- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
offf offf o ayrı bir konu zatennn toplaşırız arkadaşlarla hemde onun arkadaşları ben daha çok konuşurummmDut yemiş bülbülüm var benim de..
of oofffffff
anasının yanında susar ablasının yanında susarr ama bilirim ki fikirleri vardır kocamınn..... sorarım niye bişiler demiyorsunn da bana konuşuyorsun o zamann banada susarrr..offf offf o ayrı bir konu zatennn toplaşırız arkadaşlarla hemde onun arkadaşları ben daha çok konuşurummm
valla bende seviyorumm bu benimm deliyiii geçen oğlumu babannesinden aldım benimki eve erken gelmişş bir baktık oğlumlaa kokular geliyor patates kızartıyor ve köfte süpriz yapıyor bizee amaaaa her yer batmış bide patatesleri aldığı süzgeçi havaya kaldırıp süprizimi beğendinizmi demezmi yağlar akıyor o mutfağı nasıl temizlediğimi bir ben bilirimmm..ama çokta hoşuma gitti şaşkolozumun haliiiOfffff offffff hangisini anlatsam dun koluma sicak yemek dokuldu kolum yandi hrmen buz koydu sonra eczaneye gittik.krem aldik surdu koluma bugun hic bisey yapma karicigim ben hazirlarim sofrayi dedi Tamam dedim bende sofrayi hazirlayana kadar mutfagi birbirine katti her yer yag icinde iki misli is cikardi basima sonra girdik birbirimize sabahtan bu saatte islerim anca bitti yanik kolla:) Ama yinede cok seviyorum kocami oda cok duskun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?