SEVDİĞİNİZ KOCALARINIZIN HİÇ SEVMEDİĞİNİZ HATTA NEFRET ETTİĞİNİZ HUYLARI VE HAREKETLERİ

Kakao ve Ben

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
13.528
15.845
298
5 Senelik evliyim seninle kocacımm. bir oğlumuzda var... Bıktırdın beniiiiiii... aldığın bir şeyi yerine koyma alışkanlığın olmadığındanmı desemmm.. doğru dürüst romantik olmayışınımı anlatsamm ben KOÇ burcuyum fantazili bir kadınım ayoll... Ama yok hiç bir konuda romantiklilik yokk.. özel günlerimizi bile kutlaman yokk..veeeeee ben seni kirli sakallı daha seksi buluyorummm ama senn süt çocuğu gibii traş olmuyormusun çıldırıcamm yaaaa...kahvaltılarda rengarenk sofra istiyorum ama senn ne kadar uğraşıyorsun demiyormusunn.. sağdan soldan getittiriyorsun banaa.. ne yapacağım benn SENLEEEE...

KOCACIĞIM akşam eve geldiğinde sadece selam vermeni istemiyorummmm.. öpmeni istiyorum öpmenii ama yokk neymiş bir çocuğumuz varmışşş bu kütüklük halini sevmiyorumm..eve yeni alınan her şeyi eleştirmendende sıkıldımm ben kadınım veee evin dekoru benden sorulurrrr..

offf offf o ayrı bir konu zatennn toplaşırız arkadaşlarla hemde onun arkadaşları ben daha çok konuşurummm
anasının yanında susar ablasının yanında susarr ama bilirim ki fikirleri vardır kocamınn..... sorarım niye bişiler demiyorsunn da bana konuşuyorsun o zamann banada susarrr..

Offfff offffff hangisini anlatsam dun koluma sicak yemek dokuldu kolum yandi hrmen buz koydu sonra eczaneye gittik.krem aldik surdu koluma bugun hic bisey yapma karicigim ben hazirlarim sofrayi dedi Tamam dedim bende sofrayi hazirlayana kadar mutfagi birbirine katti her yer yag icinde iki misli is cikardi basima sonra girdik birbirimize sabahtan bu saatte islerim anca bitti yanik kolla:) Ama yinede cok seviyorum kocami oda cok duskun:)

AŞKİTOM KOCACIMM ben senle sofralar kurmak istiyorummmm.. oğlumuza git annen yapar demeni istemiyorummmm.. azıcık salatanın ucundan tutmanı istiyorumm kiiiii... önceleri yapardı ne oldu bu adama yahuuu..flört zamanlarında deli deli yağmur yağıyor benimki beni arar işteyimm.. ben gelip alacağım seni gidelim sahile de ıslanalım offff anam offf ne romantiktii şimdi iseee sadece ağzında ayşenurr koş koş bak nasıl yağmur yağıyor derr.. el ele sucuk gibi olurdukk ne oldu bu benim herifeee..

valla bende seviyorumm bu benimm deliyiii geçen oğlumu babannesinden aldım benimki eve erken gelmişş bir baktık oğlumlaa kokular geliyor patates kızartıyor ve köfte süpriz yapıyor bizee amaaaa her yer batmış bide patatesleri aldığı süzgeçi havaya kaldırıp süprizimi beğendinizmi demezmi yağlar akıyor o mutfağı nasıl temizlediğimi bir ben bilirimmm..ama çokta hoşuma gitti şaşkolozumun haliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…