• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğinizden nasıl bir çıkma yada evlenme teklifi aldınız

simgem7137

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
567
5
46
İzmir
mrb kızlar foruma şöyle bir baktımda hep dert hep dert..bende neşeli ve aynı zmanda üzerinde düşünülmesi gereken bi konu açmak istedim çünkü..sevgiliniz nişanlınız veya eşiniz için..ilişkiyi canlı tutmak adına yaptığınız sürprizleriniz var mı ve ondan aldığınız tepki nasıl oluyor ..yada aklınıza gelince sizi gülümseten sevdiğinizin size yaptığı jestler oldumu en çok ne hoşunuza gider ve heyecanlanırsınız..örn nasıl bi evlenme yada çıkma teklifi aldınız..ilişkiyi her daim canlı tutmak ..kadının mı yoksa erkeğin mi elinde..bence birçok şey kadının elinde tabi karşıısındaki erkek tüm bunlara değiyorsa..

her ikisinin de elinde bence ama kadının şaşırtıcı olması canlılık getirir,mesela hiç sebebi yokken kadının erkeğe çiçek alması evet yanlış okumadınız ya da ne bileyim hiç sebebi yokken bol bol süslenmek ya da süpriz bir tiyatro bileti bunlar tatlı şeyler sık sık denememekte fayda var:)

her ikisinin de elinde bence ama kadının şaşırtıcı olması canlılık getirir,mesela hiç sebebi yokken kadının erkeğe çiçek alması evet yanlış okumadınız ya da ne bileyim hiç sebebi yokken bol bol süslenmek ya da süpriz bir tiyatro bileti bunlar tatlı şeyler sık sık denememekte fayda var:)[/QUOmrb
katılıyorum cnm sana ..şaşırtmak önemli kadını cazip kılar..biz hep erkeklerden bekliyoruz bazı şeyleri ama onlarında onaylanmaya yeri geldiiğindede pohpohlanmaya ihtiyaçları olduğunu unutmamalıyız..aslında bayanların çok büyük silahları var ellerinde..şöyle takıp takıştırıp sürüp sürüştürüp sıcak bi gülümsemeyla hazırlayıcakları mükellef bi sofra hangi kalp kapısını aramalamaz diymi

23 nisan dı aynı okulda çalışıyorduk o kadroluu ben ücretli öğretmendim
23 nisan a kadar yakın davranmaya açılştı ama bir türlü cesaret edememişti ben salağa yatıyodum tabi :)
23 nisan günü sizinle bir yemek yiyebilir miyiz dedi deniz manzaralı bir restoranta gittik tabi gidene kadar arabayı sürene kadar aka karayı seçti heyecandan.
sonra oturduk ve oturur oturmaz benimle evlenir misin dedi.

23 nisan a kadar yakın davranmaya açılştı ama bir türlü cesaret edememişti ben salağa yatıyodum tabi :)
23 nisan günü sizinle bir yemek yiyebilir miyiz dedi deniz manzaralı bir restoranta gittik tabi gidene kadar arabayı sürene kadar aka karayı seçti heyecandan.

cesaretin dolayı tebrikler valla asla unutulamayacak anılardan olsa gerek ve bence çok hoş bi o kadar sade ve heyecan verici allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Sevgilim olur musun demişti,ah o günlere dönseydim kabul etmezdim ama her şeyde bir hayır var tabi..

hm evet unutulmaz olmuştur gün itibariyle özellikle..peki sonuç ne oldu gungulsen..çıkıyormusunuz yoksa evlendiniz mi

Sevgilim olur musun demişti,ah o günlere dönseydim kabul etmezdim ama her şeyde bir hayır var tabi..[/QUOTE
tabi hoşlandığınız sevdiğiniz birinden tek bi kelime bile duymak unutulmaz oluyor..üzülme cnm bence çünkü bazen insan kendi korkuları nedniyle yaşayamadıklarını düşünce içinde hep bir ukte kalabilir

bir kez gordu telden netten msnden falan konustuk gorustuk
sonra bulusalimda bulusalim diye tutturdu
yalan olmasin 1 hafta yada 15 gun sonra israrlarina dayanamadim cenesi kapansin diye kabul ettim :1:
yakin arkadasiyla gelmis saldiririm diye korktu sanirim :))))))
oturduk konustuk sanirsam 10.cu dk.da evlenecegim insansin cok guzelsin asigim 2 cocuk istiyorum vs.:9:
sonrasi evlendik iste simdi karsimda bana guluyor iyiki hayatima girmis KARAMELAMMMM:38::48::65:

bir kez gordu telden netten msnden falan konustuk gorustuk
sonra bulusalimda bulusalim diye tutturdu
yalan olmasin 1 hafta yada 15 gun sonra israrlarina dayanamadim cenesi kapansin diye kabul ettim :1:
yakin arkadasiyla gelmis saldiririm diye korktu sanirim :))))))
oturduk konustuk sanirsam 10.cu dk.da evlenecegim insansin cok guzelsin asigim 2 cocuk istiyorum vs.:9:
sonrasi evlendik iste simdi karsimda bana guluyor iyiki hayatima girmis KARAMELAMMMM:38::48::65:

SUPERMIŞ valla..aşk işte böyle bişey..bazen öyle bi his duyuyorsun ki bu yolda yanılmayacağını da biliyorsun..
valla arkadaşı da şanslıymış..reddetseymişin senin ki epeyce bi dağıtırdı kendini olan çocuğa olurdu..iki çocuk demesine de çok güldüm ya hey yarabbim..pek hızlıymış eşin deprem yaratmışsın çocukta..ama işini biliyormuş
allah her daim mutluluğunuzu korusun..nice nice elele güzel senelere:16::38:

kumlarda çıplakayak dakikalarca koşmuşuz,dalgaların içinde kucağına alıp beni döndürmüş,pantalonlarımız sırılsıklam olmuş,birbirimize bakıp bakıp sarılıyoruz...
sonra kurulanmaya kayalara oturuyoruz,elimden tutuyo,bi sefercik şans vermemi istiyo,beni ikna etmek için sözler veriyor yeminler ediyor...
sessiz kalıyorum,aradan bikaç saat geçiyor,elindeki son kozları oynuyor,kampanya üstüne kampanya sunuyor:)) bir şanscık vereyim şöyle yapacakmış,asla böyle yapmayacakmış,bir tatil gününde yanıma gelmezse onu bırakabilirmişim,bi gün seveyim memnun kalırsam ertesi gün de seveyimmiş,memnun kalmazsam o gün terkedeyimmiş yeter ki bi kerecik tamam deyimmiş:78::78:
tam 'güzel bir gün geçirdik ama hatırlanacak güzel bir anı olarak kalsın,aklım çok karışık,biz senle didişmeden duramayız,mesafeler' gibi şeyler saçmalamak için açmıştım ki ağzımdan benden habersiz bir TAMAM kelimesi çıktı,minicik,aman kimse duymasın der dibi :))
tabii şımardı hemen aşkım
ney,duymadım?
tamam
Tabak mı??
Tamam!
ney??istemiyo musun
tamam dedim
duymuyom ki güzelim ne dedin???
böyle böyle bana altı kere söyletip emin olduktan sonra kocaman sarıldı,beni hiç pişman etmeyeceğini söyledi..
kabul etmeden önce, senelerce, tereddütlerim vardı
ama tamam dediğim andan itibaren hepsi uçup gitti.
bir anda aşık oluverdim,hayatımda hissetmediğim duygular uyandı içimde...
o günden beri de nefes bile almadan seviyorum aşkımı,allahım nazarlardan saklasın
:nazar::nazar:

SUPERMIŞ valla..aşk işte böyle bişey..bazen öyle bi his duyuyorsun ki bu yolda yanılmayacağını da biliyorsun..
valla arkadaşı da şanslıymış..reddetseymişin senin ki epeyce bi dağıtırdı kendini olan çocuğa olurdu..iki çocuk demesine de çok güldüm ya hey yarabbim..pek hızlıymış eşin deprem yaratmışsın çocukta..ama işini biliyormuş
allah her daim mutluluğunuzu korusun..nice nice elele güzel senelere:16::38:

AMIIIINN INSAALLAH :nazar::nazar::nazar:

kumlarda çıplakayak dakikalarca koşmuşuz,dalgaların içinde kucağına alıp beni döndürmüş,pantalonlarımız sırılsıklam olmuş,birbirimize bakıp bakıp sarılıyoruz...
sonra kurulanmaya kayalara oturuyoruz,elimden tutuyo,bi sefercik şans vermemi istiyo,beni ikna etmek için sözler veriyor yeminler ediyor...
sessiz kalıyorum,aradan bikaç saat geçiyor,elindeki son kozları oynuyor,kampanya üstüne kampanya sunuyor:)) bir şanscık vereyim şöyle yapacakmış,asla böyle yapmayacakmış,bir tatil gününde yanıma gelmezse onu bırakabilirmişim,bi gün seveyim memnun kalırsam ertesi gün de seveyimmiş,memnun kalmazsam o gün terkedeyimmiş yeter ki bi kerecik tamam deyimmiş:78::78:
tam 'güzel bir gün geçirdik ama hatırlanacak güzel bir anı olarak kalsın,aklım çok karışık,biz senle didişmeden duramayız,mesafeler' gibi şeyler saçmalamak için açmıştım ki ağzımdan benden habersiz bir TAMAM kelimesi çıktı,minicik,aman kimse duymasın der dibi :))
tabii şımardı hemen aşkım
ney,duymadım?
tamam
Tabak mı??
Tamam!
ney??istemiyo musun
tamam dedim
duymuyom ki güzelim ne dedin???
böyle böyle bana altı kere söyletip emin olduktan sonra kocaman sarıldı,beni hiç pişman etmeyeceğini söyledi..
kabul etmeden önce, senelerce, tereddütlerim vardı
ama tamam dediğim andan itibaren hepsi uçup gitti.
bir anda aşık oluverdim,hayatımda hissetmediğim duygular uyandı içimde...
o günden beri de nefes bile almadan seviyorum aşkımı,allahım nazarlardan saklasın
:nazar::nazar:

vallahi cnm ne denilebilir ki..o kadar güzel anlatmışsın ki..bi kere öyle tatlı tatlı yaklaşan bi erkek birde içini titretiyosa tadından yenmez:38:..benim ki de böyle şeyelr yapıyo içimin yağları eriyo..kızsam bile yelkenler fora..çocuğu öyle zorlamışsın ki duyduklarına inanamamış sende az nazlı değilmişsin..e tabi erkeği biraz süründürmekte fayda var değerimizi daha iyi anlıylolar..allah nazarlardan saklasın cnm..çok çok güzel ve doğal geldi bana..paylaşımın için teşekkürler..

vallahi cnm ne denilebilir ki..o kadar güzel anlatmışsın ki..bi kere öyle tatlı tatlı yaklaşan bi erkek birde içini titretiyosa tadından yenmez:38:..benim ki de böyle şeyelr yapıyo içimin yağları eriyo..kızsam bile yelkenler fora..çocuğu öyle zorlamışsın ki duyduklarına inanamamış sende az nazlı değilmişsin..e tabi erkeği biraz süründürmekte fayda var değerimizi daha iyi anlıylolar..allah nazarlardan saklasın cnm..çok çok güzel ve doğal geldi bana..paylaşımın için teşekkürler..

Teşekkür ederim
evet ya süründü biras,yaklaşık iki yılcık :))
burnumun dibindeyken etmedim de teee ceennemin dibindeyken kabul ettim ya teklifini,yanarım yanarım ona yanarım...

amaa evlilik teklifi için benim de güzel planlarım var!
Hele bir nisana kadar test edeyim de gerçekten çocuklarımın babası olacak adam mı diye,
nisanda ona öyyyyle bi süpriz yapıcam ki:32::32:
her ayrıntısını planladım,literatürlere geçicemm :))

Teşekkür ederim
evet ya süründü biras,yaklaşık iki yılcık :))
burnumun dibindeyken etmedim de teee ceennemin dibindeyken kabul ettim ya teklifini,yanarım yanarım ona yanarım...

amaa evlilik teklifi için benim de güzel planlarım var!
Hele bir nisana kadar test edeyim de gerçekten çocuklarımın babası olacak adam mı diye,
nisanda ona öyyyyle bi süpriz yapıcam ki:32::32:
her ayrıntısını planladım,literatürlere geçicemm :))
[/QUO

hmm vallahi senden korkulur..sizin evde evin reisi sen olucakmışsın gibi bi his oluştu bende:15:oh oh çok güzel böyle güçlü karekterleri gördükçe içim açılıyo..sakınca sı yoksa nasıl bi surpriz yapıcaksın ..merak ettim

hmm vallahi senden korkulur..sizin evde evin reisi sen olucakmışsın gibi bi his oluştu bende:15:oh oh çok güzel böyle güçlü karekterleri gördükçe içim açılıyo..sakınca sı yoksa nasıl bi surpriz yapıcaksın ..merak ettim

hmm özel aslında,ama olay bir balonda geçiyor :))
bu kadarcığını söyliim :34:
bak sana söz,öyle bişi olursa mutlaka yazıcam bu sayfaya,sık kullanılanlarıma kaydettim hatırlatma olsun diye :17:

Sen de anlatmamışsın bu arada,ben de onu merak ettim :)))

dipnot: tabiiki reis benim,o da safinaz :16:
:nazar:şimdiden yemek ismi veriyorum öğren ilerde bana yaparsın diye ^^

Back
X