Sevdiginize İstediğinizi Yaptırabilirsiniz ?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Zamanlamayı iyi yapın

Onu tam da tuttuğu takımın en önemli maçı esnasında bir şeye ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz demektir. Aynı şey, o tam işten dönüp kapıdan girdiği anda ya da gitmekten nefret ettiği bir yere (ör:market) gitmek üzere arabadayken ikna etmeye çalıştığınızda da geçerli.
Söylemek zorunda olduğunuz şeyi iletmek için, partnerinizin rahat ve mutlu olduğu anları tercih edin ki sonuç almanız kolaylaşsın.

kızlar siz sevdiginize istediklerinizi yaptırmak için nasıl bir yol izlersiniz ??.........

Direkt olarak isterim. Zaten istediğim şeylerde makul olur o da hayır demez. Hayır dediyse nedenini bilmek isterim, mantığıma yatarsa kabul ederim eğer mantıksızsa açıklaması, bende kendi fikrimi açıklayarak istemeye devam ederim ama markette ağlayan çocuklar gibi de davranmam.

bızde de ılıskının basında benım ısteklerım oluyordu.sonradan dediklerimi yapmaz bi adam olmustu,ne tatli diller,ne uygun vakitlere ragmen yapmiyodu essek. ben onunkini yapiyodm yoksa yurumez derdim. aptallikmis :)

Bana göre iş otoriteyi dengelemekte başlıyor bence bayanın otoritesini kullanabildiği yer vardır erkeğin kullandığı yer vardır sadece erkek baskın olur veya sadece biz bayanlar baskın olacak diye bişey söz konusu olmamalı bence bu bağlamda dengeyi tutturursak olmayacak şey kalmaz istediğimizi yaptırırız:31:

Son düzenleme:
Karnı tokken isteklerimi cilveyle anlatırım.
Hele ki masum kız gülüşüme dayanamaz,biliyorum.
Süper oynarım.
Masum üzgün kız.
Masum sinirli kız.
Masum mutlu kız.
En başarılısı da masum dünyadaki hiç bir şeyden haberi olmayan kız!!!

Karnı tokken isteklerimi cilveyle anlatırım.
Hele ki masum kız gülüşüme dayanamaz,biliyorum.
Süper oynarım.
Masum üzgün kız.
Masum sinirli kız.
Masum mutlu kız.
En başarılısı da masum dünyadaki hiç bir şeyden haberi olmayan kız!!!
bu çok başarılı:52:

Bana göre iş otoriteyi dengelemekte başlıyor bence bayanın otoritesini kullanabildiği yer vardır erkeğin kullandığı yer vardır sadece erkek baskın olur veya sadece biz bayanlar baskın olacak diye bişey söz konusu olmamalı bence bu bağlamda dengeyi tutturursak olmayacak şey kalmaz istediğimizi yaptırırız:31:

öylemiiii :44::44::44::44:

Sinirli zamanı da olsa mutlu da olsa fark etmiyor. İçtenlikle rica ederim, ''lütfen'' derim. ''Çok istiyorum'' ya da ''benimle alışverişe gelmezsen kendimi kötü hissederim'' diye gözlerinin içine bakarım gülümseyerek. Elini tutarım. Sinirliyse sakinleşip bana sarılır,derin nefes alıp 'peki tamam birtanem'' der. Mutluysa yanaklarımı çeker, ''böyle güzel rica edince kim hayır diyebilir'' der. Kabul eder :)

Sinirli zamanı da olsa mutlu da olsa fark etmiyor. İçtenlikle rica ederim, ''lütfen'' derim. ''Çok istiyorum'' ya da ''benimle alışverişe gelmezsen kendimi kötü hissederim'' diye gözlerinin içine bakarım gülümseyerek. Elini tutarım. Sinirliyse sakinleşip bana sarılır,derin nefes alıp 'peki tamam birtanem'' der. Mutluysa yanaklarımı çeker, ''böyle güzel rica edince kim hayır diyebilir'' der. Kabul eder :)

:31::31: şanslısın
tatlılıktan kazanıyosun sanırım :31::31::31:

otoriterliği korumak başta geliyor bence..

ben istediğimi ya mesaj atarım yada söylerim..içim ne zaman söyle derse söylerim..onun halleri benim düşüncelerimi susturamaz.:19:

diyelim ki hayır dedi..susarım içime atar sonra kavga çıkartırım:9: yola getiririm..:23:

Canım dikkatimi çekti sen hep erkeği yola getirme içerikli konular açıyorsun..sevdiceğinle bu tarz sorunlar mı yaşıyorsun acaba,aslında derdini direk paylaşsan daha faydalı olabilir :34::34::34:

Son düzenleme:
Canım dikkatimi çekti sen hep erkeği yola getirme içerikli konular açıyorsun..sevdiceğinle bu tarz sorunlar mı yaşıyorsun acaba,aslında derdini direk paylaşsan daha faydalı olabilir :34::34::34:

yoo canım :1:
böyle bu konular daha cok dikkatimi çekiyor:1::1::1:

Back
X