sevdiğinize sevginizi nasıl belli edersizniz?

EDANUR_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
77
0
36
Adana
bwn sevgimi sevgilimin gözlerine bakarak belli ediyorumm tek bu değil ama sevgilim için bu özell bi durum.. peki siz kızlarrr sevginizi nasıl belli edersizniz???yerimseniben

en iyisi sevildiğini çok hissettirmemek bence.. ne oldum delisi oluyorlar sonra..

peki nasıl hediyeler verirsin özel olmicaksa?

Ilgi alanina giren seyler olabilir, mesela herhangi bir futbol takimi fanatigiyse, bu takimla ilgili birsey verebilirsin. Kol dugmesi gibi seyler romantik olur mesela, eger kullaniyorsa. Ya da el yapimi seyler, atki gibi, hatta onun icin kek, kurabiye, sevdigi bir yemegi yapmak bile olabilir. Sen tanirsin onu, ne sever, neyle ilgilenir bilirsin, onunla ilgili kucuk hediyeler verebilirsin. Maksat kucuk surprizlerle iliskiyi renklendirmek, onu sevindirmek.

benim her halimden belli oluyo zaten, her defasında bir sürü şey yaptım onun için, her zaman her türlü destek oldum... ve en sonunda aldattı ve affettim, daha fazla belli edemem heralde sevdiğimi...

benim her halimden belli oluyo zaten, her defasında bir sürü şey yaptım onun için, her zaman her türlü destek oldum... ve en sonunda aldattı ve affettim, daha fazla belli edemem heralde sevdiğimi...

aldatan adamı affetmek sevdiğinden değil kii
senin güçsüzlüğünden acizliğinden
böyle olursa daha çok aldatılırsın
hiç kimse karşısında güçsüz insan istemzzzzzzzzzz

aldatan adamı affetmek sevdiğinden değil kii
senin güçsüzlüğünden acizliğinden
böyle olursa daha çok aldatılırsın
hiç kimse karşısında güçsüz insan istemzzzzzzzzzz
kimse böle bişeyi kabul etmez biliyorum ama benim de gerekçelerim vardı, evet aciz olabilirim ama bitiremedim, ayrılmak için aradım daha çok bağlandım, yapamadım, kaç gündür herkes "sen delisin, çok pişman olcaksın, daha çok üzülceksin" diyip duruyo ama sanki ben bunları düşünemiyo muyum, daha fazla üzülemem ben heralde, daha da fazlasını yaşayamam emin ol... burda okuduğumda affedenlere hep kızardım ama öyle olmuyomuş işte, ben onun için aciz de oldum, aptal da oldum, yeri geldi bişeyleri gördüm gözlerimi yumdum, çok emek verdim onun için, karşılığını beklemiyorum ama bi çiçeğe su bile verseniz bi karşılık beklersiniz, ne bilim çiçek açmasını beklersiniz, ben de ondan bekliyorum artık bişeyleri...

kimse böle bişeyi kabul etmez biliyorum ama benim de gerekçelerim vardı, evet aciz olabilirim ama bitiremedim, ayrılmak için aradım daha çok bağlandım, yapamadım, kaç gündür herkes "sen delisin, çok pişman olcaksın, daha çok üzülceksin" diyip duruyo ama sanki ben bunları düşünemiyo muyum, daha fazla üzülemem ben heralde, daha da fazlasını yaşayamam emin ol... burda okuduğumda affedenlere hep kızardım ama öyle olmuyomuş işte, ben onun için aciz de oldum, aptal da oldum, yeri geldi bişeyleri gördüm gözlerimi yumdum, çok emek verdim onun için, karşılığını beklemiyorum ama bi çiçeğe su bile verseniz bi karşılık beklersiniz, ne bilim çiçek açmasını beklersiniz, ben de ondan bekliyorum artık bişeyleri...

haa bir daha aldatılınca 2. şansı verdiğine pişman olup daha çok üzülmeyeceksen o ayrı
emek verdim diyorsun ya o emeklerini yerle bir etmiş cidden yummuşsun gözlerini
hadi şu çocuğum var ayrılamam diyen kadınlaara kızıyoz da yazık ya sen çok gençsin belli niye çekiyorsun bu adamı
ne karşılık verecek sana seni tekrar tekrar ladatmaktan başka

o bana belli etsin:umursamaz:
hep kadınlardan beklenyo hatta bence sevdiğinizi onsuz yapamıycağınızı belli etmemeye çalışın pişman olursunuz:1ninca:

ne ben anlatabilirim hislerimi ne de kimse anlayabilir, bi karar verdim doğru mu yanlış mı zaman içinde görücem, vaktim çok, uraşabilirim ve inanın daha fazla üzülemem...

sen bilirisin
çok üzüldüm
ama sana değil
annene babana üzüldüm kızlarının bu kadar gurursuz sanki bir erkeğe muhtaçmış gibi yaşıyor olduğınu duysalar mahvolurlardı

sen bilirisin
çok üzüldüm
ama sana değil
annene babana üzüldüm kızlarının bu kadar gurursuz sanki bir erkeğe muhtaçmış gibi yaşıyor olduğınu duysalar mahvolurlardı
bugüne kadar hep gurur dedim de noldu, kaybettim hep; hem merak etme annem babam benle hep gurur duydular bugüne kadar...

Ilgi alanina giren seyler olabilir, mesela herhangi bir futbol takimi fanatigiyse, bu takimla ilgili birsey verebilirsin. Kol dugmesi gibi seyler romantik olur mesela, eger kullaniyorsa. Ya da el yapimi seyler, atki gibi, hatta onun icin kek, kurabiye, sevdigi bir yemegi yapmak bile olabilir. Sen tanirsin onu, ne sever, neyle ilgilenir bilirsin, onunla ilgili kucuk hediyeler verebilirsin. Maksat kucuk surprizlerle iliskiyi renklendirmek, onu sevindirmek.

yemek yemeğe bayılırr.bikere kısır yapmıştım becerememiştm :) güzel olmadığı halde yemişti yaaa...

Back
X