Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hediye vermeyi severim.
en iyisi sevildiğini çok hissettirmemek bence.. ne oldum delisi oluyorlar sonra..
peki nasıl hediyeler verirsin özel olmicaksa?
benim her halimden belli oluyo zaten, her defasında bir sürü şey yaptım onun için, her zaman her türlü destek oldum... ve en sonunda aldattı ve affettim, daha fazla belli edemem heralde sevdiğimi...
kimse böle bişeyi kabul etmez biliyorum ama benim de gerekçelerim vardı, evet aciz olabilirim ama bitiremedim, ayrılmak için aradım daha çok bağlandım, yapamadım, kaç gündür herkes "sen delisin, çok pişman olcaksın, daha çok üzülceksin" diyip duruyo ama sanki ben bunları düşünemiyo muyum, daha fazla üzülemem ben heralde, daha da fazlasını yaşayamam emin ol... burda okuduğumda affedenlere hep kızardım ama öyle olmuyomuş işte, ben onun için aciz de oldum, aptal da oldum, yeri geldi bişeyleri gördüm gözlerimi yumdum, çok emek verdim onun için, karşılığını beklemiyorum ama bi çiçeğe su bile verseniz bi karşılık beklersiniz, ne bilim çiçek açmasını beklersiniz, ben de ondan bekliyorum artık bişeyleri...aldatan adamı affetmek sevdiğinden değil kii
senin güçsüzlüğünden acizliğinden
böyle olursa daha çok aldatılırsın
hiç kimse karşısında güçsüz insan istemzzzzzzzzzz
kimse böle bişeyi kabul etmez biliyorum ama benim de gerekçelerim vardı, evet aciz olabilirim ama bitiremedim, ayrılmak için aradım daha çok bağlandım, yapamadım, kaç gündür herkes "sen delisin, çok pişman olcaksın, daha çok üzülceksin" diyip duruyo ama sanki ben bunları düşünemiyo muyum, daha fazla üzülemem ben heralde, daha da fazlasını yaşayamam emin ol... burda okuduğumda affedenlere hep kızardım ama öyle olmuyomuş işte, ben onun için aciz de oldum, aptal da oldum, yeri geldi bişeyleri gördüm gözlerimi yumdum, çok emek verdim onun için, karşılığını beklemiyorum ama bi çiçeğe su bile verseniz bi karşılık beklersiniz, ne bilim çiçek açmasını beklersiniz, ben de ondan bekliyorum artık bişeyleri...
bugüne kadar hep gurur dedim de noldu, kaybettim hep; hem merak etme annem babam benle hep gurur duydular bugüne kadar...sen bilirisin
çok üzüldüm
ama sana değil
annene babana üzüldüm kızlarının bu kadar gurursuz sanki bir erkeğe muhtaçmış gibi yaşıyor olduğınu duysalar mahvolurlardı
Ilgi alanina giren seyler olabilir, mesela herhangi bir futbol takimi fanatigiyse, bu takimla ilgili birsey verebilirsin. Kol dugmesi gibi seyler romantik olur mesela, eger kullaniyorsa. Ya da el yapimi seyler, atki gibi, hatta onun icin kek, kurabiye, sevdigi bir yemegi yapmak bile olabilir. Sen tanirsin onu, ne sever, neyle ilgilenir bilirsin, onunla ilgili kucuk hediyeler verebilirsin. Maksat kucuk surprizlerle iliskiyi renklendirmek, onu sevindirmek.
Mümkünse belli etmemeyi yeğlerim
Çünkü kimi sevdimse sonunda kudurdu![]()