Sevdiğinizin eski sevgilisini aklından çıkaramaması

sinemozturk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
38
0
16
Ankara
Kızlar sevgilinizin eski sevdiğiyle boğuşan var mı aranızda?
Benim 5 yıla yakın oldu ve hala devam ediyo. İşin en acı yanı hatanın sadece kızda olduğunu söyleyemiyorum.
Defalarca onun hatasını yakaladım. Defalarca gördüm, defalarca bağırdık çağırdık kırdık döktük hallettik.
Hep dedim ki ya o buralarda değil gurbet ellerde sıkıntılıdır bunalmıştır üstüne ben bari gitmeyeyim.
Yarın öbür gün ölür de gidersem, ya o ölürse ne anlamı var geri kalanın?
Böyle diye diye kendimi hep ezdirdim hep affettim hep yakaladım hep üzüldüm.
Tamam ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ama canımdan bezdim. Ben 10 hata yapıyosam onun 1 hatasını hepsine bedel.
Ve ne desem ne yapsam haksız olan benim. Ben kurcalamışımdır,ben güvenmemişimdir,ben uğraşmışım kuruntu yapmışımdır..
Bir türlü kendimi anlatamadım acımı dindiremedim..
Yaza nişan düşünürken yine aklını o kıza yorduğunu gördüm. Takip ettiğini,hala aklını onunla kurcaladığını gördüm.
Acım çok büyük,canım çok yandı. Saydım sövdüm bugün. Uykum sıfır.
Moralim çok bozuk ve hata bende affederek yaptım hataların en büyüğünü ama. Aşkın gözü kör kendime laf dinletemiyorum.
Annesiyle kız kardeş gibiyim, o gelecek diye gözümü kimseye dikmiyorum,kimsenin gözünğn içine bakmıyorum.
Benim kendimle derdim ne? Nerde yanlış yapıyorum.. İnanın düşünmek beni mahvediyor.. Çok yoruluyorum..

Son düzenleme:
Ondan mı bahsediyor ki nasıl yakaladım canım nasıl takip ediyor

yani nasıl söyleyeyim Allah mı karşıma çıkarıyor bilmiyorum ama şifresini biliyodum ama güvendiğimden bakmıyodum hiç, bakim dedim öyle yakaladım. Ondan öncesinde beni kandırmıştı arkadaşım demişti sevdiği kız çıktı. Daha sonra arkadaşımın akrabası o kızın arkadaşıydı konuşurlarken görmüş beni tanıdığı için söyledi.Yani hep konuştuk hallettik hep söz verdi ama bilmiyorum ben çok yoruldum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Son düzenleme:
gercekten kuruntumu bilemiyorum cok detay vermemissin.

nereden biliyorsun tam olarak akli eski sevgilisinde oldugunu, nasil yakaladin ?

bellı kı hala aklı eskı sevgılıde,ne yapmayı düşünüyorsun?

O zaman neden benimleydi. 5 yıl olmuş dile kolay. Yok bunun izahı düşüncelerimin içinde boğuluyorum ben. Çok üzülüyorum.
Bana bakışı koklayışı elimi tutuşu sevişi yalan değil hayatta o kadar iyi oynayamaz bi insan ya. Ama neden böyle yapıyor..
Neden kıyıyor boyle bana? çok canım yandı anlatamam.. ve sabrım bitti tükendi

ben yazana kadar baskalari yazmis, cevapta vermissin.

bence otur güzel güzel anlat bu sekilde istemedigini, sen varken halen eski sevgilisinde akli olmasinin normal olmadigini, uyarmana ragmen böyle devam ettigi icin cok rahatsiz oldugunu, sorunu sende degil halen onun eski arkadasina karsi sen oldugun halde "ilgisi" olmasinin sorun oldugunu söyle. artik bu sacmaliga son vermedigi sürece ondan baglarini koparacagini dile getir.

normal bir durum dgl gercekten, eger unutamiyorsa eski sevgilisini devam edipte kendi ne yazik etme.

gercekten kuruntumu bilemiyorum cok detay vermemissin.

nereden biliyorsun tam olarak akli eski sevgilisinde oldugunu, nasil yakaladin ?

Şu zamana kadar hep konuşma çabası içindeydi. Şifresi bendeydi ben bakmıyodum bişey yapmıyo sadece oyun oynuyo diye.
Birgün girdim fotoğraflarımıza bakmak için. Mesajlara da bakayım dedim. Beynimden vuruldum. Sonra dediğim gibi şahit olan biri anlattı beni tanıdığı için. Geçen gün de tamamen tesadüfen gördüm kızın erkek arkadaşlarından biriyle hiç tanımadığı halde arkadaş halinde ve yorumlaşmışlar. Ve ben o çocuğu tanımadığına adım gibi eminim. Sadece kızın arkadaşı bi umut konuşurum diye hala bi çaba içinde neden niye? anlatamıyorum kendime. bırak bitsin diyorum uğraşıyorum salak gibi hala. giden 5 yılıma acıyorum. gelmişim 25 yaşıma.. zamanım,her şeyim gitmiş..

O zaman neden benimleydi. 5 yıl olmuş dile kolay. Yok bunun izahı düşüncelerimin içinde boğuluyorum ben. Çok üzülüyorum.
Bana bakışı koklayışı elimi tutuşu sevişi yalan değil hayatta o kadar iyi oynayamaz bi insan ya. Ama neden böyle yapıyor..
Neden kıyıyor boyle bana? çok canım yandı anlatamam.. ve sabrım bitti tükendi

eskı kız arkadaşının neden bu kadar kıymete bindiğini sor.
ve görüşmeyeceksın de, tel, msn, face
hiçbir sohbet sitelerinde yüzünü bile görmeyeceksın ve onu her yerden engelleyeceksın de.
madem bu kadar çok seviyorsun, seçim yaptır ona bence.

Güzelim neden üzülüyorsun ki o zaman rest çek görsün bak 1 değil 2 değil Allah kaç kere önüne getirmiş gerçeği gör diye hata birazda sende kusura abkma ama , değermi kendini üzemeye yol ver gitsin. Anlıyorum seni kolay değil kaç yılını vermişsin ama kaç kere şans vermişsin değerlendirememiş o zaman bırak o üzülsün

ben yazana kadar baskalari yazmis, cevapta vermissin.

bence otur güzel güzel anlat bu sekilde istemedigini, sen varken halen eski sevgilisinde akli olmasinin normal olmadigini, uyarmana ragmen böyle devam ettigi icin cok rahatsiz oldugunu, sorunu sende degil halen onun eski arkadasina karsi sen oldugun halde "ilgisi" olmasinin sorun oldugunu söyle. artik bu sacmaliga son vermedigi sürece ondan baglarini koparacagini dile getir.

normal bir durum dgl gercekten, eger unutamiyorsa eski sevgilisini devam edipte kendi ne yazik etme.

Zaten o sinirle dün akşam yazdım her şeyi. Gelmesine 2 ay var şuan iş yüzünden ayrı şehirde.
Cevap yok hala. Sabah yazacak biliyorum ama yine beni haksız çıkaracak.
Ben de aynen dediğini yapacağım, artık bir son vermesi gerek. böyle saçma davranışlar ne ona iyi ne bana..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Bana da bol sabır,dayanma kuvveti..

eskı kız arkadaşının neden bu kadar kıymete bindiğini sor.
ve görüşmeyeceksın de, tel, msn, face
hiçbir sohbet sitelerinde yüzünü bile görmeyeceksın ve onu her yerden engelleyeceksın de.
madem bu kadar çok seviyorsun, seçim yaptır ona bence.

En son çare bu sanırım. Seçimi yapsın artık yazık etmesin bana.. Canımın acısını bi ben bilirim..
Hep söyledim seçimi yap buna son ver diye. Bu sefer ağır konuşacağım ona karşı.
Tehdit edicem olmadı. Yani devam edersen bu şekilde Allah yolunu yolumdan ayırsın diye..
En fazla buyum işte. Bu kadar kıyabiliyorum ben.. O?

5yıllık ılıskı kolay olmayabılır bıtırmek ıcın fakat ,gelecekte nısanlılık dusunuyorsun ,ya bunun gerıısı?gelecegı kımse bılemez ,fıkrımce hale affedebılırmıyım cabası ıcındesın ,erkek arkdasın guvenılır degılse bunu degıstıremssın bugun o kız olur yarın bır baskası ona guvence verebılıyormusun?

Güzelim neden üzülüyorsun ki o zaman rest çek görsün bak 1 değil 2 değil Allah kaç kere önüne getirmiş gerçeği gör diye hata birazda sende kusura abkma ama , değermi kendini üzemeye yol ver gitsin. Anlıyorum seni kolay değil kaç yılını vermişsin ama kaç kere şans vermişsin değerlendirememiş o zaman bırak o üzülsün

Yani düşünüyorum bırakmayı ama düşünürken nefesim kesiliyo iflahim kalmıyo benim..
Elimden geleni yapsam ben. O dese ki bana olmuyo sinem benim aklım onda. Tamam dicem ya. Tamam vallahi gitsin 5 yılım bi omur mutsuz olmaktan iyidir. Ama o da yok. Bana yeter ki söylesin derdini .. Benim derdim o .Mesaj bekliyorum sabaha kadar ve uyuyamayacağımda büyük ihtimal 7de iş başı yapmam gerekirken. Bekliyorum işte son kez..
Soluk alamadım,dertleşmeye geldim size..

canım tehdıtle ne hallolmuski bu olsun ! saglıklı bır ılıskı olurmu bu kastettıgını yaparsan ,bır ınsanın zorla ıcıne sevgı ask sokamassın ,varsa zaten vardır tehdıtle onla bunla olcak seyler degıl bunlar

5yıllık ılıskı kolay olmayabılır bıtırmek ıcın fakat ,gelecekte nısanlılık dusunuyorsun ,ya bunun gerıısı?gelecegı kımse bılemez ,fıkrımce hale affedebılırmıyım cabası ıcındesın ,erkek arkdasın guvenılır degılse bunu degıstıremssın bugun o kız olur yarın bır baskası ona guvence verebılıyormusun?

Veremiyorum. Ben açıklamasını istiyorum. Neden o zaman unutamadığı için onun peşinden gitmedi de benim hiçbir suçum yokken 5 yilimi aldı götürdü benden.. Cefasını çektirdi bana. Üzdü,kırdı. Safım tertemizim gözümü açtım onla burda gelinliik modellerine nişan kıyafetlerine bakıyodum arada sırada kaçamak hep. Neden Allahım diyorum ya. Sadece nedenini söylesin bana çekip gitmeyen sinem ne olsun.

canım tehdıtle ne hallolmuski bu olsun ! saglıklı bır ılıskı olurmu bu kastettıgını yaparsan ,bır ınsanın zorla ıcıne sevgı ask sokamassın ,varsa zaten vardır tehdıtle onla bunla olcak seyler degıl bunlar

tehditten kastım bu şekilde devam edeceksen ne sen mutlu ol ne beni unut.. Benim en büyük duam bu olur ona karşı.

Veremiyorum. Ben açıklamasını istiyorum. Neden o zaman unutamadığı için onun peşinden gitmedi de benim hiçbir suçum yokken 5 yilimi aldı götürdü benden.. Cefasını çektirdi bana. Üzdü,kırdı. Safım tertemizim gözümü açtım onla burda gelinliik modellerine nişan kıyafetlerine bakıyodum arada sırada kaçamak hep. Neden Allahım diyorum ya. Sadece nedenini söylesin bana çekip gitmeyen sinem ne olsun.

neden unutamadıgı halde senın duygularınla oynadıgı cavabını verebılmem ımkansız sana ,bunu ona soracaksın canım.Sen temız saf olabılırsın ama onunda senın gıbı saf ve temız olacagı anlamaına gelmez bu,sen yatt kalkta onunla hayatını bırlestırmedıgıne mutlu ol canım ,su soyledıklerım san aagır gelebılır kabul edıyorum ama tatlı soz her zmaan dahada betere surukler bu durumlarda affet vs.o erkekte guven ,sadakat yoksa bu senın yapabılcegın ısmı sence ,he bazısı doner sonradan ,ama kızı suclamayı bırakmalısın bence ılk once bunun nedenı erkek arkadasın canım dedıgım gıbı bugun o olmassa yarın bır baskası

neden unutamadıgı halde senın duygularınla oynadıgı cavabını verebılmem ımkansız sana ,bunu ona soracaksın canım.Sen temız saf olabılırsın ama onunda senın gıbı saf ve temız olacagı anlamaına gelmez bu,sen yatt kalkta onunla hayatını bırlestırmedıgıne mutlu ol canım ,su soyledıklerım san aagır gelebılır kabul edıyorum ama tatlı soz her zmaan dahada betere surukler bu durumlarda affet vs.o erkekte guven ,sadakat yoksa bu senın yapabılcegın ısmı sence ,he bazısı doner sonradan ,ama kızı suclamayı bırakmalısın bence ılk once bunun nedenı erkek arkadasın canım dedıgım gıbı bugun o olmassa yarın bır baskası

Zaten oyle kızı yeteri kadar tanıyorum suçlamayı geçtim yani onu o derece bi kişilik sahibi. bunu çekemediğimden ya da başka yüzden değil tarafsız olarak eleştiriyorum. Kişiliksizliğin bütün özelliğini barındıran bi kız için beni bu kadar üzmesini kaldıramıyorum ben kaldıramıcam da. Eğer gerçekten bu hep böyle gidecekse son defa konuşmamı yapıp dedğin gibi bütün bi omru geçirmediğim için dua edicem Allahıma. geri kalanlar için üzülürüm,üzülürüm,üzülürüm işte.. Sınavım,imtihanım buymuş demek ki benim.

Ondan ayrılmaman en büyük yanlışın. Daha ne olsun.
Aklı başkasında olan sevgili, sevgili değildir.
Nasıl böyle bir şeyi gururuna yedirebiliyorsun anlamadım.
Kendine biraz olsun değer versen, bu bağımlı halinden kurtulurdun.
Aşk falan değil bu.
Artık aşmış o durumları. Özsaygın kalmamış bi kere.
Hatanın farkındayken bir şeyler yap.
"Sözde sevgilin"in kalbini kesinlikle değiştiremezsin.
Ne yapsan nafile.

Son düzenleme:
Back
X