Sevdiğinizin eski sevgilisini aklından çıkaramaması

Sorun tam olarak ne bilmiyorum
Sadece eski sevgilisi değil, O da suçlu.. Ama bende sütten çkmış ak kaşık değilim.. Ben 10 hata yapıyorsam o 1 tane yapıyo hepsine bedel demişsin...

Kim ne kadar hatalı bu yüzden bilemem ama sevgilinin aklaında hala eski sevgilisi varsa kavgaya gürültüye takip etmene gerek yok, ayrıl gitsin..

Zaten kavgaların bi işe yarasa hala onu düşünüyor takip eidyor olmazdı değil mi ?

Hayat kısa, değmez bi Ous'a :37: ( Ous diye sevgiline dedim :6: )

Doğru söylüyorsun canım.. Değmiyor,olmuyor ama ben kendime acıyorum bu kadar sabrettiğime ve zamanıma.
İçimdeki acının hepsi bunlar için. Umarım hakkımızda hep hayırlısı olur..

Değil 5 yıl, 15 yıl olsa dahi eğer bir adam eski sevdiğine aklı kayıyorsa, ve konuşulduğu halde vazgeçmemişse hala kalkar da ne konuşur ki insan?

Hayal ediyorum kendimi, yani konuşma desem zaten demişim adam dinlememiş beni yine yine yine yapmış. E geriye 2 seçenek kalmaz mı? Ya aldatılarak devam ederim, yada kabul etmem çeker giderim.

Ben sizin yerinizde olsam bana daha şimdiden bunu yapan adam 10 sene sonra napar diye düşünürüm. Ayrıca eski sevgilisine kafayı takan bir adamı yanımda taşıyıp da aynaya bakamam ben.

Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun. Ben kabul etmiyorum artık ve hazmetmiyorum,yapamıyorum.
Gitmeye bitirmeye karar verdim birazdan söyleyeceğim.
Sabır diliyorum kendime,bütün başı derttekilere.
Hayat gerçekten çok zor imtihanlarla doluymuş hep yaşadım hep üzüldüm ama gün gelir rahata kavuşurum belki diye dört gözle bekliyorum..

herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?

Çok saçma bi nedenle gelmiş üzerinize empati yapıyorum ben kendime gelemezdim hiçbir şekilde.
Keşke kv. yanında suratınızı asmayıp hiçbir şey yokmuş gibi davransaydınız.
Bir anlık sinirle çok kötü bir şey yapmış bunu size unutturamayacak ne yapsa. Bazen insan kendini kaybediyor ama bu denli olamaz.
Geldiğinde size vurma olayının asla kabul edilebilcek bir şey olmadığını söyleseniz bunun üzerine konuşsanız iyiden iyiye..
2 buçuk yıl olmuş henüz çok ayıp etmiş eşiniz. size vurmamalıydı kesinlikle.

Doğru söylüyorsun canım.. Değmiyor,olmuyor ama ben kendime acıyorum bu kadar sabrettiğime ve zamanıma.
İçimdeki acının hepsi bunlar için. Umarım hakkımızda hep hayırlısı olur..

Rica ederim
Boşver üzülme zararın neresinden dönersen kardır de kurtul
Yine de şükret gerçek yüzünü yine erken görmüş sayılırsın, hiç birşeyin değil o senin olmasına da izin verme..

kusura bakmayın belki sizi üzücem ama sizde de ne mide varmış.
5 yıl ya dile kolay, adam 5 yıldır sizinle olduğu halde aklının bi köşesinde hep o var biliyosunuz ama hala devam etmişsiniz, ediyorsunuz.
giden 5 yılıma yazık demişsiniz de ayrılsaydınız o zaman ilk farkettiğinizde.
adam unutamamış hala bi çaba içinde ve siz hala onunlasınız.
farkındasınız değilmisiniz fiziksel olmasa bile aldatıyor ve siz buna göz yumuyor, postayı koymuyorsunuz.
bakın ayrılan kıymetli olmuş siz nasılsa çantada kekliksiniz onun için.

Son düzenleme:
Back
X