sevdiginizin geri dönmesi için neler yaparsınızzz ?

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
evet bayanlar
diyelim ki sevgilinizi ilgisizligi yüzünden terk ettiniz ( ama artık son aşamaydı canınıza tak etmişti. )sonra çok pişman oldunuz dayanamadınız onsuzluga ve ne kadar sevdiginizi,onsuz olmadıgını anlattınınız defalarca ama kesinlikle geri dönmeye ikna edemediniz. 5 aydır nuh dedi peygamber demedi adam.
tabi bu arada sevdigini düşünüyosunuz o yüzden bu çabanız. hala iletişimini koparmadı sürekli iltifatlar falan fistan ama tekrar beraber olmaya gelince yok ..
işte benim durumum bu aylardır ..benimki kara sevda mı ne ya deliricem o kadar o kadar çook seviyorum kiiii...bi an aklımdan çıkmıyo bana bi akıl verin aa dostlar:43:

bi de ben çok inançlı bi insanım. bi şeyi çok yürekten isteyince Rabbim geri çevirmez diye düşünüyorum ve olmıcak duaya bu kadar devam etmeme izin vermezdi diye düşünüyorum.bu yüzden çok dua ediyorum. bi sürü özel dua falan okuyorumm hacet için. aranızda böyle bişeyi deneyimleyen oldu mu bu yöntemle sevdigi geri gelen ?

ima ettiğiniz yönde bir tecrübem olmadı yalnız, ilgisini zaten oldukça kaybetmiş birisi sizin de ilişkiyi bitirmeniz için beklemiş olabilir. siz de onun istediğini vererek bitirmişsiniz. tabii ki bence iyi de yapmışsınız mutsuzsanız ve ilgi sevgi olmadığını bir şeyleri yitirdiğini düşünüyorsanız ilişkiyi bitirmek en doğrusu.

üzülerek şunu eklemek istiyorum ki irtibatını kesmemesi, iltifat etmesi aslında hiç iyi bir şey değil. çünkü genelde çok seven ve terk edilen erkekler irtibatı koparmamayı bırakın size büyük bir kinle davranırlar. ve üzerinden ciddi bir süre geçmiş 5 ay geçmiş. sizinle irtibatta kalarak sizin onu aşmanızı engellediğini göremiyorsunuz. onun bir derdi yok, ama size kötülük yapıyor. siz kendinize kötülük yapıyorsunuz. hiç kimse onu terk eden birisine iltifat edip rahat rahat sohbet edemez eğer o kişiyi aşmadıysa. bence siz de unutmaya bakın, gerekiyorsa irtibatınızı kesin. 5 ay sizsiz olan birisi daha size dönmez, üzülerek söylüyorum.

şunu ekleyeyim, dönebilir de dönerse de gerçekten ya daha iyisi yoktur, ya çok yalnız kalmıştır. ama kısa süre içinde hayatına biri girerse çok üzüleceksiniz. lütfen unutmaya çalışın. beklerken hayal ettiğiniz gibi olmuyor geri dönseler bile.

Son düzenleme:
Yol gidenindir kimseye ağlayamam..kalbim AHIR değil,her ÖKÜZÜ bağlayamam.:34:

Donsede bir farki olmaz sizin icin cunku zaten ilgisizmis varligiyla yoklugu bir olur maalesef. Zaten iliskiniz sizi mutlu etseydi ilgi gosterseydi ayrilmazdiniz. Donse ne olabilir ki ? Gene ayni tas ayni hamam...

Sizi sevdiginimi dusunuyorsunyz hala..sevse 5 aydan bahsediyoruz bunca zaman dayanamazdi sizin bu israriniza

sizi sevseydi zaten dönerdi geri, demekki sevmiyormuş. Sizi sevmeyen bi adamla birlirlikte olmak ne kadar doğru olabilir ki?

Hasarli binanin uzerine kat cikilmaz..
Vaz gecin bu sevdadan dunyanin sonu degil.

İşte bu çok kötü bir şey bir ilişki bittiyse bıçak gibi kesip atılmalı.
Böyle devam ederseniz siz daha çok takacaksınız o da daha çok şişecek afedersiniz ama.

Mantıken düşündüğünüzde Rabbimiz dua etmemizi ister yani bu kadar dua etmeme izin vermezdi demek mantıksız olur
Sen hayırlısını istemelisin. O sana gelsin illa gelsin diye değil. Bu şekilde ettiğin dualar kabul görür görmez bilemeyiz ama doğru olmaz
Eğer kaderimde yoksa kalbimden al varsa yolumu yakınlaştır de
Zamanında bende senin gibi ille de o dedim eğer olmıcaksa niye unutamıyorum diyordum adam evlendi gitti
Evlendiği günde bitti. O an aslında içimdekinin aşk, sevgi olmadığını anladım öyle sanmışım sadece
Zamanı gelince mutlaka anlarsın sende

Son olarak; gerçekten sevseydi senin çırpınışlarını görmezden gelemezdi. Resmen egosunu yüceltiyor adam sana iltifat edip acını görmek için. Seven erkek terkedilince bırak bu şekil davranmayı irtibatı bile keserdi.
Üzgünüm ama gerçeklerle yüzleşmelisin.

5 ay uzun bi'süre seven dayanamaz ki:26:
Ayrıca zaten ilişkiniz ilgisizlikten bitmiş.
Sana deli gibi aşık olsa sen onu terkettiğinde ilk iki gün ağlar, sızlar üçüncü gün nefret etmeye başlardı.
Bu hem barışmayıp, hem irtibatı kesmeyenler genelde arayış içinde olup eskiyi de cepte tutmaya çalışıyolar:44:

Hicbisii yapmamm... Dönerse benimdir dönmezse zaten hic benım olmamıstırr :ssz:

Kılımı kıpırdatmam ...

Umursamaz davranırdım ırtıbatı keserdım bır sure ...

Ayrıca 5 ay gelmemıs daha ne beklıyorsunuz ??

adam 5 aydır dönmuyorsa sevdiğini nasıl düşündünüz anlayamadım bence herşeyı gerıde bırakıp yolunuza devam edin kımse vazgeçilmez değildir

Ayrılacağınız kadar ilgisizse zaten neden geri istiyorsunuz ki? Değiştiğini mi düşünüyorsunuz?

bi güzel şımartmışsınn üstüne de düşüyorsun neden ilişkiye başlasın ki,böyle rahat

ben olsam bi güzel tekmeyi atarım afallasın ,

kafası dank eder de üzülürde aklı başına gelirse ben olsam kabul etmez sıfırdan başlardım herşeye

ama sen kabul edicek gibisin en azından burnunu sürttür bari

3 yıl süren bi ilişkim olmuştu. Öle kötü bi durumdaydıkki. Atsan atılmaz satsan satılmaz.. Bana yapmadığı pislik kalmadı. Aldatmadan tutta yalan sölemeye her ama her pisliği vardı. Ama sorsan beni severdi. Ölürdü bana. Aileside böle derdi. Ama beni öle bi noktaya getirdiki ben hergün bağıran çağıran kavga çıkaran biri olmuştum şüpheci güvensiz biri olmuştum. Bi zaman sonra hatasını anladı yapma etme kavga etmeyelim demeye başladı ama çok geçti artık.. En sonundaa ayrıldı benden. Ben özledimm.. 4 ay- 8 ay bilemedin 10 ay geri dönsün die bekledim.. Israr ettim nuh dedi peygamber demedi. Ben de senin gibi düşünüyodum. Allah istemese bu kadar çırpınmam diye. Ama sonra farkettimki Rabbim yanlışı görüp doğrunun kıymetini bilmem için yaşatmış bunu bana.. Sonra karşıma aşkımı bitanemi herşeyimi çıkardı yeniden ( yeniden diyorum çünkü küstük ayrılmıştık 5 yıl sonra barıştık ) Ve o an o adam tutuştu bana dönmek için herşeyi yaptı ama çoook geç.. Beni çok kızdırıyor zaman zaman çok kırıyo ama şu varki o benim herşeyim bitanemm... İyiki böyle olmuşş iyiki..

hiçbirşey yapmam ondan birdönüş sinyali olmadıkça..her kım yaparsada buyuk kayıptr bana göre..giden gitmiştir kımse için gururumu artık ayaklar altına almam..seven adam herşeyi yapar yapanı bulmadan da evlenmem

Son düzenleme:
İlgisizlikten dolayı terk ettim demişsiniz.
Eğer geri dönerse aşırı ilgili bir sevgili olarak dönmeyecektir zaten.
Bu da sizin yine mutsuz olmanıza sebep olur.
Bence kendinizi illa o diye şartlandırmayın, siz öyle düşündükçe gözünüzde büyüyor.
Hayırlısı olsun deyip yolunuza bakmanız en iyisi bana göre.
Böyle kendinizi çok yıpratıyorsunuz.

Back
X