Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıl süren bi ilişkim olmuştu. Öle kötü bi durumdaydıkki. Atsan atılmaz satsan satılmaz.. Bana yapmadığı pislik kalmadı. Aldatmadan tutta yalan sölemeye her ama her pisliği vardı. Ama sorsan beni severdi. Ölürdü bana. Aileside böle derdi. Ama beni öle bi noktaya getirdiki ben hergün bağıran çağıran kavga çıkaran biri olmuştum şüpheci güvensiz biri olmuştum. Bi zaman sonra hatasını anladı yapma etme kavga etmeyelim demeye başladı ama çok geçti artık.. En sonundaa ayrıldı benden. Ben özledimm.. 4 ay- 8 ay bilemedin 10 ay geri dönsün die bekledim.. Israr ettim nuh dedi peygamber demedi. Ben de senin gibi düşünüyodum. Allah istemese bu kadar çırpınmam diye. Ama sonra farkettimki Rabbim yanlışı görüp doğrunun kıymetini bilmem için yaşatmış bunu bana.. Sonra karşıma aşkımı bitanemi herşeyimi çıkardı yeniden ( yeniden diyorum çünkü küstük ayrılmıştık 5 yıl sonra barıştık ) Ve o an o adam tutuştu bana dönmek için herşeyi yaptı ama çoook geç.. Beni çok kızdırıyor zaman zaman çok kırıyo ama şu varki o benim herşeyim bitanemm... İyiki böyle olmuşş iyiki..
tam olarak anlayamadım. 5 yıl sonra eski sevgilinizle mi barıştınız. yoksa başka biri çıktı karşısınıza onunla beraberken mi eski sevgiliniz dönmek istedi?