Sevdiğinizin karşısına gelinlikle çıktınız ama?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meliss86

Ziyaretçi
Ben nişanlımın karşısına gelinlikçi de denediğim bir kaç gelinlikle çıktım.Ya insan "benim bebeğime nasıl yakış " diye sarılmasa bile gözleryle duygularını belli eder onu gectim aklımda bi gelinlik vardı orada gördüğüm ama o gelinliği bulamadılar ben katologları karıstırdım nişanlımın yüzü degişti neymiş aslında ben katoglara boş bakıyormusum aklım bulunamayan gelinlik deymiş..ya öle değildi ama öle de olabilirdi bu benim özel günüm ama o bu tür seylere cok önem vermiyor. evliliğe giden bi arac olarak yorumluyor ya cok basit bi sebep bu ama sizce bu tür seyler odunluk dil mi? aşkım kelimsenden baska güzel sözünü duymam seviyorum diyorum ama neyini sevdigimi bilemez haldeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Özür dilerim ama, yazdıklarınızı iki sefer okumama rağmen hiçbir şey anlayamadım. Kullandığınız Türkçeyi daha düzgün bir şekilde bizlere ifade ederseniz, daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz..

demek boşuna dememişler düğünden önce gelini gelinlikle görmek uğursuzluk getirir diye:ecrin_bebek:

insan hayatta gelinliği sadece bir defa giyer...bu nişanlın için önemli olmayabilir ama kızlar için çok önemlidir...içinde kalmasın içine sinen begendiğin bir gelinliği al..onun ne düşündüğü önemli olmasın senin için..

Erkekler böyle şeyleri bizim kadar önemsemiyorlar canım, üzülme düğün günü gelinliği onun için giydiğinde sana öyle bakmayacaktır emin ol. Düğün stresi germiştir nişanlınızı, birde erkekler alışverişi çok sevmiyorlar, uzun uzun katolog bakmayı falan..

erkekler boyledır.pek kararsızlıgı sevmezler.Sen uc gelınlık begenecektın ya da ıkı.Ondan da fıkır alacaktın.Erkekler genelde ancak bunun ıcın yorum yaparlar canım.Bıx zevk alırız ama onlar almaz katalog bakmaktan ya da beklemekten.

o önemsemiorsa sizin duygularnıza saygı göstermesini beklerdim!!

Ben nişanlımın karşısına gelinlikçi de denediğim bir kaç gelinlikle çıktım.Ya insan "benim bebeğime nasıl yakış " diye sarılmasa bile gözleryle duygularını belli eder onu gectim aklımda bi gelinlik vardı orada gördüğüm ama o gelinliği bulamadılar ben katologları karıstırdım nişanlımın yüzü degişti neymiş aslında ben katoglara boş bakıyormusum aklım bulunamayan gelinlik deymiş..ya öle değildi ama öle de olabilirdi bu benim özel günüm ama o bu tür seylere cok önem vermiyor. evliliğe giden bi arac olarak yorumluyor ya cok basit bi sebep bu ama sizce bu tür seyler odunluk dil mi? aşkım kelimsenden baska güzel sözünü duymam seviyorum diyorum ama neyini sevdigimi bilemez haldeyim

sen ilgi bekliyorsun da o bir an önce işini halledip gitme derdinde:lepi:

acıkcaı ben aşkımla gelınlıgımı internetten birlikte beyendık..suan o gelınlıgı dıktırıyoruz.. ve provalarımıda fotoya cektım eşimede gosterdım :) ugursuzluk sacmalıgına inanmıyorum ben çunku.

sanırım sızınde sıtemınız bu yonde ilgi alaka goremedınız nısanlınızdan.. kımı erkek boyle seylerden cabuk sıkılır bir an önce almamızı beklerler.. ama bu gelınlık çok farklı birsey sonucta..nısanlınızın bu hareketıne anlam veremedım :(

Gelinliği o gün onun için giyeceksin ve herkes gibi sende haklı olarak nişanlının bu konu hakkındaki düşüncesine çok önem veriyosun canım. Gerçekten yaptığı odunlukkk! Senin yerinde bende olsam bu durum hiç hoşuma gitmezdi bence nişanlına danışmadan göstermden kendin beğen gelinliğini o merak etsin şakkıdı

Gelinliği o gün onun için giyeceksin ve herkes gibi sende haklı olarak nişanlının bu konu hakkındaki düşüncesine çok önem veriyosun canım. Gerçekten yaptığı odunlukkk! Senin yerinde bende olsam bu durum hiç hoşuma gitmezdi bence nişanlına danışmadan göstermden kendin beğen gelinliğini o merak etsin şakkıdı

Aynen:delphin:

o tip biri merak etmez ki kafamçokkarıştı

canım üzme kendini alış bence nişanlın bu tür şeylerden pek hoşlanmıyor sanırım...içine sinen begendigin gelinligi al giy bir defa giyceksin sonuçta mutluluklar..

canım burdakı arkadasların dedıgı gıbı aralarından kesın secebılecegın 3,4 model belırle onları goster, erkekler maalesef kı boyle seylerden hoşlanmıyor, hatta cogu zaman arkadaslarınla bakmaya git bence , karar verecegıne yakın nısanlına bı kerelıgıne sor , zaten bı ton şey secılıyor onunda sınırlerı kalkmıstır, o haklı demıyorum ama erkeklerın sabır katsayıları düşük, sen sec begendıgını takılma ona

ıyı de gelınlık secmek zor bı olay
gıdıp tekl basına seccen
sonra adamı alıp goturcen
ılk tek bak
ne olcak öle adam sürüklenır mı sende alallaaa

elbıse secerken bıle gunler sürüyo bazen.

Back
X