sevdiğinizle nasil ve nerede tanistiniz ?

bir forumda..:17: hiç konuşmadı kii..ben gibi geveze biriyle ettiği bir iki laftı sadece..:38:

şimdi bülbüle dönmüş aşkımmm:78:

telefonda biri araçığıyla tanıştık hemde gecenin bi yarısı :16:

görücü usulu :)
eski çalıştığım iş yerine gelip beni görmüş beğenmiş 1 hafta sonra böyle bi şey var ne dersin demişlerdi bende olur demiştim sonra görüşmeye başladık :)

üniversitede tanıştık..bizim fakültenin ülkücü tayfasının başıydı beyimiz yani reis:1:
okulun partisi varmış arkadaşımla benide davet etti bekleriz falan dedi
bende hazır cevap bi tip olduğum için hemen ''hayır düşünmüyoruz teşekkürler '' deyip kestirip atmıştım:ssz::1:

Ben Samsun'da üniversite okurken okula gelip giderken beni görmüş ortak arkadaşımız var ona demiş numaramı istemiş :)) önceleri vermedim ama baktım ki bende görmek istiyorum devamlı.. Tmm dedim.. İlk 2 ay fln sadece mrb mrb sonrada büyük aşkkkkkkkkk.... :) 23.12.2009 da başladık halen devam.. Oyy aşkım benim ay lav yu :D İlk telefonda konuştuğumuz yeri bile hatırlıyorummmmmm... Her gittiğimde mutlaka geçerim oradan. Çok saçma ama ilk yaa napiimm...

Okuldaa :)) İlkokulda 1 yıl aynı sınıftaydık daha sonraki yıllarda birlikte olduukk :nazar:

birbirinizi nasil buldunuz o ilk konusma konunuz neydi ?

önce konserde gördüm onu canımmmmmmmmmm:) konserde ayaktaydık ben deli deli kendi halimde oynarken o ise arkamda duruyormuş ve ona çarptım:) pardon dedim veeeeeeeee o an onun o yeşil gözlerine ahhhh içim eridi içimmmmmmmmmmmmmmm:) sonra kız grubu olarak duruyorduk işte toplu arkadaşlarla gitmiştik bize sataş bir takım erkekler oldu ve onun yanında da bi erkek arkadaşı vardı bize rahatsız oluyorsanız sizi yurda kadar bırakabiliriz istermisiniz dediler bzde kızlarla ortak karar verip tamam dedik:) ama öyle tatlıydı kiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşı konuşyordu hep öyle çekingendi kiiiiiiiiiiiiiiiii:) annemmmmmmmmmm yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaa adını öğrendim ama o günden sonra hiç görmedim birdaha onu sonra face ten ekledimmm ama 2 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) hemende kabul etti ve konuşmaya başladık oradan kızlar inanırmısınız biz resmen birlgisayarla sabahlıyorduk sabahın 6sında yatıyordum sürekli konuşuyorduk baktım olmucak böyle acaip utangaç benimde aşkım içime sığmadı duramadım durduramıyordum kendimi 1 ay böyle içimde tutarak sabrettim ama baktım olmuyor en sonunda onu bir akşam tesadüfen yolda gördüm bana eşlik etti yolda yurda bıraktı ve o an ona sana brşey söyleyebilirmiyim dedim tabiki dedi bende yok ya vazgeçtim dedim bu delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D sonraaaaaaaaa olsun yaaa söylicem dedimmmmmm eğildi kulağına ben sana aşık oldum galiba dedimmmmmmmm :) ben yerimde durdummmmm o farkında değil daha ilerliyorrrrrrr sonra bir durdu gerçekten miiiiiiii dediiii ellerimi tut lütfen dedi tuttum kızlarrrrrrrrrrrr inanamazsınızzzzzzzzzzzzzzzz nasıl titriyorrrrrr ve buuuzzzz gibi yazın ortasındaaaaaaaaaa gözlerime baktı ve bende sana aşık oldum o ilk konserde gördüğümde dedi :) 14.10.2010 'dan bu yana birlikteyiz kızlarrrrrrrrrrrrr Allahım inşallah bizi birbirimize nasip eder bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip eder inşallahhhhhhhhhh:)(yalnız bu olay benim okuduğum şehir uşakta geçiyor yarimde oralıııı=))

önce konserde gördüm onu canımmmmmmmmmm:) konserde ayaktaydık ben deli deli kendi halimde oynarken o ise arkamda duruyormuş ve ona çarptım:) pardon dedim veeeeeeeee o an onun o yeşil gözlerine ahhhh içim eridi içimmmmmmmmmmmmmmm:) sonra kız grubu olarak duruyorduk işte toplu arkadaşlarla gitmiştik bize sataş bir takım erkekler oldu ve onun yanında da bi erkek arkadaşı vardı bize rahatsız oluyorsanız sizi yurda kadar bırakabiliriz istermisiniz dediler bzde kızlarla ortak karar verip tamam dedik:) ama öyle tatlıydı kiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşı konuşyordu hep öyle çekingendi kiiiiiiiiiiiiiiiii:) annemmmmmmmmmm yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaaa adını öğrendim ama o günden sonra hiç görmedim birdaha onu sonra face ten ekledimmm ama 2 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) hemende kabul etti ve konuşmaya başladık oradan kızlar inanırmısınız biz resmen birlgisayarla sabahlıyorduk sabahın 6sında yatıyordum sürekli konuşuyorduk baktım olmucak böyle acaip utangaç benimde aşkım içime sığmadı duramadım durduramıyordum kendimi 1 ay böyle içimde tutarak sabrettim ama baktım olmuyor en sonunda onu bir akşam tesadüfen yolda gördüm bana eşlik etti yolda yurda bıraktı ve o an ona sana brşey söyleyebilirmiyim dedim tabiki dedi bende yok ya vazgeçtim dedim bu delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D sonraaaaaaaaa olsun yaaa söylicem dedimmmmmm eğildi kulağına ben sana aşık oldum galiba dedimmmmmmmm :) ben yerimde durdummmmm o farkında değil daha ilerliyorrrrrrr sonra bir durdu gerçekten miiiiiiii dediiii ellerimi tut lütfen dedi tuttum kızlarrrrrrrrrrrr inanamazsınızzzzzzzzzzzzzzzz nasıl titriyorrrrrr ve buuuzzzz gibi yazın ortasındaaaaaaaaaa gözlerime baktı ve bende sana aşık oldum o ilk konserde gördüğümde dedi :) 14.10.2010 'dan bu yana birlikteyiz kızlarrrrrrrrrrrrr Allahım inşallah bizi birbirimize nasip eder bir ömür boyu birlikte yaşamayı nasip eder inşallahhhhhhhhhh:)(yalnız bu olay benim okuduğum şehir uşakta geçiyor yarimde oralıııı=))

kız bu uşaklılar hep mi yeşil gözlü benimde bi tanış vardı feyzeddin oda uşaklı:52:

kız bu uşaklılar hep mi yeşil gözlü benimde bi tanış vardı feyzeddin oda uşaklı:52:

ay yavrum bilemiyorum ama geneli hep renkli gözlü yaaaa sarışınlar böyle nedendir bilmem maşallah diyelimmmmmmmmmmm:) ama beni yarim bir başka canımmmmmmmmmm çok özledim onu yaaaaaaaaaa aahhh ahhhh:)

Yolda..
Her sabak bu arkadasi ile okuluna giderdi.. ben ise kendi okuluma giderdim ( iki okulda ayni mahalede)
Bu her severe bakip durmazsi beni hasta ederdi, asiri rahatsiz olur hatta karsidan geldiklerinde gordugumde karsidaki kaldirima gecerdim... okadar rahatsiz olurdum.. :19:

daha sonra bir forumda karsilasdik..uzun bir sure sonra birgun birbirimizin oldugunu ogrendigimizde... bu bankaya para cekmeye gidiyormus.. benim okulumun tam karsisindaydi.
bende ogretmenin verdigi odevi internetden kopyeleyip tezlim etmisdim bir guzel, ama cakarmi ogretmen, farketiginde bana tekrar yapdirmak icin diyer binaya yolmisdi( iki binadan olusuyordu okul) ben bunu ilkez birbirimizin oldugunu ogrendigimizde tekrar gordum.. bu daha beni gormuyor..

ben Eyvah dedim.. anneeeeeeeeeeee!! bir panik, bir panik :18:
oglani okadar gozumde korkutmusumki...serseri..su bu kafamda bin bir sey geciriyorum.. :18:
bilerekmi buraya geldi diyorum, beni gormeye, pislik diyorum! gormemezi icin dedektifler gibi sirtimi sure sure duvarda gidiyorum. nerdeyse yere uzanip asker gibi surenecegim!:1:
kalbim ogle bir sanciliyorki..olecem sanki ve beni gormezsin Allahim diye dua ediyorum!

Hic farketmeden diyer binaya kendimi attim.. bu severde dersi yaptim..
ogretmen bekliyor ama ben disari cikmaya korkuyorum.. bu disarda beni bekliyor saniyorum... yada gorur diye.:18:
ogretmen bekliyor.. bekliyor saatler gecdi..ders cokdan bitmis.. okul kapanacak artik kosa kosa cikip diyer yere girdim.

Ertezi gun evden cikmadan dua ediyorum, Allahim karsilasdirma sununla diye!
Allahim ben kapidan cikdim.. 5,6 adim attim bunlar geliyor.. offf dedim.. geri don hemen geri dedim.. :18:
uha dedim, sacmalama seni gorduler bile.. donersen korkdugunu anlarlar diye!!!

yuruyorum.. yuruyorum.. ama basim donuyor..:18:
sanki yerle 5 cm fark varmis aramizda, yere yapisacak gibi net goruyorum...
karnimda bir seylerde ucusuyor.. kendi kendime neler oluyor bana demeden..
urkek.. ve nerdeyse duyulmayacak bir sesle "Gunaydin" dedi.. bense kontrolsuz bir sekilde cocuklar cekinir ya boyle kafasini omuzuna eyip.. cekine cekine gunaydin diyip gulumsemisdim..
bir birimizin yanindan hizli bir sekilde boyle gecerken.. UHA dedim ne yaptim ben? o ne hareketdi diye kendime sasirip, kendimden utanmisdim!!
hergun boyle karsilasinca.. bana bir heycan, sanki bayilacakmisim gibi hisetmeler devam edince..
forumdaki mesajlarina cevap vermeye basladim..cunku urerk sesliye asik olmusdum..:) ( simdi boru gibi cikiyor o ses)

inanırmısınız biz resmen birlgisayarla sabahlıyorduk sabahın 6sında yatıyordum

bizde ilk kamerayla konusmaya basladigimizda.. aynen sizin gibi sabaha kadar konusurduk.. bir gun ben dayanamamisim.. uyuya kaldim..nasil oturdugum yerde kaldiysam..
eeehhh sabaha kadar konusduk.. ben gozumu acdigimda oglendi.. bu korku ve sinir icinde benden bir ses gelene kadar bekleyip durmus.. ben kalkdigimda bu durumu bana anlatiginda sok oldum once, sonra gulme kirizine girmisdim..
cocuk ozaman bana bir sey oldu diye korkudan olmus ve uyuyamamisda...bunu bana nasil yaparsin diye kusmusdu :1:

birgunde artik intikammi aldi, gercekden onundami basina geldi hala anlamis degilim.. bu gozumun onunde uyuya kaldi.. bende o kalkinca kusdum:19: sinir olmusdum..:(

Back
X