Sevdiğinle mi , seni sevenle mi?

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
333
merhaba kızlar ...şu aralar o kadar karmaşığım ki...sizlere anlatmak istedim... benim 4.5 yıllık bir ilişkim şubat ayı itibariyle bitti...zaten çok inişli çıkışlı bir ilişkiydi...başlıca sorun benim onun isteklerini yerine geitrmemem ki bu benim mizacıma çok ters ben kova kadınıyım ve özgürlüğüme düşkünümdür...bana karışılmasından birşeyler yap denmesinden hoşlanmam ki erkek arkadasımda tam tersi karışmamanın sevgi gösterisi oldugunu düşünüyor...kız arkadaslarıma bun anlattığımda kız arkadasım sen onu sevmiyorsun eger sevsen ne dese onu üzmemek adına yaparsın onun seni sevdiği kdar sevmiyorsun dedi bende bunun üzerine düşündüm...çünkü uyumlu bir insanımda arkadslarım hadi sunu yapalım dediğinde itiraz etmem kabul ederim ama erkek arkadasım dese illa bir önce itiraz edecem sonra binbir zahmetle isteksiz yapıyorum..birde o bu zamana kadar henüz 3 defa üni sınavına girdi ve her defasında bu sefer kaznacağım falan filan ...nerdeyse polislik açık öğretim girmediği sınav kalmadı yani benim gözümde yaptırım gücü kalmadı nerdeyse ki bu yüzden söylediği seylere güvenipte yapamıyorum ama söylediği şeyler doğru olduğunu biliyorum...mesela yolda dondurma yeme erkekler bunu yanlış anlıyorlar ben seni başka erkeklerin seni izlemesini istemiyorum böyle diyor bencede mantıklı ama dinlemiyorum işte...onun beni çooook sevdğini biliyorum ama ben onu o kadar sevmiyorum bazı şeyleri gözüme batıyor ve bunları hoş görebilirmiyim göremezmiyim bilmiyorum..bana hiç yalan söylemedi çok sadık ve beni mutlu etmek için herşeyi yapacak bundan da eminim ...sizce szi sevenle mi mutlu olunur??? yoksa sizi sizin kadar sevmesede sizin onu sevmek mutlu olmak için yeterli midir??
yani sevdiğinle mi evlenmeli , sevildiğinle mi???? çok uzun oldu biliyorum:69: ama yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim tskler...:70:

canım bence erkek arkadasın once iş bulsun yoksa gozunde pek degerı kalmıcak anladıgım kadarıyla ,ben de saçma seylere karısılmasını hıc sevmem ,bence senı seven yok senın sevdıgın felan bunlar onemlı degıl cunku evlenınce bunların hepsı bıtebılır sevgı ask sadıklık bılmem ne ,onemlı olan senın mantıgına uycak olgun bı erkek:71:

suan okuyor bir yılı daha var ama ben bu sene mezun oluyorum...ayrıca bir cafede çalışıyorada ama bilmiyorum yaaa kafam çok karışık daha skere falan gidecek par biriktirecek en az 3 sene ben erken anne olmak istiyorum bu üç sene de hiç kolay geçmeyecek sonuçt aileler işin içine girince ortada hiç birsey olmasada sorun çıkıyor ki bizimki baya bir sorunlu...karmakarışığım ya offf...:25:

Bence bu ilişkiyi bitirmelisin.
Ama bunun sebebi anne olmak isteyişin ya da sevgilinin girdiği sınavlarda başarısız olması filan değil.
Sebebi sevgilinin en ufak isteklerinin bile sana batması.
Bence aşık değilsin ama alışkanlıklar nedeniyle bırakamıyorsun da.
İnsan sevdiği kişinin yoluna ölür en azından ölebilecekmiş gibi hisseder.
Madem bunu hissetmiyorsun hatta aksine içten içe sinir oluyorsun.
Bu ilişki evliliğe taşınsa bile bu duygular seni bırakmayacak.
Bu şartlar altında da mutlu olmanız zor gibi gözüküyor

tek diyeceğim şey seni sevenle olmadığıdır. ne kadar sevsede bi müddetten sonra olmuyor sıkılıyorsun bunalıyorsun o sana ilgi gösterdikçe sen onun ilgisinde boğulduğunu düşünüyorsun karsılık veremediğini düşünüyorsun . onuda kırıyorsun kendinide . yada karsılık veriyor gibi görünüyorsun ama kendini aldatıyorsun aslında. en güzeli karsılıklı bir aşk bulmak bu durumda. onuda n zaman ve nerde buluruz kimse bilmiyor n yazıkki

Back
X