Sevdiklerim tarafından kalbim paramparça ediliyor :(

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
Başlıkta da yazdığım gibi sevdiklerim tarafından kalbim paramparça ediliyor
çok üzülüyorum, ben onlara değer veriyorum neden böyle oluyor
bide balık burcuyum ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok duygusalım
afedersiniz ota b.ka ağlıyorum, taş kalpli olmak istiyorum artık cidden
içimde sevgi denen bi duygu kalmasın istiyorum çünkü hep sevgime yenik düşerek
sevdiğimden dolayı çok üzülüyorum şu anda da ağlayarak yazıyorum bunları ellerim titriyor resmen
napcam ben hiç bilmiyorum ölsem stresten, kafaya taktıklarımdan, üzülmekten, ağlamaktan kurtulurum..

Son düzenleme:
sevdiğimden dolayı çok üzülüyorum şu anda da ağlayarak yazıyorum bunları
napcam ben hiç bilmiyorum..

Bende balık burcuyum. Çabuk ağlarım, hemen dolar gözlerim. Çokta duygusalımdır. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden.

Sevdiklerim beni üzüyor demişsin, ne gibi şeyler yaşıyorsun paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bende balık burcuyum. Çabuk ağlarım, hemen dolar gözlerim. Çokta duygusalımdır. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden.

Sevdiklerim beni üzüyor demişsin, ne gibi şeyler yaşıyorsun paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hani konu küçük olsun büyük olsun farketmiyor benim için çok üzülüyorum,
ağlıyorum resmen kendimi kahrediyorum, sonuçta ben en sevdiğim insanları
kırmamak için elimden geleni yapıyorum çünkü onlar benim sevdiğim insanlar
he hiç mi kırmamışımdır kırmışımdır bende ama parmak sayısını geçmez bu
ve affettirmek için kendimi elimden geleni yapıyorum offf deprosyandamıyım neyim :(

Son düzenleme:
bence taş kalpli olmayı istemek yerine sevdiğin insanları gözden geçir, seni bu kadar kırabiliyorsa fazla değer veriyorsundur arana mesafe koy çünkü seni bir defa daha kırarlarsa ilkinde gerekli müdahaleyi yapmadığın için haketmiş durumunda olursun

Ha bu sevdiklerinden kastın annen,baban,kardeşin yani 1. dereceden yakınınsa seni bu kadar kırabileceklerini düşünmemişlerdir. Yada bilmeyerek kırdılar veyahut kırılacak bir durum yoktu belki senin hassas bir dönemine denk geldiği için böyle düşünüyorsundur.

bence taş kalpli olmayı istemek yerine sevdiğin insanları gözden geçir, seni bu kadar kırabiliyorsa fazla değer veriyorsundur arana mesafe koy çünkü seni bir defa daha kırarlarsa ilkinde gerekli müdahaleyi yapmadığın için haketmiş durumunda olursun

Ha bu sevdiklerinden kastın annen,baban,kardeşin yani 1. dereceden yakınınsa seni bu kadar kırabileceklerini düşünmemişlerdir. Yada bilmeyerek kırdılar veyahut kırılacak bir durum yoktu belki senin hassas bir dönemine denk geldiği için böyle düşünüyorsundur.

Sevdiklerim 1.dereceden yakınlarım, ve ben çoğu zaman hassasım, duygusalım
ama gerçekten kırdıklarından mı yoksa ben hassas,duygusal ve ota b.ka ağladığım
için mi kırıldığımı düşünüyorum bilmiyorum..

Son düzenleme:
sevdiğimden dolayı çok üzülüyorum şu anda da ağlayarak yazıyorum bunları ellerim titriyor resmen
napcam ben hiç bilmiyorum ölsem stresten, kafaya taktıklarımdan, üzülmekten, ağlamaktan kurtulurum..

bende balık burcuyum canım :1: inan herşeye ağlarımm hemen öyle hazırım ki biri oof dese direk yaşlar dökülür :)))) bazen nişanlımla eşya alşvirşne çıkıyoruz .. o pahalı olmaz diye ters knşuo ben direk baslıyorum ama görsen dersin ki bu kız aldatıldmı yada nebiliyim dayakmı yedi :) sessiz bir şklde nasl gözyaslrm döklür sonra nişanlm grüncede dayanamaz tabi :1::1: aslında insanlrda pek bişi yoK biz çok kırılganız

İnsan zaten sadece sevdiklerinin yaptıklarına kırılır veya mutlu olur.
Onları sevmeseydin, değer vermeseydin asla önemsemezdin, öyle değil mi? E, madem seviyorsun, demek ki zamanında sevdirmişler kendilerini sana, değer vermeye layık olmuşlar.
Hepimiz bazen kötü süreçlerden geçebiliyoruz, seviyorsan müsamaha göster biraz. Hem ilişkiler zedelenmez, hem de senin huzurun bozulmaz.
Korkma, alttan almak, görmezden gelmek sana birşey kaybettirmez, tam tersi saygı duyulursun sabrından ötürü. Bir balık kadınının kızı olarak konuşuyorum... ;)

Cok tatlısın ya:) yaşın kaç canım?
sevdiklerin ailenmi oluyor? Belki sitresli, belki sor durumda ve seni kırdıklarının farkında degilerdir.
öyle durumlarda kırıldığını söyle, yoksa seni kırdıklarını nasıl başka fark ede bilirlerki? İster istemez bazen sevdiklerimizi incite biliyoruz.. Ama bunu Olgun bir sekilde anlatırsan, hoşlanmadığın davranışlarını ozaman biraz daha dikatli olacaklardır diye düşünüyorum.

Sevmediğin bir insana kolay kolay kırılamazsın zaten. Seni anlıyorum, hele bir de duygusal bir yapın varsa daha çok üzülüyorsun. Sevdiğimiz insanlar onları sevdiğimizi bildiklerinden bizi kırmaktan çekinmiyorlar maalesef ki.

Back
X