Sevdiklerimin kalbini çok kırıyorum :( Öfke kontrolü

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
103
Ozellikle annemin.
Oyle bi takım sorunlarimiz var ve çok zıt karakterleriz.Ofkeme hakim olamıyor ve direk bağırmaya can acıtıcı sözler soylemeye başlıyorum.Ve ben bu durumdan igreniyorum.Iyi bi evlat değilim ve bu beni daha cok üzüyor.
Annem ile çok zıt karakterleriz.Annemin mutlu bi evliliği olmadı babam ben küçükken öldü.Ve anneme gore hayatin anlamı evlilik çocuk. Ve zorlukla büyüttü beni.Ve bana karşı tek hayali evlenip çocuk dogurmam.
Daha 22 yaşındayım ve baska isteklerim var.Yurtdışına çıkma fırsatım oldu bi kac aylığına ve gitmeyi cok istedim hem dil öğrenmek gemde farklı bir kültür görmek için ama annem siddetle karşı çıktı "sen beni mi terk ediceksin bana bakmoycaksin biliyorum ne vr işin orda"diye diye yollamadi beni.Ve ben cok mutsuz oldum."Ben istiyorum memur ol ben istiyorum oraya gitme ben istiyorum onu giyme,Sen evlenince sana yakin oturacam ayni apartmanda olalim vs vs."hep ben istiyorum ben istiyorum.Ya ben??istediklerini yapmadigimda direk dediği şey "Ölürsem senin derdinden"artık bıktım artık sıkıldım sresmen bi hucredeyim.Ne istediğim yere gidebiliyorum ne istedigimi yapabiliyorum.En kötüsü hep duygu sömürüsü yapıp vijdan azabı çektiriyor bana.Artık ofkeme hakim olamıyorum yok olmuyor olmuyor.Ben mutlu değilim..
Konu cok dağıldı daha cok deetlesme gibi oldu.hoofff daraldım.Hic sağlıklı bi iliskimiz olmadi.Ha bu arada annem cadaloz degildir cok iyi bir insandır.Anlıyorum onu.Hayatta benden baska kimsesi yok ama hayatımı ona göre sekillendirmemi istemesi bana bencilce geliyor.Aklım cok karışık

Anneni bir terapiste goturmen lazim.

Olen bananin yerine seni koymus senden beklentileri cok fazla.

Bu durumu onunla kavga ederek cozemezsin. Profesyonel destek sart.

keske iyi bir insan ciksa da karsisina evlense.

Mutlu bir evliligi olunca senden beklentilerini dusurur.

Anneni bir terapiste goturmen lazim.

Olen bananin yerine seni koymus senden beklentileri cok fazla.

Bu durumu onunla kavga ederek cozemezsin. Profesyonel destek sart.

keske iyi bir insan ciksa da karsisina evlense.

Mutlu bir evliligi olunca senden beklentilerini dusurur.
Ben psikiyatra gittim doktor bana annni getir onunla goruseyim dedi ama yalvar yakar annem gelmedi bi türlü.Hayatta kabul etmez.
Güzellikle konuşuyorum olmuyor artık durfuramadim bi öfke patlamasi var.Inanin kendimden cok anneme uzuluyorum ne yapabilirim ne edebilirim.Bu hayatta bei seven tek kisi sevdiğim tek kişi kurban olurum ona bana verdikleri emeğe ama bu böyle yürümez ben mutsuzsam onu nasıl mutlu edebilirim?
Babam oleli 21 yıl oldu ve annem ona hala deliler gibi aşık değil evlenmeyi düşünmek ona neden evlenmiyorsun sorusunu soranlara demedigini bırakmıyor.Hayatı boyunca hiç düşünmedi evliliği anneannemin teyzelerimin hatta baba tarafimin soylemesine bile rağmen

Annenin hayatına senden başka birilerinin girmesinin zamanı gelmiş

Annenin hayatına senden başka birilerinin girmesinin zamanı gelmiş
Annemin hayatta yapmayacagi bir şey.Ne yalan soyleyeyim isterim evlensin cocuklari olsun mutlu olsun.Daha 42 yaşında.Ama annem ne baba mı unuttu ne de bana uveybaba fikrine alıştı etraftaki insanlarin soylemelerine bile siddetle karşı çıktı

Annemin hayatta yapmayacagi bir şey.Ne yalan soyleyeyim isterim evlensin cocuklari olsun mutlu olsun.Daha 42 yaşında.Ama annem ne baba mı unuttu ne de bana uveybaba fikrine alıştı etraftaki insanlarin soylemelerine bile siddetle karşı çıktı

Sen kucukken evlenmemis olabilir. Seni korumak adina ama artik buyudun ve sende kendi hayatini kurmak istiyorsun.

Isteklerinde haklisin ama su asamadan sonra sabretmektwn baska yapacagin bir sey yok gibi gorunuyor. Psikooogu ve evlenmeyi reddediyorsa senin yapabilecegin birsey yok.

Onu boyle kabullenip kafana takmamaya calis.

Ona he he diyip idare et sen yine bildigini oku.

Yaş 42 çok genç daha
Seni bu kadar gerilmen normal melankolik bir yapısı var
Ona uygun bir dille kırmadan sinirlenmeden her defasında anlat bir zaman sonra farklı bir hayatınızın olacağını

Sen kucukken evlenmemis olabilir. Seni korumak adina ama artik buyudun ve sende kendi hayatini kurmak istiyorsun.

Isteklerinde haklisin ama su asamadan sonra sabretmektwn baska yapacagin bir sey yok gibi gorunuyor. Psikooogu ve evlenmeyi reddediyorsa senin yapabilecegin birsey yok.

Onu boyle kabullenip kafana takmamaya calis.

Ona he he diyip idare et sen yine bildigini oku.
He he deyip geçince kendimi huzursuz hissediyorum.istiyoruk ki oturup konuşalım sağlıklı iletisim kuralim ve onu uzmeyeyim.Ama "Ben ölürsem senin derdinden"cumlesi beni cok yaraliyor ve onu gözardı edemiyor kendime odaklanamiyorum.
Su kıt kanaat gecimimize ve mahalle baskısını sonuna kadar yaşayan bi durumda olmama rağmen,belki kimisi için küçük ama kendim için büyük firsatlarla karsilastim ve her seferinde anneme anlatamadigim için o anlamadigi için kaçırdım.Ve bu beni yaralıyor

Yaş 42 çok genç daha
Seni bu kadar gerilmen normal melankolik bir yapısı var
Ona uygun bir dille kırmadan sinirlenmeden her defasında anlat bir zaman sonra farklı bir hayatınızın olacağını
Cok denedim çok uğraştım kendimi anlattim kaldi ki onun kiziyim beni benden iyi taniyor ama malesef istediği kisi olmam için cok ugrasiyor vede vazgeçmiyor

daha yaşı çok gençmiş ben de sandım yaşlı da sana mahkum.

valla sen de daha çok küçüksün aynısını ben yaşadım yurtdışı imkanım oldu burslu gitme etme dedi annem şimdi evden kovuyor.

seni engeller sonra işsiz kalırsan suçlusu sen olursun. o yüzden duygularını al kenara at kendin için yapman gerekeni yap. tecrübe konuşuyor.

seni doğurup büyütmüş olması sana sahip olduğu anlamına gelmiyor oyuncak kukla değilsin sen kendi isteklerini baskılama başkası için.

daha yaşı çok gençmiş ben de sandım yaşlı da sana mahkum.

valla sen de daha çok küçüksün aynısını ben yaşadım yurtdışı imkanım oldu burslu gitme etme dedi annem şimdi evden kovuyor.

seni engeller sonra işsiz kalırsan suçlusu sen olursun. o yüzden duygularını al kenara at kendin için yapman gerekeni yap. tecrübe konuşuyor.

seni doğurup büyütmüş olması sana sahip olduğu anlamına gelmiyor oyuncak kukla değilsin sen kendi isteklerini baskılama başkası için.
Oylede annemle başa çıkamıyorum.Misal hastalık hastası sürekli hastayim der doktora gideriz cok onemli bur sey yoktur ama o uzattikca uzatir sebebi onunla ilgilenimce kendini at hissetmesi daha dogrusu şöyle dedi "Yaslaninca bana bakacaksin anladim"ya test mi yaptin sen şimdi.Ay düşününce delu oluyorum.Daha bi yaslilik yokken hastalık yokken bunu yapan ileride kim bilir ne yapar.Geldw hastayim diyen hastalikla somuru yapan anneyi gormemezden gel karsisina dikil.
Ne olurdu baska kardeslerim daha olsaydı.Tek sorumlu ben olmak tek ugrastigi odak noktasi olmak istemiyorum!!

Oylede annemle başa çıkamıyorum.Misal hastalık hastası sürekli hastayim der doktora gideriz cok onemli bur sey yoktur ama o uzattikca uzatir sebebi onunla ilgilenimce kendini at hissetmesi daha dogrusu şöyle dedi "Yaslaninca bana bakacaksin anladim"ya test mi yaptin sen şimdi.Ay düşününce delu oluyorum.Daha bi yaslilik yokken hastalık yokken bunu yapan ileride kim bilir ne yapar.Geldw hastayim diyen hastalikla somuru yapan anneyi gormemezden gel karsisina dikil.
Ne olurdu baska kardeslerim daha olsaydı.Tek sorumlu ben olmak tek ugrastigi odak noktasi olmak istemiyorum!!

kardeş olsa da bir şey değişmezdi. çocuk bana yaşlanınca bakar düşüncesi çok bencilce. çocuğun ne olacağı belli mi ya siz hasta olursanız o yaşlandığında?

maddi gücünüz var mı yoksa anneniz daha genç çalışsın yapsın biraz. benim dedem yüz küsür yaşında öldü 15 sene yalnız yaşadı babannem ölünce bakıcısı geliyordu eve hiçbir çocuğu bakmadı bakıcı ilgileniyordu doğrusu da bu bence. ben de kendi yaşlılığım için para biriktirip çocuğuma yakın bir evde bakıcıyla olmak isterim yaşlılığımda kimseye dert olmak istemem.

Annen in belli ki psikiyatrik bir sorunu var ,
Bunu sen cozemezsin kendi kararlarini al dinleme ,
Sonradan sen pisman olacaksin

Anneniz sanırım size hem de baba olmaktan biraz da ketumlaşmıs üzerinizde sizi herşey yerine koymuş yeri geldi babanız yeri geldi çocugu baZende destek olacak bir omuz
Konusmalarınızdan isteklerı olan ıdeallerı olan biri gibisiniz onlar için bu ideallerden vazgeçmeyin derim bence yeniden önünüze fırsatlar çıkacaktır

kardeş olsa da bir şey değişmezdi. çocuk bana yaşlanınca bakar düşüncesi çok bencilce. çocuğun ne olacağı belli mi ya siz hasta olursanız o yaşlandığında?

maddi gücünüz var mı yoksa anneniz daha genç çalışsın yapsın biraz. benim dedem yüz küsür yaşında öldü 15 sene yalnız yaşadı babannem ölünce bakıcısı geliyordu eve hiçbir çocuğu bakmadı bakıcı ilgileniyordu doğrusu da bu bence. ben de kendi yaşlılığım için para biriktirip çocuğuma yakın bir evde bakıcıyla olmak isterim yaşlılığımda kimseye dert olmak istemem.
Kardeş olsaydı en azından tek olmazdim tek ofak noktası olmazdım biraz daa rahat olurdu.Valla ne yapcam biomiyorum.Annemide cok seviyorum bide.

Annen in belli ki psikiyatrik bir sorunu var ,
Bunu sen cozemezsin kendi kararlarini al dinleme ,
Sonradan sen pisman olacaksin
Anneme dair cok vijdan yapıyorum.Benim için herşeyi yaptı yeri geldi aç kaldı bana yedirdi onun biricij bebegiyim ona kizdiktan bi kaç dakka sonra bile içim kanıyormoylede olmuyot boylede.Oturup etraflica düşünmem gereek

Anneniz sanırım size hem de baba olmaktan biraz da ketumlaşmıs üzerinizde sizi herşey yerine koymuş yeri geldi babanız yeri geldi çocugu baZende destek olacak bir omuz
Konusmalarınızdan isteklerı olan ıdeallerı olan biri gibisiniz onlar için bu ideallerden vazgeçmeyin derim bence yeniden önünüze fırsatlar çıkacaktır
Aynen öyle.An itibaru ile ne kadar kardeşi olsada olsun onun tek varligiyim.Yeri geliyor sırdaşı yeri geliyor hayat arkadaşı bide üstüne biricik bebegiyim.Onu cignedigimde de icim kanıyor kendimi nankör hayırsız olarak görüyorum.Onu cok seviyorum.
Şu yurtdisina gidememe durumu beni cok üzdü.Iibf de okuyorum ve yabancı dil bana şart.Baska bi ülkeye gidip ogrenebilecekkem kaçtı bu fırsat elimden.Kafamı duvarlara vurasim var

Kardeş olsaydı en azından tek olmazdim tek ofak noktası olmazdım biraz daa rahat olurdu.Valla ne yapcam biomiyorum.Annemide cok seviyorum bide.

veya kardeş de sana üstüne aynı baskıyı yapabilirdi. anneni sana karşı doldurup nefret ettirebilir, derdin 2 kat olabilirdi.

bence odak noktasını değiştirmelisiniz, mümkünse başka bir şehirde yüksek lisans vs yapın ya da başka şehirde iş bulun biraz uzaklaşın.

veya kardeş de sana üstüne aynı baskıyı yapabilirdi. anneni sana karşı doldurup nefret ettirebilir, derdin 2 kat olabilirdi.

bence odak noktasını değiştirmelisiniz, mümkünse başka bir şehirde yüksek lisans vs yapın ya da başka şehirde iş bulun biraz uzaklaşın.
Beni terk ettin diycek :) :) Annem yalnız yaşayamıyor kalamiyor maleseg hoooffff

Back
X