- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
Saat 5:30 da uykumdan hüngür hüngür aglayarak uyandım. Oyle bir kabus gördüm ki ben hayatımda böyle derin bir ızdırap duymamıştım. Rüyamda erkek arkadaşım ile aramiz bozukmuş. Okuldan eve gelip zile basti. Akli basina gelsin diye bir müddet acmadim sonra otomatik ile açmak yerine anahtar atmaya karar verdim. Ve pencereden anahtari atarken evin önüne park etmeye çalışan kamyonun altında kaldığını gördüm. Merdivenlerden çığlık çığlığa nasıl indigimi bilmiyorum, Allah'ım ne olur çarpmamış olsun diye. Ama kapıyı açar açmaz toplanmış kalabalığı gördüm. Bir haykırış ile kendimi yere attığımda canımdan, herşeyden çok sevdiğim sevgilimi kamyonun altında gördüm. O kadar gerçekçiydi ki
Uyandığımda kalbim duracak gibi atıyordu hala ağlıyorum kendime gelemedim, insana sevdikleri nasıl da ölümsüz gibi geliyor.. Kabus da olsa sevdiğini kaybetmek herşeyden daha acıymış. Diyeceğim o ki ufak tefek sorunları bahane edip sevdiklerinizi kırmayın, birlikte olduğunuz her saniye çok değerliymiş, kaybetmeden anlamalı
Allah herkesin sevdiğini ona bağışlasın, acısını göstermesin..
Bu arada rüya yorumlamayı bilen arkadaşların yorumları altın değerinde olacaktır..

Bu arada rüya yorumlamayı bilen arkadaşların yorumları altın değerinde olacaktır..
Son düzenleme: