Rüya Yorumları Sevdiklerinizin değerini bilin, kaybetmeden önce..

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.578
168
Saat 5:30 da uykumdan hüngür hüngür aglayarak uyandım. Oyle bir kabus gördüm ki ben hayatımda böyle derin bir ızdırap duymamıştım. Rüyamda erkek arkadaşım ile aramiz bozukmuş. Okuldan eve gelip zile basti. Akli basina gelsin diye bir müddet acmadim sonra otomatik ile açmak yerine anahtar atmaya karar verdim. Ve pencereden anahtari atarken evin önüne park etmeye çalışan kamyonun altında kaldığını gördüm. Merdivenlerden çığlık çığlığa nasıl indigimi bilmiyorum, Allah'ım ne olur çarpmamış olsun diye. Ama kapıyı açar açmaz toplanmış kalabalığı gördüm. Bir haykırış ile kendimi yere attığımda canımdan, herşeyden çok sevdiğim sevgilimi kamyonun altında gördüm. O kadar gerçekçiydi ki :KK43: Uyandığımda kalbim duracak gibi atıyordu hala ağlıyorum kendime gelemedim, insana sevdikleri nasıl da ölümsüz gibi geliyor.. Kabus da olsa sevdiğini kaybetmek herşeyden daha acıymış. Diyeceğim o ki ufak tefek sorunları bahane edip sevdiklerinizi kırmayın, birlikte olduğunuz her saniye çok değerliymiş, kaybetmeden anlamalı :KK43: Allah herkesin sevdiğini ona bağışlasın, acısını göstermesin..
Bu arada rüya yorumlamayı bilen arkadaşların yorumları altın değerinde olacaktır..

Son düzenleme:
Sakinleşmeye çalış, su iç.
Bilinçaltında bir yerlerde son zamanlarda "ya onu kaybedersem" korkusu yerleşmiş. Bu korku şiddetlenmiş olacak ki bilinçaltın bunu dışavurmuş.
Bilinçaltı, trafik kazası falan ayırt etmez normalde, özellikle kamyon-kaza görmüş olman da izleyip unuttuğun kısa bi film sahnesinden kaynaklı olabilir.
Yüzünü yıka, televizyonu aç.
Düşünme öyle şeyler.

Hayir olsun, yorumlamayi bilmem ama onemli olduguna inaniyorum. Ruyanizi takinti haline getirmeyin, mesela siz boyle bir ruya gordunuz diye sevgilinizin basina kotu bisey gelecek gibi dusunmeyin. Cunku bana gore nasil dusunursen oyle olur.

Hem dediginiz gibi olum var ve belkide bu dunyadaki en gercek sey, sevdiklerimiz ve biz de olecegiz bir gun Allah onun da hayirlisini versin.

Allah korusun hayırlara çıksın.
Bazı rüyalar okadar gercekck oluyorki butarz ruyayı oğlum olunca görmüştüm demek okadar sesli ağlıyormusumki eşim uyandırdı gozlerimi acınca oğlumu kucagıma koşmuştum.
Sanırım bilinçaltıyla ilgili bu ruyalar

Esasında rüyaları uluorta anlatmamak gerekir çünkü ; rüyalar illa birşeyin habercisi olup gerçekleşecek değildir ama eğer gerçekleşeceksede ilk yorumlayanın yorumu üzerine gerçekleşir o nedenle iyi yorumlamak lazım.. Rüyanız esasında hayırlı bir rüya kamyon altında kalmak üzerindeki yükü atmak demektir çektiği sıkıntı stresten kurtulmak ve feraha ermek demektir , güzel haber almak ve aydınlık günlere çıkmak demektir . Ayrıca ağladığını görmüşsün rüyada ağlamak günahlarının affolacağına ve bolbol güleceğine yorumlanır .. Umarım güzel günler bekliyordur seni canım .. Hayırlı sabahlar :KK66::KK68::KK68::KK68:

Sevgili aşamasındayken anne baba acısından daha büyük bir acı olamaz.

Bunu yaşamayan bilemez.

Elbette hayatımızda olan herkesin değerini bilelim ama hayatımızdan 3 gün sonra çıkma durumu olan adamdan ziyade anne babamızın değerini daha çok bilelim derim ben.

Rüyası bile kötü, allah kimseeye altından kalkamayacağı büyük acılar yaşatmasın.

Allah hayırlara cıkarsın
bende aylar evvel bır gun anenmın öldüğünü gördüm rüyamda.
can havliyle kalkıp annemi ve babamı aradım ama uyudukları için açmadılar.
fakat dizlerimin bağu çözülmüştü uyuyamadım çok üzülmüştüm bende.

Sevgili aşamasındayken anne baba acısından daha büyük bir acı olamaz.

Bunu yaşamayan bilemez.

Elbette hayatımızda olan herkesin değerini bilelim ama hayatımızdan 3 gün sonra çıkma durumu olan adamdan ziyade anne babamızın değerini daha çok bilelim derim ben.
Mutlaka çıkacaktı bunu diyen biri Allah'ın emri zaten değil mi, o kişide siz oldunuz :) Ben burada rüyamı ve yaşadığım hisleri paylaştım. Anne baba mevzusuna girip de olayı farklı yere çekmeniz çok gereksiz. Erkek arkadaşımla ve ailemle aramdaki muhabbeti nereden ve ne kadar biliyorsunuz ? Bilmediğiniz konularda yorum yapmasaydınız daha hoş olurdu. Gereksiz ve klişe bir demogoji olmuş. Ama yinede sağolun, başkalarının işine yarayabilir belki yorumunuz.

Sakinleşmeye çalış, su iç.
Bilinçaltında bir yerlerde son zamanlarda "ya onu kaybedersem" korkusu yerleşmiş. Bu korku şiddetlenmiş olacak ki bilinçaltın bunu dışavurmuş.
Bilinçaltı, trafik kazası falan ayırt etmez normalde, özellikle kamyon-kaza görmüş olman da izleyip unuttuğun kısa bi film sahnesinden kaynaklı olabilir.
Yüzünü yıka, televizyonu aç.
Düşünme öyle şeyler.
Aylar önce askerde yakın bir arkadaşımı kaybettim. O gün bugündür her gün erkek arkadaşımı kaybetme korkusu yaşar hale geldim. Sürekli başına birşey gelecek gibi garip bir endişe içindeyim ve kurtulamıyorum da bu histen. Sanırım dediğiniz gibi bilinçaltım böyle bir yansıma yaptı :( Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Hayir olsun, yorumlamayi bilmem ama onemli olduguna inaniyorum. Ruyanizi takinti haline getirmeyin, mesela siz boyle bir ruya gordunuz diye sevgilinizin basina kotu bisey gelecek gibi dusunmeyin. Cunku bana gore nasil dusunursen oyle olur.

Hem dediginiz gibi olum var ve belkide bu dunyadaki en gercek sey, sevdiklerimiz ve biz de olecegiz bir gun Allah onun da hayirlisini versin.
Çok doğru söylemişsiniz, Allah herşeyin olduğu gibi ölümünde hayırlısını versin hep bu şekilde dua ederim. Allah hepimize hayırlı ölümler nasip etsin.. Rüyalara biraz takıntılıyımdır ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Allah korusun hayırlara çıksın.
Bazı rüyalar okadar gercekck oluyorki butarz ruyayı oğlum olunca görmüştüm demek okadar sesli ağlıyormusumki eşim uyandırdı gozlerimi acınca oğlumu kucagıma koşmuştum.
Sanırım bilinçaltıyla ilgili bu ruyalar
Sevdiklerimizi kaybetme korkusu.. Hep bilinçaltının oyunları işte :) Ama dediğiniz gibi bazı rüyalar keşke bu kadar gerçekçi olmasa, etkisinden kurtulamıyor insan gün içinde.. Allah oğlunuza sağlık ve mutlu, uzun bir hayat bahşetsin inşallah, teşekkürler yorumunuz için :)

Esasında rüyaları uluorta anlatmamak gerekir çünkü ; rüyalar illa birşeyin habercisi olup gerçekleşecek değildir ama eğer gerçekleşeceksede ilk yorumlayanın yorumu üzerine gerçekleşir o nedenle iyi yorumlamak lazım.. Rüyanız esasında hayırlı bir rüya kamyon altında kalmak üzerindeki yükü atmak demektir çektiği sıkıntı stresten kurtulmak ve feraha ermek demektir , güzel haber almak ve aydınlık günlere çıkmak demektir . Ayrıca ağladığını görmüşsün rüyada ağlamak günahlarının affolacağına ve bolbol güleceğine yorumlanır .. Umarım güzel günler bekliyordur seni canım .. Hayırlı sabahlar :KK66::KK68::KK68::KK68:
Biraz araştırdım haklıymışsınız, çok güzel şekilde tabir ediliyor. Kamyon altında kalmak, iş, okul ve aşk hayatında istenilen herşeye ulaşılacağı, göz yaşı da mutluluk ve mutlu bir evlilik olarak geçiyor. İçimi rahatlattınız valla, çok teşekkür ederim sizede hayırlı sabahlar :KK15:

Rüyası bile kötü, allah kimseeye altından kalkamayacağı büyük acılar yaşatmasın.
Kesinlikle, kalktığımda saaatler ağladım, rüya bile bu kadar etkiliyorsa gerçeğini Allah en gecinden ve en hayırlı şekilde versin. Tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın :(

Allah hayırlara cıkarsın
bende aylar evvel bır gun anenmın öldüğünü gördüm rüyamda.
can havliyle kalkıp annemi ve babamı aradım ama uyudukları için açmadılar.
fakat dizlerimin bağu çözülmüştü uyuyamadım çok üzülmüştüm bende.
Keşke bu kötü rüyalar bu kadar gerçekçi olmasalar :( Allah anne babanıza ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin. Acılarını yaşatmasın.. Çok teşekkürler yorumunuz için..

Mutlaka çıkacaktı bunu diyen biri Allah'ın emri zaten değil mi, o kişide siz oldunuz :) Ben burada rüyamı ve yaşadığım hisleri paylaştım. Anne baba mevzusuna girip de olayı farklı yere çekmeniz çok gereksiz. Erkek arkadaşımla ve ailemle aramdaki muhabbeti nereden ve ne kadar biliyorsunuz ? Bilmediğiniz konularda yorum yapmasaydınız daha hoş olurdu. Gereksiz ve klişe bir demogoji olmuş. Ama yinede sağolun, başkalarının işine yarayabilir belki yorumunuz.
ben sana özel bir yorum yapmadım ki. Var mı senin aileni ya da özel hayatını irdeleyen tek bir cümle.
Ben genel anlamda yazdım düşündüklerimi. Şahsına dokunur tek kelamım yok benim. Bence sen istediğin aşk dolu iyi dilek içeren mesajları bulamayınca biraz daha esnek davranmaya çalış.

ben sana özel bir yorum yapmadım ki. Var mı senin aileni ya da özel hayatını irdeleyen tek bir cümle.
Ben genel anlamda yazdım düşündüklerimi. Şahsına dokunur tek kelamım yok benim. Bence sen istediğin aşk dolu iyi dilek içeren mesajları bulamayınca biraz daha esnek davranmaya çalış.

Benim konuma yazıldığı için ben şahsima algilarim. Bahsettigin ve bulamadigimi iddia ettigin guzel dilekleri ve duyarli yorumlari sizin disinizdaki arkadaslar yapmislar sagolsunlar.İlaveten benim 3 yildir büyük bir aşk ve mutluluk ile surdurdugum ilişkim için kimsenin aşk dolu dileklerine ihtiyacim yok, ben zaten aşkın tamda içindeyim :) İliski durumunuzu bilmiyorum ama belli ki aşktan çok uzaktasiniz, Allah size de aski nasip eder inşallah..

Benim konuma yazıldığı için ben şahsima algilarim. Bahsettigin ve bulamadigimi iddia ettigin guzel dilekleri ve duyarli yorumlari sizin disinizdaki arkadaslar yapmislar sagolsunlar.İlaveten benim 3 yildir büyük bir aşk ve mutluluk ile surdurdugum ilişkim için kimsenin aşk dolu dileklerine ihtiyacim yok, ben zaten aşkın tamda içindeyim :) İliski durumunuzu bilmiyorum ama belli ki aşktan çok uzaktasiniz, Allah size de aski nasip eder inşallah..
komik..................................

Back
X