mrb arkadaslar ben 38 yasinda basindan bir evlilik gecmis bir bayanim,,almanyada yasiyorum benim derdim gecen yil tatil yaptigimiz otelde birsiyle tanistik ,,ama otelde bir sey olmadi ben otelden ciktiktan sonra oradaki tanidigimiz bi arkadasin sayesinde basladik,niyetimiz flört deil evlilikti,türkyeden döndükten sonrada görüsmeye devam ettik,ben evlenme sözü verip aileme söyledim ,ve kiyametler koptu asla kabul etmediler,tanismaya gidecekti onu tanima geregi bile duymadilar,onlara göre bu insan beni almanya icin kullanacak ve sonra beni terk edecekti,ilersini göremiyoruz ki ve bu insan 12 yildir bu isi yapiyo almanya istegi olmus olsaydi,simdiye kadar coktan gelmisti,yakisikli türk olmasa bile bi yabanciyla bile evlenip gelebilirdi,ben aileme yenik düstüm ve verdigim o sözden döndüm,simdi ayrildik ama msn ve telimiz hala duruyo msn de acik oluyorut ama konusmyuoruz buda beni cok üzüyo,bana söyledigi son söz sen ailenin yönlendirmesiyle devam edersen ömür boyu yalniz kalirsin,beni tanima geregi bile duymadilar ,ben kötü bir insan deilim ,dedi ve gitti,evet ben simdi cok yalnizim yanimda kimse yok cok üzgünüm ve onu unutamyorum....sizin yorumlariniz bana isik olabilir yardim edin bana ,tsk ederim