• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdim ama ailem engel oldu:((

erdogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
32
0
86
Ankara
mrb arkadaslar ben 38 yasinda basindan bir evlilik gecmis bir bayanim,,almanyada yasiyorum benim derdim gecen yil tatil yaptigimiz otelde birsiyle tanistik ,,ama otelde bir sey olmadi ben otelden ciktiktan sonra oradaki tanidigimiz bi arkadasin sayesinde basladik,niyetimiz flört deil evlilikti,türkyeden döndükten sonrada görüsmeye devam ettik,ben evlenme sözü verip aileme söyledim ,ve kiyametler koptu asla kabul etmediler,tanismaya gidecekti onu tanima geregi bile duymadilar,onlara göre bu insan beni almanya icin kullanacak ve sonra beni terk edecekti,ilersini göremiyoruz ki ve bu insan 12 yildir bu isi yapiyo almanya istegi olmus olsaydi,simdiye kadar coktan gelmisti,yakisikli türk olmasa bile bi yabanciyla bile evlenip gelebilirdi,ben aileme yenik düstüm ve verdigim o sözden döndüm,simdi ayrildik ama msn ve telimiz hala duruyo msn de acik oluyorut ama konusmyuoruz buda beni cok üzüyo,bana söyledigi son söz sen ailenin yönlendirmesiyle devam edersen ömür boyu yalniz kalirsin,beni tanima geregi bile duymadilar ,ben kötü bir insan deilim ,dedi ve gitti,evet ben simdi cok yalnizim yanimda kimse yok cok üzgünüm ve onu unutamyorum....sizin yorumlariniz bana isik olabilir yardim edin bana ,tsk ederim

ben bu konuyu bi yerden hatırlıyorum akannehir

madem derdi ailenin düşündüğü gibi almanya değil, siz evlenip buralara gelseydiniz? bu hiç gündeminizde oldu mu?

ben bu konuyu bi yerden hatırlıyorum akannehir

madem derdi ailenin düşündüğü gibi almanya değil, siz evlenip buralara gelseydiniz? bu hiç gündeminizde oldu mu?

benim ailem 2 yil önce dönmek istedigim zaman bile engel oldular ,ben öyle söylemis olsam onuda kabul etmiycekler,ve bu konu bizim aramizda gecti olmassa döneriz dedik ,evlilik sözlesmesi dahi istedim onuda kabul etti ,,,

ailenizin güvenin sarsacak bir durum mu var peki?

psikolojik sorunlarınız vs.
[/QU hayir burdaki kurdugum düzeni birakmami istemediler,ve türkyede dul bir kadinin yasmasinin cok zor oldugunu söylediler ,beni ve kizimi yumsak bir dille reddettiler,onlar bana göre rahatlarini bozmak istemediler,,bilmiyorum bende belki ön yargili konusuyorum ama bana öyle geldi

mrb arkadaslar ben 38 yasinda basindan bir evlilik gecmis bir bayanim,,almanyada yasiyorum benim derdim gecen yil tatil yaptigimiz otelde birsiyle tanistik ,,ama otelde bir sey olmadi ben otelden ciktiktan sonra oradaki tanidigimiz bi arkadasin sayesinde basladik,niyetimiz flört deil evlilikti,türkyeden döndükten sonrada görüsmeye devam ettik,ben evlenme sözü verip aileme söyledim ,ve kiyametler koptu asla kabul etmediler,tanismaya gidecekti onu tanima geregi bile duymadilar,onlara göre bu insan beni almanya icin kullanacak ve sonra beni terk edecekti,ilersini göremiyoruz ki ve bu insan 12 yildir bu isi yapiyo almanya istegi olmus olsaydi,simdiye kadar coktan gelmisti,yakisikli türk olmasa bile bi yabanciyla bile evlenip gelebilirdi,ben aileme yenik düstüm ve verdigim o sözden döndüm,simdi ayrildik ama msn ve telimiz hala duruyo msn de acik oluyorut ama konusmyuoruz buda beni cok üzüyo,bana söyledigi son söz sen ailenin yönlendirmesiyle devam edersen ömür boyu yalniz kalirsin,beni tanima geregi bile duymadilar ,ben kötü bir insan deilim ,dedi ve gitti,evet ben simdi cok yalnizim yanimda kimse yok cok üzgünüm ve onu unutamyorum....sizin yorumlariniz bana isik olabilir yardim edin bana ,tsk ederim

haklı:1closedeyes:sizin yaşınızda birşeyler görmüş geçirmiş bir insan ailesini ikna etmeyi bilmeli bence...
aileniz de sizin kararlarınıza saygı duyacak kadar anlayışlı olmalı...

38 yaşına gelmiş bir insana çocuk gibi hala ailesi ne karışır ki.bunu hiç anlayamadım.ya da siz niye onların aklına göre hareket ettiniz.aileniz de olsalar fikirlerini söylerler ama karışamazlar.

Granada'ya katılıyorum..
haklıymış..38 yasindasiniz ve kendi mutluluğunuzu kendiniz seçemiyorsunuz..çok acı..ailenizin sizi hala küçük bir kız gibi görmesinden sıkılmadınız mı?
dertleri sizin evlenmenizmis gibi geldi bana..

hayir burdaki kurdugum düzeni birakmami istemediler,ve türkyede dul bir kadinin yasmasinin cok zor oldugunu söylediler ,beni ve kizimi yumsak bir dille reddettiler,onlar bana göre rahatlarini bozmak istemediler,,bilmiyorum bende belki ön yargili konusuyorum ama bana öyle geldi

kızınız mı var bir de?

TÜrkiye'ye gelecek olan sizdiniz,aileniz de sizinle beraber mi gelecekti?CADIARZU

Türkiye'de evlenemyi düşündüğünüz adamın yaşı kaçtı?CADIARZU

onlarda bir yandan haklı, belki önceki evliliğinizde yaşadığınız olumsuzluklar varsa aynılarını yaşamanızı istemiyorlardır...kafamçokkarıştı

olayı baştan sona aklı selim ile düşünerek ya tüm gemileri yakıp o kişi ile evleneceksiniz ya da ömür boyu böyle yaşayacaksınız. Aklı başında tecrübeli bir insansınız,aşk sevgi karın doyurmuyor ve evlilikte yeterli olmuyor bunu biliyorsunuzdur
:hulya:

evet haklisiniz...aynen öyle benim evlenmemi istemiyolar cunki ben öyle tahmin ediyorum benim biraz malim var ,gelecek elin adami yiyecek diye korkuyolar diye düsünüyorum...

kızınız mı var bir de?

TÜrkiye'ye gelecek olan sizdiniz,aileniz de sizinle beraber mi gelecekti?CADIARZU

Türkiye'de evlenemyi düşündüğünüz adamın yaşı kaçtı?CADIARZU

onlarda bir yandan haklı, belki önceki evliliğinizde yaşadığınız olumsuzluklar varsa aynılarını yaşamanızı istemiyorlardır...kafamçokkarıştı

olayı baştan sona aklı selim ile düşünerek ya tüm gemileri yakıp o kişi ile evleneceksiniz ya da ömür boyu böyle yaşayacaksınız. Aklı başında tecrübeli bir insansınız,aşk sevgi karın doyurmuyor ve evlilikte yeterli olmuyor bunu biliyorsunuzdur
:hulya:

ben almayada tek basimayim,ailem türkiyede yasiyo,benim cektiklerimi ve yasadiklarimi ailem hic bilmedi yansitmadim,benim hayatimin icinde deillerdi,biliyorum ask karin doyurmuyor,ama ben sevmeden 17 yil yasamissam birisiyle sevdigimle neden yasayamayim diye cok düsündümm,

ben almayada tek basimayim,ailem türkiyede yasiyo,benim cektiklerimi ve yasadiklarimi ailem hic bilmedi yansitmadim,benim hayatimin icinde deillerdi,biliyorum ask karin doyurmuyor,ama ben sevmeden 17 yil yasamissam birisiyle sevdigimle neden yasayamayim diye cok düsündümm,
benden iki yas kücük 36 yasinda,evet iki cocugum var oglum babayla kizim benimle yasiyo...

evet haklisiniz...aynen öyle benim evlenmemi istemiyolar cunki ben öyle tahmin ediyorum benim biraz malim var ,gelecek elin adami yiyecek diye korkuyolar diye düsünüyorum...

bunu önlemek iiçin sözleşme yapacaktınız yanılmıyorsam.

benden iki yas kücük 36 yasinda,evet iki cocugum var oglum babayla kizim benimle yasiyo...

hayat sizin hayatınız. madem ailenizden bir fayda görmemişsiniz enine boyuna düşünmedniz lazım.
ama kızınızı da düşünmelisiniz. sizinle yaşayacaksa üvey babaya tahammülü var mı?

evet evlilik anlasmasi yapiyoduk nikahtan önce,ben düsünmedim deil kizimi ve üvey babayi,ama nereye kadar,benim isim cok uygun sabah kizimdan sonra ise gidiyorum ondan önce eve geliyorum,bir sekilde idare edecektim,oda cok yalniz ikimiz istedigimiz seyleri yapamiyoruz,kzim istiyordu bu adamla evlenmemi ....

Back
X