sevdim ama boyuna takıldım (erkekarkadasm)

mehfil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
126
0
96
İstanbul
kızlar biriyle cıkıyorum cok ii bırısı ve sevdım ama boylarımız aynı ben topuklu gıyınce gecıyorum onu ve takıntı yaptı bende buyuzden ayrıldım .... ve cok üzüldü bende vıcdan azabı duyuyorum.. sizce boya takılmak dogrumu

sende topuklu giymeseydin madem sevdin sevildin.....tek sorun boymu oldu
bide şu var eger bunu sorun yaptınsa devamlıda yapardın.
belkide ilerde dahada takıntılı olmaktansa baştan vazgeçmen belkide iyi oldu....

ha bu ne kadar dogru ne kadar yanlış senin kararın......bence insanların sevmesi anlaşması aynı dili konuşması önemli boy pos kaş göz bir yere kadar idare ediyor....bir yerden sonra insanlıgını önemli.....

eskilerin bir lafı geldi aklıma......huyuma göre buldamda boyuma göre bulamadım....

yani mutlaka insanda bir eksik oluyor dört dörtlük olmuyor bir şey

sevmemişsiniz. sevseydiniz boyuna takılmadınız... iyi olmuş ayrıldığınız..

böyle bir sebepten ayrılık olması üzüntü verici tabi ama demekki aranızdaki bağ o kadar sağlam değilmişş.topuklu giymeyi verirsin denilebilir ama nereye kadar bir insan hayatı boyunca bir kalıba sıkışıp nasıl yaşar bugün topuklu giyme der yarın saçını tepeden toplama der.hergün yeni bir kısıtlama çıkar.kompleks yapıldıysa eğer bu konu aşılmasıda zor.

Sende voltaj düşükmüş demekki arkadaşım:) Yoksa bu sebepten ayrılmazdın.Bence de ayrılmakla iyi etmişsin.

Aman yaa bir sürü erkek var sevgilisi ondan uzun ama gurur duyuyor dalyan gibi sevgilim var diye,kompleks yapmıyor :)))

senin erkek arkadaşın bence fazla takmış bu durumu kafasına... bir ilişkinin bitmesi için sebep diil kesinlikle. Yeterince güçlü bir bağ yokmuş aranızda bence;o yuzden böyle basit bi sebepten bitebilmiş.

Anlayış gösterebilirdi yani zaman zaman topuklu giymene. Sonuçta bazen giydiğin elbise topuklu ayakkabı giymeni gerektirebilir... Sen boşver,o kendinden kısa birini bulsun bence içi rahat etsin... :)

ne iyi etmissinzi ayrılmakla insan sevmediği biryle asla yapamzdı cünki eger sevseydiniz boym sorun olmazdı canımcım

kızlar biriyle cıkıyorum cok ii bırısı ve sevdım ama boylarımız aynı ben topuklu gıyınce gecıyorum onu ve takıntı yaptı bende buyuzden ayrıldım .... ve cok üzüldü bende vıcdan azabı duyuyorum.. sizce boya takılmak dogrumu

tabii ki...gamyoncuiremsu

iyi yapmışsın ayrılmakla
alkisalkisalkis

akannehir

ne kadar saçma tatlım yaa bu sebepten ayrılık olur mu hiç :umursamaz:
burada bir sürü arkadaşımızın sevgilileriyle önünde ne engeller var da hala aşkları için direniyolar.1 gün daha fazladan birbirlerini görebilmek için ne dertlerle uğraşıyorlar.Tek derdiniz boy olsun yeter ki.
kusura bakma canım ama sen bu çocuğu sevmemişsin.a.s

eger boyu gözüne çarptıysa sonradan demekki o adamdan ayrılmak ıcın bahane aramışsın başka hıcbırsey degıl.

sevmeşsin bence...
seven insan boya filan asla takılmaz,bence de ayrılmanız hayırlı olmuş bu açıdan...

ayrlmaniz hayirli olmus.. bugun takilmazsa yarin takilirdin..

manken mi arıyorsunuz eş olacak biri mi yoksaa topuklu giyince yanınızda salınaacak biri mii

ilginç.ç..

Aşk bu kadar basit mi ya? duydukca acıyorum askın adını bu kadar basitlestirmeyin. arkadasım kararının arkasında ol bittyse biter. ama sevıyorsan takmamalısın ask dıs gorunuse bakmaz.

Tabikide doğru değil :olmaz:
Hey Allah'ım yarabbim..
Bumudur yani sorununuz?
Allah başka dert vermesin arkadaşım..
Ama buna takılıp ayrılıkla sonuçlandırabildiyseniz dahada barışmayın bence..
Bende bayılırım yüksek topuklu ayakabılara.. Ama giyemiorum nişanlımın yanında..
Bunuda hiiç sorun etmedim :umursamaz:

benımle erkek arkadaşımın buyu aynı ama bı fark var ben topuklu ayakkabu zaten gıymem.ama komık durumunuz

Seven insan boya takılır mı? Çok şaşırdım. Benim boyum 1.60 kocam da 1.90 aramızda kocaman 30 cm var. Aman valla ben hiç umursamıyorum, laf sokuşturan çok densiz oluyor tabi bu konuda en başta eşimin ablası ama umurumda bile değil. Ben güzelim, kocam yakışıklı kıskanıyorlar bizi diyorum zemuszemus zemuszemus çünkü kocamı seviyorum. Gerçek sevgi boya, kiloya göre belirlenmez ki arkadaşım.

yok daha neleerr siz dert aramissiniz kendize bizimde boylarimiz birbirine yakindir..genelde topuklu giyiyorum ve esimi geciyorum 6 cm kadar cok hosuma gidiyor.basta yadirgiyordu simdi o da alisti..ooo bunlar dert miiii...

Back
X