• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdim sevilmedim....

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
Kızlar merhaba, içimi döker gibi yazacağım ama sizi sıkmak istemem...

Gece olmuş bu saat çalışmam gerekirken oturdum ağlıyorum, benim bu hayatta ki sınavım belki de sevip sevilmemek,karşılıklı doğru sevgiyi bulamamak.

Güzel olduğumu söylerler, işim gücüm var, yaşım 33.Ama 27-28 gösteriyorum hatta öyle derler.Dışardan sert görünsemde insanlar beni genelde hep sever.Ama ilişki anlamında beğenip istediğim, bu kişiyle bir şeyler olsun keşke dediğim kim varsa olmadı, yürümedi yada başladı ama sürmedi...Benim reddettiğim de oldu tabii...fakat son 10 yıldır bu hep bu şekilde karşının istememesi şeklinde süregeldi..

Son olay şu, 1,5- 2 yıldır tanıdığım ( ortaokuldan arkadaşın kankası ) bir kimse var.Arkadaşın vesilesi ile tanıştık ilk onun hikayesinde gördüm çok etkilendim gülüsünden vs...O gün görüşmeye o da geldı.Tanıstık...Benim Arkadas karısıyla ülke dışında yasadığı için, biz burda bir iki teke tek bulustuk.Instagramdan arkadaşım, stroylerime tepki verme, kucuk muhabbetler ve ayda bır ıkı selam dısında muhabbetımız yoktu.Ben değişik yemekleri denemeyi cok severım son zamanlarda sushi çok yaptım ve fotoğrafladım bu da bana da yap dıyerek ( bir kaç kez ) flörtöz şekilde ( yada bana oyle geldı onu istediğim için ) yazdı.Bende teklif ettim, geçen haftasonu bulusup yedık, piknik şeklinde yaptık.Güzel de oldu beğendi hatta sunumu çok sevdıgı ıcın fotoğrafladı ama tek kendi kadehı vardı fotografta ( sadece yemek fotografı ) ben müdehale etmedim ve kendı cektıgımı koymadım bakalım etiketleyecekmi diye sonucta ben emek verıp sofra kurmusum, o an atmadı ama eve gıttıkten sonra fotoyu paylastı ama ne etıket ne bişi ! dedim '' yalnız içmişsin gibi olmuş '' , '' aa evet atladık onu '' demiş, dedim '' etiketleseydin ! '' , '' hızlıca koydum atlamışım '' yazmış...Ben pek inanmadım sosyal medya ile arası iyi bir tip, listesindeki kızlara özel kimse imajını vermemek için koymadı bence.Ama oncekı bir bulusmamızda fotografımızı hikayesinde paylasmıstı..Aslında bır cekıngeçliği yok zannediyordum bu yüzden.
Neyse neticede bu kimseden ben asırı derecede hoslanıyorum, hatta seviyor olabılırım ( hepı topu 5 -6 kere gorustuk ) ama ondan asla bır hamde yok relax takılıp gezıp tozmak kafa rahat olmak ısteyen bırı gıbı...Ama benle bırsey ıstese su zamana kadar olabılırdı, yahu sadece arada hıkayeye bır kalp bır lıke da atmayıversın o zaman ıstemıyorsa..Nıye hep hayatta sevdıgım benı sevmıyor , ulasılmaz degıl kımse ama olmayınca olmuyor.Karşılıklı olmuyor....Ben bıktım usandım özgüvenim yerlerde..Bana bir el verin a dostlar...

Gece olmuş bu saat çalışmam gerekirken oturdum ağlıyorum, benim bu hayatta ki sınavım belki de sevip sevilmemek,karşılıklı doğru sevgiyi bulamamak.

Güzel olduğumu söylerler, işim gücüm var, yaşım 33.Ama 27-28 gösteriyorum hatta öyle derler.Dışardan sert görünsemde insanlar beni genelde hep sever.Ama ilişki anlamında beğenip istediğim, bu kişiyle bir şeyler olsun keşke dediğim kim varsa olmadı, yürümedi yada başladı ama sürmedi...Benim reddettiğim de oldu tabii...fakat son 10 yıldır bu hep bu şekilde karşının istememesi şeklinde süregeldi..

Son olay şu, 1,5- 2 yıldır tanıdığım ( ortaokuldan arkadaşın kankası ) bir kimse var.Arkadaşın vesilesi ile tanıştık ilk onun hikayesinde gördüm çok etkilendim gülüsünden vs...O gün görüşmeye o da geldı.Tanıstık...Benim Arkadas karısıyla ülke dışında yasadığı için, biz burda bir iki teke tek bulustuk.Instagramdan arkadaşım, stroylerime tepki verme, kucuk muhabbetler ve ayda bır ıkı selam dısında muhabbetımız yoktu.Ben değişik yemekleri denemeyi cok severım son zamanlarda sushi çok yaptım ve fotoğrafladım bu da bana da yap dıyerek ( bir kaç kez ) flörtöz şekilde ( yada bana oyle geldı onu istediğim için ) yazdı.Bende teklif ettim, geçen haftasonu bulusup yedık, piknik şeklinde yaptık.Güzel de oldu beğendi hatta sunumu çok sevdıgı ıcın fotoğrafladı ama tek kendi kadehı vardı fotografta ( sadece yemek fotografı ) ben müdehale etmedim ve kendı cektıgımı koymadım bakalım etiketleyecekmi diye sonucta ben emek verıp sofra kurmusum, o an atmadı ama eve gıttıkten sonra fotoyu paylastı ama ne etıket ne bişi ! dedim '' yalnız içmişsin gibi olmuş '' , '' aa evet atladık onu '' demiş, dedim '' etiketleseydin ! '' , '' hızlıca koydum atlamışım '' yazmış...Ben pek inanmadım sosyal medya ile arası iyi bir tip, listesindeki kızlara özel kimse imajını vermemek için koymadı bence.Ama oncekı bir bulusmamızda fotografımızı hikayesinde paylasmıstı..Aslında bır cekıngeçliği yok zannediyordum bu yüzden.
Neyse neticede bu kimseden ben asırı derecede hoslanıyorum, hatta seviyor olabılırım ( hepı topu 5 -6 kere gorustuk ) ama ondan asla bır hamde yok relax takılıp gezıp tozmak kafa rahat olmak ısteyen bırı gıbı...Ama benle bırsey ıstese su zamana kadar olabılırdı, yahu sadece arada hıkayeye bır kalp bır lıke da atmayıversın o zaman ıstemıyorsa..Nıye hep hayatta sevdıgım benı sevmıyor , ulasılmaz degıl kımse ama olmayınca olmuyor.Karşılıklı olmuyor....Ben bıktım usandım özgüvenim yerlerde..Bana bir el verin a dostlar...
Yani adam bence normal davranmış sanki 🙄

Yeni tanışmışsınız, tanıma evresindesiniz, yani henüz arkadaşsınız, ben sizi biraz baskıcı buldum.

anlıyorum bilerek yapmıyorsunuz ama, karşı taraf ister istemez irite oluyordur.

mesela görüştüğüm kişi bana yemek yapsa, özel olarak çok teşekkür ederim, sosyal medyada paylaşacaksam illa etiket yapayım diye düşünmem. Ruh halime bağlı biraz da.

ancak ciddi ciddi, ayan beyan flört ediyorsak, o evredeysek, o zaman daha farklı davranırım.

hem öncesinde sizinle fotoğraf paylaşmış, eğer istemese onu da yapmazdı öyle düşünün.

bence biraz ağırdan alın. İçinde bulunduğunuz psikoloji yüzünden aceleci davranıyorsunuz, hatta bence hissettikleriniz sevgi falan değil, yine bu psikolojinizden kaynaklanan bir durum.

lütfen kendinize acırmış gibi davranmayın, bunu karşı tarafa da hissettiriyor olma ihtimaliniz var çünkü.

ve genel olarak bu tarz aceleci davranışlar karşı tarafı iter

İşte hep yazdığım kadınların yaptığı yanlışlardan biri: Aceleci olmak, sabırsız davranmak.
5-6 kere buluşmuşsunuz, adam kötü bir şey söylememiş, fotoyu paylaşmış. İkinizin içeceğini paylaşsa arada romantik bir şeyler var gibi sanılacak. Oysa daha birbirinizi tanıma aşamasındasınız. Bir kadın bir erkeği etiketlerse veya tam tersi olursa, bunu okuyanlarda bir ilişki başlamış algısı olmaz mı? Halbuki ilişki falan yok ortada. Adam gayet temkinli davranmış, sırasıyla gidiyor.
Daha önce de yazdım yine yazayım. Sizin şahsınıza yazmıyorum, genel olarak böyle:
- Şimdi biz neyiz 🤔
İlla bir şey olmak gerekmiyor. Bir dur biraz sabret. Ölç ve işine gelmiyorsa yollarsın.
- 3 ay oldu beni ne zaman ailenle tanıştıracaksın?
-Ailem artık bu işin bir adını koyalım diyor. ( Aile öyle bir şey falan demiyor muhtemelen🤓)
-4 aydır birlikteyiz ne zaman istemeye geleceksiniz?

İşte bunlar hep acele. Adam kaçmıyor, hayat kaçmıyor. 1 ay geç olsa, 1 yıl geç olsa hiçbir şey kaybetmezsiniz. Sonra ne olduğunu anlamadan evlilik yoluna girmiş adamlar, aldatmalar, boşanmalar.
Daha 1 hafta-10 günlük bir konu bu yanlış anlamadıysam. 5-6 kere buluşmuşsunuz. Acele yok. Yavaş yavaş emin bir şekilde ilerlersiniz.
Not: üstte yazdıklarımı bütün genç kızlar için yazdım, sizi tenzih ediyorum 💐

Siradan durumlara cok fazla anlam yuklenmis bana kalirsa. Sizi anliyorum, bu yasta kesin olmayan 1 birliktelik yasamak istenmez ama karsi tarafi da cok bunaltmamak lazim. Adim adim ilerleyin.

Sen kalbinden geldiği gibi davran
Sıcak samimi falan
Adamdan atak bekleme hemen
Resmen elinde düğün çiçeğin, nikah memurunu bekliyorsun
Az relax ol sende
İyice tanı adamı
Buluşup birşeyler yiyip içince iki laklak edince tanıyamıyorsun
Bazı adamlar vardır görünüşü giyinişi dışardaki tavrı efsanedir evde ayıya bağlıyordur mesela, adama rezerve yazısı koymaya çalışma hemen. Tanı zaman ver sende. Sevgili olunca herşey bitmiyor onu bir sonuç olarak görme. Anın tadını çıkar şöyle 3 5 ay geçsin yavaştan şekillenir zaten. Hatta o birşeyler ima ettiğinde anlamamazlığa vur. Erkeklerin avcı ruhunu tetiklemek lazımmış. Gün güzel güneş güzel eğleniyoruz işte modunda ol.

Size şunu söylemek istiyorum bir erkek en baştan kendini belli ediyor.Onlarda sonradan hiçbir duygu oluşmuyor.Yani bu şahıs da baştan biseyleri belli ederse devami gelir.instigramda hemen etiket koymak istemez herkes . Eğer Karşı tarafta bişey yoksa napsaniz boş en fazla duygularinizdan faydalanır o kadar.Umarim yanilirim.

Birlikte fotoyu arkadaşla da koyabilirsin ama özel bı yemek içecek paylaşmak ilişkim var demektir . Ben de etiketlemezdim . Bir de sosyal medyasından daha çok aranızdaki iletişime bakın , biz çok acele ediyoruz. Bir an önce bu evreleri aşmak istiyoruz. Adam belki sadece arkadaşça güzel vakit geçirmek için görüşüyordur. Bana da yap demek genelde begeni sunmaktir , yapılan yemeğe , gidilen mekana . Ben de bir sürü kişiye aa ben de istiyorum derim , flört ettiğim anlamına gelmez

Valla arkadaşlar dediğiniz gibi istemsiz öyle davrandım,negatif bir dialog olmadı ama her hikayesine falan bakıyorum, kendiminkiler için beklentiye giriyorum.Aramızda asla bişey yok henüz sadece sevecen bana karşı.Sessize aldım kendisini hikayelerini görmezsem iletişim halinde olmayı beklemem hem diye.Umut en büyük işkencedir çünkü :( keşke karşılıklı olsa duygularım ama bence de değil.O yüzden kafadan gönülden soğutmak en iyisi

Adamla aramızda bişey olmadığı İçin arkadaşıma söyler gibi şaka yollu söyleyip güldüm arkadaşlar, hesap sormaca yapmadım

O da zaten trip gibi algılayamaz çünkü dediğim gibi sadece arkadaş olduğumuz için

Cok ilgi duydugunuzu belli ederseniz maalesef bu erkeklerin bir yerleri kalkıp kaciyorlar..
Hikayelerini ilk acan siz olmayin mesajlara hemen donmeyin bulusmayi siz teklif etmeyin o zaman nasil kiymetli olursunuz

Çok haklısınız yemek meselesini de o söylüyordu benden yapmamı o yüzden teklif ettim.istediğimi belki de anlamıştır heyecanlanıyorum yanındayken.Ama çok nadir görüşüyoruz zaten :( yılda bir yada iki...

Cok ilgi duydugunuzu belli ederseniz maalesef bu erkeklerin bir yerleri kalkıp kaciyorlar..
Hikayelerini ilk acan siz olmayin mesajlara hemen donmeyin bulusmayi siz teklif etmeyin o zaman nasil kiymetli olursunuz

bir kapsül olsa sosyal medyada yaşasanız bu beklentiler ok ama gerçek hayatta iki foto beğenmekle işler böyle yürümüyor.. gerçek hayata dönün biraz.. aramasını, mesaj atmasını, gerçekten ilgilenmesini görmeden iki like bi kalp için hoşlanmak hatta sevmek fazlaca iddialı ve gereksiz beklentiler...
tamam beğen adamı hoşlan da sen de bi zahmet relax takılıver.. sürekli beklenti içine girersen kimse istemez zaten, bırak erkekleri kız arkadaş bile istemez..

Ben adamın yerinde olsam sizinle bulustuguma bulusacağıma pisman olurdum, yani olurdum. Ünlem koyarak, azarlayarak konusmussunuz adamla. Sahsen biri bana bu tip sekilde cümle kurarsa sogurum. 5-6 kez görüsmüssünüz ortada fol yok yumurta yok sabırsızlıgınızın kurbanı olmussunuz davranıslarınızda.

Daha bi’ gizemli takılmayı deneyin.

Back
X