Mrb,uzun yillar hayalini kurdugum sehre yaklasik 2 bucuk sene once taşindim.Hic birsey bekledigim gibi olmadi.Cok yakinlarim hayal kirikligina ugratti,calistigim kurum oldukca sikintili bunun yanisira birsuru aksiliklerle ciddi maddi kayiplar..Allaha şukur sagligimiz yerinde ancak aşiri mutsuz,kirgin ve yasam enerjim cekilmis gibiyim.Ne sosyal cevre edinme isteği ne de burdaki cok yakinlarimi! goresim bile gelmiyor.Biriki tane dostum var onlar da olmasa yapayalnizim.Zaten hayatimda da kardeslerim ablam vs hepsi bosmus.Buyuk hayalkirikligi benim icin hepsi.Detaya inmeyecegim cok kirginim onlara.Bu sehre geldigime pismanim ve dua ediyorum gitmek icin burdan soguttular beni.Suan icin gidemiyoruz is geregi.Belki ilerde olabilir.Nasil geri kazanacagim yasam enerjimi tavsiyelere ihtiyacim var
Nasil tatli bir yorum bu..tesekkur ediyorumBenim hayattan öğrendiğim mutlu olmak için başkalarına ihtiyacın yok. Sen yeterlisin. Ben Hobiler edindim. Yeni insanlar tanıdım bu sayede. Tavsiye ederim.
Aileyi satsan satamazsin olduğu gibi kabullenmek ve sana zarar veriyorsa biraz mesafe koymak iyidir.
Sen istersen hersey güzel olur. Şehir i sevdiren insandır.
Beklentim sadece bir guleryuz gormek ayda bir bile olsa biraraya gelip bi kahve icmekten baska birsey degil.Ancak onlar fesatliklariyla bencillikleriyle kirk el yabanci gibi olmayi sectiler.Yorumunuz icin tesekkur ediyorumAkrabalarından bekletiniz varmış, umduğunuz gibi olmamış anladığım kadarıyla.
2 buçuk yıl.az bir süre değil, gidemiyoruz dediğinize göre yanlız değilsiniz, eşiniz belki çocuklarınız var , hayat enerjinizi başkalarının bu kadar kolay ve uzun süre söndürmesine izin vermeyin. Kendinize ve hayatı beraber paylaştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz var.
Madem belli bir süre daha yaşayacaksınız, beklenti içinde olup hayal kırıklığı yaşadığınız insanlar yokmuş gibi davranın, kendi aileniz ve arkadaşlarınız var o şehirde öyle görün.
2 buçuk yıldır hayat enerjiniz yoksa bir psikoloğa gidin birde, muhakak faydası olacaktır.
Aynı şehirde hatta aynı semtte yaşadığım iki abim var, aramızda iyidir ama birgün birşey olur da aramız bozulur benimle görüşmek istemezlerse ilk önce sebeplerini öğrenmeye çalışırım, varsa bir hatam özür dilerim ama baktım olmuyor , hayatıma bakarım. Kardeşlerim icin bile olsa hayatı kendime zehir etmem, onlar için de olsa böyle bir sebepten mutsuz olmam.Beklentim sadece bir guleryuz gormek ayda bir bile olsa biraraya gelip bi kahve icmekten baska birsey degil.Ancak onlar fesatliklariyla bencillikleriyle kirk el yabanci gibi olmayi sectiler.Yorumunuz icin tesekkur ediyorum
Bu uygulamaya çalışacaksınız demek oluyor sanırsamNasil tatli bir yorum bu..tesekkur ediyorum
Aynı şehirde hatta aynı semtte yaşadığım iki abim var, aramızda iyidir ama birgün birşey olur da aramız bozulur benimle görüşmek istemezlerse ilk önce sebeplerini öğrenmeye çalışırım, varsa bir hatam özür dilerim ama baktım olmuyor , hayatıma bakarım. Kardeşlerim icin bile olsa hayatı kendime zehir etmem, onlar için de olsa böyle bir sebepten mutsuz olmam.
Sizde mutsuz olmayın, hayat sizinle ayda bir bile görüşmek istemeyecek insanlar uğruna üzülmek için çok kısa ve güzel.
Cok dogru yazmissiniz ancak tek sebep onlar degil bazi seyler cok ustuste geldi hem isteki sorunlar hem maddi anlamda icimi sizlatan kayiplarla bu sehre karsi sogudum.Belki depresyon belki de benim bi hobimin olmamasi da buna etkendir belki bu sebeple cok takiyorumdur bilmiyorum tam olarak ifade edecek olursam robot gibiyim ise git gel sosyal hayat yok hicbirsey yok zevk alamiyorumAynı şehirde hatta aynı semtte yaşadığım iki abim var, aramızda iyidir ama birgün birşey olur da aramız bozulur benimle görüşmek istemezlerse ilk önce sebeplerini öğrenmeye çalışırım, varsa bir hatam özür dilerim ama baktım olmuyor , hayatıma bakarım. Kardeşlerim icin bile olsa hayatı kendime zehir etmem, onlar için de olsa böyle bir sebepten mutsuz olmam.
Sizde mutsuz olmayın, hayat sizinle ayda bir bile görüşmek istemeyecek insanlar uğruna üzülmek için çok kısa ve güzel.
Evet gormem yasamam gerekiyormus.Sagolun yorumunuz icin.İnsana dayanma ölür,dağa dayanma yıkılır diye bi laf var,
Beklenti içinde olmayın ,sağlığınız yerinde daha beteri olmadan bu bir ders ,görmem gereken varmış diyip geçin ,siz devamlı ah vah derseniz toparlayamazsınız ,kendi evinize odaklanın ,daha öncede konu açmıştınız aç buçuk hatırlıyorum
İşSizi burada tutan nedir ?
Ne iyi ifade etmissiniz ayni duygulara sahibimZamanla alışıyorsun.
Bende hiç alışamadığım sevemediğim bir yere gelin olarak geldim. Sevdim mi? Hayır. Sever miyim? Hiç sanmıyorum ama alıştım.
Çok matah bir şey diyemem bunun için lakin insanoğlu işte olduğu kabın şeklini alıyor. Aynı senin gibi tanıdık vardı hiç tanımamışım anladım. Kendime yetebilmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Bazen yalnızlıktan ölüyorum diye ağlıyordum. Artık o da olmuyor. Nereye gitsen aslında yalnızsın. Tek gerçek ailen ve eşinle kurduğun ailedeki bag o kadar. Bazen lodos çıkarsa da o iliskilerde kendinlesin işte. Hayat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?