sevemedim gitti şu kuzenlerimi

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Selam...
Benim derdim belki size çok saçma gelecek, , önemsiz gelecek ama yinede yazmak istedim içimi dökmek için.
Benim teyzelerimin 2 tanesi evli ve ikisininde 2şer çocuğu var.ama küçük teyzemin kızlarını sevemiyorum.onlar beni seviyor (yani sanırım) ama ben sevemiyorum. Buraya yazarken bile kendimi suçlu hissediyorum onlara karşı.onları sevmeyi denedim ama olmadı.aslında bi araya gelince iyi anlaşıyoruz . (Kuzenlerimin biri benimle yaşıt, diğeri bizden 5-6 yaş küçük) küçük kuzenim çok terbiyesiz herkese hakaret eder durur.küfür eder büyüklerine..bunun nedeni çok şımartılması.benle yaşıt olanı ise öyle herkese hakaret etmez ama çok küfürbaz.ve çok azgın aklı fikri cinsellik bu yaşta.bana bi keresinde ilerde senin kocanla fantazini merak ediyorum demişti.tamam küfür ve cinsellik aşırı olmadıkça zoruma gitmez sonuçta ergenlik.ama bununda bi sınırı var demi!? Bide o kız büyük teyzemin kızıyla bi araya geldimi offf... küfürlerr havada uçuşuyor ağzım açık izliyorum onları terbiyesizlik hat safhada.
Nedense büyük teyzemin kızıyla iyi anlaşıyorum ama sürekli bize gelsin takılalım diyorum ama diğeri.annemde anlamıyor beni onlar seni seviyor sen niye böyle yabanisin diye? Belkide haklıdır bilmiyorum ama beni iten bir şey var onlarda.niye olabilir ki? Çok mu kötü biriyim ben?

1. dereceden kuzenine göz koyandan daha vahim halde değilsiniz.
Kendinizce de sevmeme nedenleriniz var, büyüdükçe davranışları değişecektir. O zaman düzelir hisleriniz merak etmeyin.
Kuzen kardeş yarısıdır yeri gelir kardeş olur.

Kimse kimseyi sevmek zorunda deil, sevme ama sagyi cercevesinde gayet mesafeli bir iliski yurutulebilir..akrabalarin atsan atilmaz satsan satilmaz napicaksin..

Konuyu öyle üstünkörü okudum ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Bunun kötü biri olmakla bir alakası yok.
Yabanisin diyenlere de evet yabaniyim dersiniz ne olacak.
Görüşme zorunluluğunuz yok, niye vakit geçirmekten hoşlanmadığınız insanlarla olasınız ki.

olduğunca uzak dur cnm sonuçta sen konuşmak zorunda değilsin bende baba tarafındaki kuzenlerimle konuşmam ama anne tarafındakiler bir tanedir benm için hele birde yeğenim olck kuzenimden hani böyle deli oluyrm doğsa da svsem diye

bende bir tanesini bile sevmem onlarda beni sevmiyor ki düğünüme biri bile gelmedi :KK70:

Hayat sevmediklerimi düşünmek için çok kısa. ;)
Kuzen güzeldir, iyidir hostur ama hepsini sevmek zorunda değilsin. Iclerinden sevdiklerinde var anladigim kadariyla, e gerisini boşver.
Anneler hepp boyledir. Ben ergenlik dönemimde böyle bana gore cool, anneme gore somurtuk takilirken annem banada sorardi neden boylesin? Diye.
Şimdi düşünüyorum da büyüdüğümu gostermek icin öyleydim sanırım. Ama Allah bana o kadar somurtuk bir çocuk vermesin inşallah.
Dipnot:kuzeninin saçma sohbetlerinden sıkıldığında, soylediklerinden bir ikisini annene soyleyiver. Gerisini o halleder :)

Aynı kandan geldiniz diye sevmek zorunda değilsiniz
Demekki size ters düşen davranışları var sevmiyorsunuz
Sevmekte zorunda değilsiniz zaten

1. dereceden kuzenine göz koyandan daha vahim halde değilsiniz.
Kendinizce de sevmeme nedenleriniz var, büyüdükçe davranışları değişecektir. O zaman düzelir hisleriniz merak etmeyin.
Kuzen kardeş yarısıdır yeri gelir kardeş olur.

Küçükken büyük teyzemin kzıyla hep aramızı bozardı kıskanırdı şimdi olgunlaştı ama yerine daha kötü huylar geldi

Onun kardeşi de çok terbiyesizzz.yetiştirilme tarzıyla alakalı.en kötüsüde benide kendine benzeticek diye korkuyorum büyük teyzemin kızını kendine çevirdi bile.sıra bana geldi.Allahtan baba tarafı iyi ve terbiyeli.

Aynı kandan geldiniz diye sevmek zorunda değilsiniz
Demekki size ters düşen davranışları var sevmiyorsunuz
Sevmekte zorunda değilsiniz zaten

Evet tabiki değilim ama insanın 1.dereceden akrabası olunca zor oluyo ama.sonuçta iç içeyiz.ben görüşmemek için elimden geleni yapıorum.mesela bugün çarşıya gidecektik işi vardı annemin bide 1 saat kuzenlerime gitmemiz gerekiyodu karnım ağrıyo sen babamla git dedim gitmedim.annemle tartıştık bu yüzden çok yabanisin eve kapanma sürekli dedi babamda gelmesin hastaysa dedi olumlu karşıladı.
Bu durum aile ilişkilerimide etkiliyo yani

Kimse kimseyi sevmek zorunda deil, sevme ama sagyi cercevesinde gayet mesafeli bir iliski yurutulebilir..akrabalarin atsan atilmaz satsan satilmaz napicaksin..

"İlerde kocanla fantazini merak ediyorum"
Ne kadarda saygı çerçevesinde bi cümle!

O onun saygisizligi, eger o yasa gelmis insana saygiyi, hayayi ogretebilirsen ogret, ee bu mumkun olmadigina gore senin durusunu bozmaman yeterli..orasi suan ailenin evi bunu eve almayin desende belki seni dinler belkide dinlemezler, yarin bigun senin kendine ait bi evin olunca sokmazsin iceri olur biter..

hepimizde var birer tane merak etme, fesat kuzen

O onun saygisizligi, eger o yasa gelmis insana saygiyi, hayayi ogretebilirsen ogret, ee bu mumkun olmadigina gore senin durusunu bozmaman yeterli..orasi suan ailenin evi bunu eve almayin desende belki seni dinler belkide dinlemezler, yarin bigun senin kendine ait bi evin olunca sokmazsin iceri olur biter..

hepimizde var birer tane merak etme, fesat kuzen

Eve sokmamayı daha beceremedim ama odama sokmuyoeum hiç değilse çünkü o dışarda tozlu yerlerde gezdikleri kıyafetlerle yatağıma oturuyolr, uzanıyolar.küçük olan odamıdaa karıştırıyor bende orası müsait değil salona geçelim diyorum bitiyor.korkum ise kuzenim ders çalışmıyor diye okul zamanı anne babası bilgisayarı yasaklıyor oda bizde oynamak isteyip gelebilir :( ama izin vermem benimde babam kızıyor derim.verince geri alamıyorum çünkü

Akraba ilişkisine bende karşıyım ama evlenenler ya da sevgili olanların durumu vahim değil ki.
Çok kötü bir şey gibi bahsetmeye gerek yok. :KK64:
1. dereceden akraba ise maalesef vahim. Benim vahim, sizin değil demeniz de değiştirmez ki durumu.
Absürdlüğünü, başka insan mı kalmadılığını geçelim, sağlık açısından doğacak çocukların durumu vahim. Ben demiyorum tıp diyor.

Terbiyesiz resmen..uzak dur gerekirse alakanı tamamen kes..Anlamadığım neden yüzüne karşı senin şu tarz konuşmalarından rahatsızım demiyorsun

Back
X