sevemiyorum..dış görünüşe çok önem veriyorum elimde değil....

denizmavisiturkuaz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
25
0
16
Ankara
aslında hiç böyle olmasını istemezdim evlenenmek istiyorum ama bir türlü birini sevip de evlenemiyorum..tabi evlenmek için evlenecek halim yok sonucta...

acaba ah mı aldım diye de düşünüyorum ....

bir de garip ama bir haftadır eski erkek arkadasımı düşünüyorum ...4 yıl önceki ..hatta düşünmekle de kalmadım faceten ulaştım ona...o hiç bir şey yapmamış benden sonra yani evlilik nişan hatta ilişkisi bile yokmuş ...

onunla da uzaklık ve ailemin aşırı karşı çıkması yüzünden ayrılmıştık...

tabi biraz daonun ilgisizliği ve kabalığı ama ben de çok kırılgandım gerçekten...bir de o zamanlar çok toydum tabi karşılıklı hatalarımız olmuştu...

ben nasıl karar vereceğim bilmiyorummm :-( napmalıyım ...

yardım lütfen de diyorsunuz arkdaslar ....

Bu aceleniz niye?Yaşınız kaç bu arada?Sizinde karşınıza sizin sevebileceğiniz,içinize sinen birisi çıkacaktır elbet.Demek ki daha zamanı gelmemiş.

eski erkek arkadaş aradan zaman geçtikten sonra düşünüluyorsa ve o arada hayatınıza doğru düzgün bir kişi girmemişse eskiyi düşünmenizin tek nedeni boşluktur.

demekki bazı şeylerin zamanı var ki doğru kişi hayatınıza girmiyor zaten doğru ısıyı aldığınız zaman insan çoğu an dış görünüşü 2. plana atabiliyor.bende önem verirdim ön ceden dış görünüşe saçma sapan kriterlere boyu uzun olacak vs vs vs.. şimdi noldu 1 hafta sonra evleniyorum evleniceğem adam eski düşündüğüm kriterlerin tam zıttıı o yüzden büyük konuşmamamk gerekiyormuşş

Eski erkek arkadaşına -ki 4 yıl önce - ulaşıpta ona niye fırsat veriyorsun ki

Nasibinizde kim varsa onunla evlenirsiniz
er ya da geç
Bırakın sizi sevenler unutamayanlar size ulaşmaya çalışsın

aslında hiç böyle olmasını istemezdim evlenenmek istiyorum ama bir türlü birini sevip de evlenemiyorum..tabi evlenmek için evlenecek halim yok sonucta...

acaba ah mı aldım diye de düşünüyorum ....

bir de garip ama bir haftadır eski erkek arkadasımı düşünüyorum ...4 yıl önceki ..hatta düşünmekle de kalmadım faceten ulaştım ona...o hiç bir şey yapmamış benden sonra yani evlilik nişan hatta ilişkisi bile yokmuş ...

onunla da uzaklık ve ailemin aşırı karşı çıkması yüzünden ayrılmıştık...

tabi biraz daonun ilgisizliği ve kabalığı ama ben de çok kırılgandım gerçekten...bir de o zamanlar çok toydum tabi karşılıklı hatalarımız olmuştu...

ben nasıl karar vereceğim bilmiyorummm :-( napmalıyım ...

yardım lütfen de diyorsunuz arkdaslar ....

bence tam olarak evliliğe hazır hissetmiyorsun kendini, birde karşına farklı kısmetlerinin çıkmasına izin verdin mi? eğer vermediysen bence bu duvarı kırmalısın eğer düzgün bir ilişkim olsun evleneyim diyyorsan. haa karşına çıktığı halde içime sinmedi diyorsan demek senin içini fırtınalar yaratcak birileri çıkmamış demektir...Tip, görünüş tabiiki önemli ancak inan aşık olduktan sonra insanın gözü görmez hiç birşeyi yeterki sen aşık ol...bu arada eski sevgiline ulaşmanda eski sorunlarını devam ettirebilir, boşu boşuna madem kötü dönemler geçirip ayrılmışsınız bir daha bir daha kırılıp kalbine yazık etme..zaten aradan 4 yıl geçmiş ancak sen gerçekten eski erkek arkadaşını sevmiş olsaydın bence 4 yıl geçmeden zaten dönerdin ona, şuan boşluktasın bundan dolayıda sarılcak, yaslancak bir gemi arıyorsun,, sen bilirsin yine ama bir laf vardır bilir misin; eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı..:1: bunun için boşver karşına belki çok çok daha iyi birileri çıkacak bence sen önce kendi duvarlarını bir kaldır, vakit geçir, hemen çıkma arkadaş ol, git gez vakit geçir zaten kendiliğinden gelişiyr herşey eğer yaşanacak bir şeyler var ise..:16:

kısmetiniz karşınıza çıktığı zaman ne tipi,ne huyu sizi düşündürür.diliniz mühürlenir sadece evete çözülür.merak etmeyin.aklınızı,kalbinizi bulandırmayın...Allah hakkınızda hayırlı olan insanı karşınıza çıkarsın,en önemlisi budur..

Başlıkla yazdığınız konu arasında bi bağlantı kuramadım açıkçası...
Bir ilişkinizin olmaması sebebiyle eskiyi düşünmeye başlamışsınız
Daha iyisi karşına çıkmadığı içindir....

Zaman...ve yeni aşklar.. :))

şu an hayatınızda biri yok o yüzden eski mevzular aklınıza gelmiş
bence birdaha yapmayın yani eski sevgilinizi falan aramaya kalkmayın
nasip bu işler

kızlar çok sağolunnnn :) çok şekerisiniz :) evet aceleyle yazmıştım biraz karışık olmuş pardon :>

yaa arkdaslar aslında ayıptır söylemesi şu an sadece tel.den görüştüğüm biri var (biliyorum dogru bi şey değil biliyorum ama napim ben aşk istiyorum...:-(

görüştüğüm kişiyle de yani aileler istedi diye biz de konuşmaya başladık ama telefonda konuştugum kadarıyla öyle benim içimde fırtınalra koparan biri değil malesef :-( ve ben balık burcuyum aşk kadını yani ;)

ve bu arada kızlar 4 yıl boyunca tabii ki görüştüğüm kişiler oldu hiçbirinden elektrik alamadım malesef :-(

ve ailem de evlen artık diyor yaşım 28 çünkü artık yuva kurmak istiyorum

kendi yuvamı durum böyle yani...

lütfen yardım yorumlarınızı bekliyorum çok mu kötü durumum...:-(

bir de eski erkek arkadaslarıma biraz çektirdim sizce ah mı aldım çok :-( ?

sırf telefonda görüşüp adamın sende fırtınalar estirmesi garip olurdu biraz :26:
bence yüzyüzede görüşün

yaa neden cevap yok ...:-(

bir de ben maço erkeklerden hoşlanıyorum yani 4 yıl önceki sevgilim gibi....ama şimdi görüştüğümse daha narin...

bu maço takıntım dog ru mu ssizce ne öneriyorsunuz...?

bence evlenmek için erken , kimisi 22sinde olgunlaşır kimisi 35inde. yanlış anlamayın ama henüz o olgunluğa erişmemiş geldiniz mesajlarınızdan...acele etmeyin derim:45:

Doğru kişi karşına çıkınca dış görünüşüne falan önem vermezsin emin ol..Ama 4 yıl önce biten bir ilişkiye kafa yorma bence..
Plağı başa sarmaktan başka işe yaramaz..

Back
X