bende 6 sene boyunca uzaktan yuruttum iliskimi anlayabiliyorum her istediginde yanında olamamak nasıl bir duygudur bilirim..peki siz evlilik dusunmuyormusunuz suan icin
annende bi tarafdan haklı gelecegini garantiye almanı istiyor peki bu is meselesi ne kadar surecek soz falan yapılsa en azından bir nebze olsun rahatlarsın moral olur sanada
cok zor evet ama iki tarafda istedikten sonra emin ol cozulmeyecek seyler degil bunlar birbirinizi sevdikten sonra fedakarlıklar yaparsınız bende 6 sene boyunca 5 ayda bir gorusuyordum yani cokda farklı degildi senin su halinle durumum bazen cok bunaldım sıkıldım ama alıstım bu duruma..ondan ayrıldıgını hicbir sekilde kontakta olmadıgını dusun bumu senin canını daha cok yakar yoksa suanki durumunmu
Ben ona bunu ta başında söyledim ama, sene de birkaç defa görüşeniluriz anca, o da engellenmezse bi şekilde diye. Herşeye katlanırım göze alırım ne olursa olsun beklerim tarzında şeyler söyledi, şimdi ise hep yüzüme vuruyor. Ben mi istedim böyle olmasını? Ben mi yazdım kaderimizi? İsteyerek mi Almanya da doğdum büyüdüm?
Ben zerre kadar sorun etmezken, o sürekli söylenip duruyor canımı sıkan da bu işte. Ne yapabilirim? Ne gelir elimden? Kendimi suçlu hissediyorum, onun yanında olmam gerek çok ihtiyacımız var birbirimize
kendini suclu hissetme o bastan bu durumu kabul etmis simdi ozlemenin acısını sinirini senden cıkartmaya calısıyor kendini zorlama hicbirsey icin zaten imkanın elverdigince gitmeye calısıyorsun bu durumu kabullenmesi sana fazla yuklenmemesi gerekiyor burda ona is dusuyor sadece sen yasamıyorsun bu iliskiyi herseyi senden beklemesin madem almanyadasın gitsin pasaport cıkartsın vize alsın bunlar zaman alır hemen olmaz evet ama en azından olduktan sonra bi sen gidersin bi o gelir daha sık gorusursunuz sen kız halinle turkiyeye gelebiliyorsan oda bazı seyleri goze almalı sen canını hic sıkma elinden geleni yapıyorsun daha ne olucak
seni çok ii anlıyorum cnm benim benimde 3 yıldır uzaktan ilişkim yürüyo 3 yıldır beraberiz dahada 2014 kadar bekleyecez o zman evlenecez işte nasip ne zmanaysa heyecanla bekliyorum bi daha hiç ayrılmayacağimiz günü aşkımla ama tek şansım sevgilim bu durumdan rahatsız değil yüzüme vurmuyor yani
Bende şans olsa zaten
Ne kadar isyan etsem de birşey değişmeyecek
zamanla herşey okadar değişiyor kiiii sonra geriye dönüp bunları yaşamışmıyım ben diyorsunuz.beklemekten korkmayın..asıl sevgi böyle kanıtlanıyor
canım bende sevgilimle aynı şekilde uzaktan yürütüyorum ama mesafelerin sevgiyi arttırdığını çok iyi bilenlerdenim eğer gerçekten seviyorsa mutlaka direnecektir sabredecektir ama beklemezsede sevmemiş demektir o sebeple hiç üzülmene gerek yok
Keşke annemler de bukadar anlayışlı olsa ve en azından birkaç gün gitmeme müsade etseler
ama nerdeee bizde o genişlik. Yanlış hiçbir şey yapmam ve o yanımda olduğu süre bana hiçbir şey olmaz. Gel de anlat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?