Seven insan kıskanır ...lütfen bi akıl verin morelim çok bozuk

SYBONCUK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
70
3
1
İzmir
SLM ARKADAŞLAR EŞİMLE EVLENELİ 7 YIL OLACAK VE İKİ ÇOCUĞUMUZ VAR.EVLENDİĞİMİZDEN BERİ KISKANDIĞIMI SÖYLÜYOR OYSAKİ HEP YERİNDE DAVRNIŞLAR YAPARIM KENDİSİNE GÖRE SAÇMA BOŞ YERE BİRBİRİMİZİ KIRIYOR ÜZÜYORMUŞUZ AMA BEN ÇOK MUTSUZUM ÜZGÜNÜM AYRILAYIMDESEM ARADA İKİ ÇOCUK VAR HERTÜRLÜ YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIM AMA ŞU KISKANÇLIĞIM OLMASAYMIŞ HERŞEY YOLUNDA OLURMUŞ SEVEN İNSAN KISKANIR,EŞİM İŞYERİ TELEFONUNU KULLANIRKEN BİR AYA YAKIN BAŞKA BİR TELEFON DAHA GEZDİRİR OLDU BENİMDE HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ BAKMAK.. KAFAMDA BİR ANDA ALARM GİBİ ÇALMAYA BAŞLADI TELİ ELİME ALDIĞIMDA ŞİFRE VARDI .TELİN ŞİFREİ NEPDEDİĞİMDE BİLMİYORUM ŞİRKETTEN ÖYLE ALDIM DEDİ PEKİ OZAMAN DEDİM KARTI ÇIKARTIP KENDİ TELİMDE BAKACAĞIM DEDİM BU SEFER KIZDE ÖFKELENDİ YİNE HUZUR KAÇIRIYORSUN YİNE KISKANÇLIK YAPIYORSUN GECE SABAH OLMADI MORELİM SIFIR SEVİYORMUYUM ÇOKTA ONDN MI BÖYLEYİM ONUDA BİEMİYORUM SİZDE BİR FİKİR VERİN ARKADŞLAR ŞUAN KENDİMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM HERKES DIŞARDAN BANA SENİNLE EVLENEN ÇOK ŞANSLI DERDİ :nazar:DEĞMESİN DİYORUM AMA İÇİM KAN AĞLIYOR:43:ÜZGÜNÜM

telefon sıfrelı ve esınız sıfreyı bılmıyor ?
nasıl kullanıyor o zaman telefonu ,

sadece gelen aramalara cevap veriyormuş başka bi işe yaramıyormuş daha önceki çalışnın teliymiş oda işten ayrılmış ..firmalarda varmış tel numarası

sadece gelen aramalara cevap veriyormuş başka bi işe yaramıyormuş daha önceki çalışnın teliymiş oda işten ayrılmış ..firmalarda varmış tel numarası

ılgınc bır durum , bı sure uzerıne gıtmeyın belkı gercekten dedıgı gıbıdır

ılgınc bır durum , bı sure uzerıne gıtmeyın belkı gercekten dedıgı gıbıdır

hep öyle yapıyorum bana güven diyor boşuboşuna senide benide yıpratıyorsun telefonu aldım şifresini kırdırayam dedim ay sonu ay başı firmalar arıyack dedi verrdim ama içimde alev alev yanan ateş var

''Seven insan kıskanır '' lafını kabul etmiyorum.
Kendine güvenmeyen insan kıskanır..
Ama sizin anlattığınız konu önemli.
Eşinizin durduk yere telefonunu kurcalamaya kalkmanız normal olmayabilir ama onun tepkisi daha anormal.
O telefonda sizin görmemeniz gereken birşeyler vardı demekki.
Ama çoktan silmiştir şuanda.

''Seven insan kıskanır '' lafını kabul etmiyorum.
Kendine güvenmeyen insan kıskanır..
Ama sizin anlattığınız konu önemli.
Eşinizin durduk yere telefonunu kurcalamaya kalkmanız normal olmayabilir ama onun tepkisi daha anormal.
O telefonda sizin görmemeniz gereken birşeyler vardı demekki.
Ama çoktan silmiştir şuanda.

aynen canım çoktan yok etmiştir bile biraz önce aradı alttan alttan almalar sanki dünü biz yaşamadık ama içim de yüreğimde kırıldı onun sonrada haklı gibi durması bgün geldiğinde hattı kırayım bana yüz yapacaksan der hatta kırar ama iş işten geçti üzgünüm anlatamam cevaplarınız için teş.ed.

[bütün müzikler hüzünlü çalsın hepside beni anlatıyor bugün ..zira zaradan bir dilenci şarkısı repeatta :43::43:

7 senelik evlisiniz bir de, sizin ki kıskançlık değil. Sizin ki özgüven eksikliği, kendinize güvenmiyorsunuz bir kere. Bu huyunuzdan vazgeçin bence, bir yere kadar sabreder sonra siz üzülürsünüz. ben bayanken eşim bana sizin bu yaptığınızı yapamaz, erkekler hiç gelemez bu tavırlara. Ve huzursuzluk yaratırsanız kaybeden siz olursunuz, erkekler huzur ister evlerinde, kadın huzursuzluk çıkartıyorsa, erkek o evden kaçar. Kaçırtmayın kocanızı.

7 senelik evlisiniz bir de, sizin ki kıskançlık değil. Sizin ki özgüven eksikliği, kendinize güvenmiyorsunuz bir kere. Bu huyunuzdan vazgeçin bence, bir yere kadar sabreder sonra siz üzülürsünüz. ben bayanken eşim bana sizin bu yaptığınızı yapamaz, erkekler hiç gelemez bu tavırlara. Ve huzursuzluk yaratırsanız kaybeden siz olursunuz, erkekler huzur ister evlerinde, kadın huzursuzluk çıkartıyorsa, erkek o evden kaçar. Kaçırtmayın kocanızı.

cnm öncelikle mesajın için teş.ederim. erkek huzur ister demişssin ama kadın olarak hanımlar ne istiyor evlerinde tabiki huzur mutluluk ben elimden geldiğince herkesin örnek alabileceği bi kişiliğe ve özgüvene sahibim benim yapmak istediğim evden kaçırtmak değil evine bağlamak sorumluluğunu bildirmek ama bu dırdır oluyor ayrı bi konu oda hani derler neyse ama sizin yazdığınızdan da şu anlaşılıyor ki serbest bırak eve para getirsin yeter kocalık babalık nerede kaldı ..

cnm öncelikle mesajın için teş.ederim. erkek huzur ister demişssin ama kadın olarak hanımlar ne istiyor evlerinde tabiki huzur mutluluk ben elimden geldiğince herkesin örnek alabileceği bi kişiliğe ve özgüvene sahibim benim yapmak istediğim evden kaçırtmak değil evine bağlamak sorumluluğunu bildirmek ama bu dırdır oluyor ayrı bi konu oda hani derler neyse ama sizin yazdığınızdan da şu anlaşılıyor ki serbest bırak eve para getirsin yeter kocalık babalık nerede kaldı ..

Asla öyle birşey demek istemedim, serbest bırak ne yaparsa yapsın demem diyemem. Sevgisiz bir evliliğin asla yürümeyeceğini düşünen biriyim ben. Eve sadece para getirsin diyecek kadar muhtaç hiç değilim. Çok şükür kendi işim mesleğim var.Evet kadın da huzur ister, ama şunu da unutmayın "yuvayı dişi kuş yapar"... Bir erkeğe, telefonlarını karıştırarak, ya da kıskançlık tripleri atarak zorla babalık, kocalık yaptıramazsınız ki. Ya da her hareketini kontrol altında tutmaya çalışarakta evine bağlayamazsınız. Sizi evinize bağlamak için eşiniz size bunları mı yaptı? Ha siz diyeceksiniz ki , "ee kadınlar daha başka", demek ki neymiş erkekler ve kadınlar farklıdır. Kusura bakmayın, evliliklerde bazen sorunlar olabilir, ama kıskançlık maalesef çok huzur kaçırıcı, çok onur kırıcı bir harekettir. Ve ister istemez insana o ortamdan uzaklaşmaya zorlar. Bu kadın içinde geçerli erkek için de. Sonuçta, burada eşinin kıskançlıklarından şikayetçi olan kadınlar da konu açıyor. Kıskançlık üzgünüm ama, tatlı gülüşmelere değil de kavgalara sebep oluyorsa bence bir hastalıktır.

Asla öyle birşey demek istemedim, serbest bırak ne yaparsa yapsın demem diyemem. Sevgisiz bir evliliğin asla yürümeyeceğini düşünen biriyim ben. Eve sadece para getirsin diyecek kadar muhtaç hiç değilim. Çok şükür kendi işim mesleğim var.Evet kadın da huzur ister, ama şunu da unutmayın "yuvayı dişi kuş yapar"... Bir erkeğe, telefonlarını karıştırarak, ya da kıskançlık tripleri atarak zorla babalık, kocalık yaptıramazsınız ki. Ya da her hareketini kontrol altında tutmaya çalışarakta evine bağlayamazsınız. Sizi evinize bağlamak için eşiniz size bunları mı yaptı? Ha siz diyeceksiniz ki , "ee kadınlar daha başka", demek ki neymiş erkekler ve kadınlar farklıdır. Kusura bakmayın, evliliklerde bazen sorunlar olabilir, ama kıskançlık maalesef çok huzur kaçırıcı, çok onur kırıcı bir harekettir. Ve ister istemez insana o ortamdan uzaklaşmaya zorlar. Bu kadın içinde geçerli erkek için de. Sonuçta, burada eşinin kıskançlıklarından şikayetçi olan kadınlar da konu açıyor. Kıskançlık üzgünüm ama, tatlı gülüşmelere değil de kavgalara sebep oluyorsa bence bir hastalıktır.

Evlenirsin koca zengindir yada geliri iyidir desek daha doğru olur.parayı çarçur eder karısıda ona uyar yarını düşünmez işte ozaman Yuvayı dişi kuş yapar adamı çeker çevirir ihtiyacı olan şeylerin öncelik verileceği örneğin telefon araba en üst model en son çıkan çamaşır makinesi ,ay canım şu komşu şunu almış bende isterim diyen tabiki eş olarak yanlış canım .... benim size sorum siz eşinizi ne zaman kıskandınız cevaplamak sizin bileceğiniz iş kıskanmak tabiki fazlaı hastalık empati kuruyorum zaten ama neden hep beni buluyor bu tesadüfler istemediğim hareketlerini
bilmeyen ,oturmasını dahi bilmeyen insanlr yüzüne bende istemiyorum bunun için çok yerde içime atıyorum kavga etmekte çözüm değil bir yenisi +bir yenisi daha çıkıyor.galiba siz çok sabırlısınız yada bendeki bu tesadüfler sizde olmadı

Öncelikle kıskançlığın özgüvenle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, herkesin kişiliğiyle alakalı, bakış açısıyla alakalı, duygulanımlarıyla alakalı... A kişisi bir olaya çok sinirlenir b kişisi az sinirlenir C kişisi hiç sinirlenmez. Bunu bi kalıba sığdırmak doğru değil bence.
Arkadaşımın derdine gelince; yerinde olsam o telefonu ne yapar eder açardım yoksa yatamazdım zaten. Eşinizin size söylediği bana biraz hikaye geldi... Gözünüz üzerinde olsun bence yine de. Ayrıca bir erkek yada bir kadın kıskançsa karşıdaki eş ona göre davranmalı, karşı cinsle bir muhataplığı söz konusu olduğunda eşini düşünmeli, en asgari şekilde muhatap olmalı. Bu işin dişi ile erkek ile alakası yok bu işin sevmek ile fedakarlık ile empati ile, özveri ile alakası var. Sadece erkek huzur istemez kadında huzursuz evden kaçar bu insan olmakla alakalıdır. Dikkat edelicek nokta. Saygılar...

Bence kocan sana yeterli güveni vermemiş ki sen de ona guvenmıyorsun.Kocanın söylediği pek bir erkek yalanı gıbı geldı bana,bence al karşına konuş,bundan sonra hıcbıseyın gızlı saklı olmıcak,olursa boşarım senı de net ve kararlı şekilde.Baktın değişti hiç tavız verme,sonunda butun kontrol sende olcak...

Back
X