Seven olur mu?

Lalalalaalala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
214
241
23
Merhaba hanimlar,
Üniversite ögrencisiyim, gencim,kendi halinde bir insanim. Bugune kadar cok kisiyi sevdim. Az biraz çatlak tarafimda var. Elle tutulur bir iliskim bile olmadi su yasima kadar. Sevgili nasil yapilir onu bile bilmiyorum ama sevilmeyi cok istiyorum. Cocuklugum cok yalniz gecti cogu zaman derdini bile anlatmaktan aciz bir cocuktum. Konusmayi beceremedigi icin aptal zannedilen cok basarili ama fazla yalniz. Simdi farkindayim ki ben cok alismisim yalnizliga. Ben istiyorum ki beni de seven olsun, yasitlarim gibi onunla gezeyim yillar sonra beni gercekten seven, önemseyen biri olsun. Sizce olur mu seven?

Okurken sanki emekliliği gelmiş ikinci baharını arayan bir kadının hislerini okudum
Çocuğum daha ünvdesin illa çıkar birileri karşına sen kendini mutlu et prens mutlaka bulunur
Zaten bazen 5 yaninda bazen 50 yasinda olurum ben sagim solum pek belli olmaz:) Evin yanindaki cicekciden kendime buket yaptiriyorum oyle egleniyorum kendi capimda:)

Zaten bazen 5 yaninda bazen 50 yasinda olurum ben sagim solum pek belli olmaz:) Evin yanindaki cicekciden kendime buket yaptiriyorum oyle egleniyorum kendi capimda:)
Kastım o değil arabesk moddan çıkın acıların kadını değilde gençliğin çılgın yüzü olun
Yani şurda çevir 10 kişiyi 8inin hayatı acılarla doludur
Ünv ortamından keyif almaya bak sık dişini para harcama biriktir sonra onu gezilerde etkinliklerde falan ye
Enerjin değiştikçe yükseldikçe mutlaka oltaya düşer biri

Fikriniz icin cok tesekkur ederim🥰 ama sondaki enerjiyi nasil verecegimi anlamadim:)

Rica ederimm :D Hersey enerjiye bagli hayatta. Insan iliskileri bile. Bizde icimizde hem eril hem disil enerjiler barindiriyoruz. Eril enerjimizi disil enerjimizin ustunde seyrettiginde erkeklerin ilgisi azaliyo daha cok onlardan biriymissin gibi geliyor onlara. Disil enerji kalkip cok seksi olmaya calismak degildir boyle algilanmamali. Seksi olmayan insan da bile bu enerji yogunsa iliskileri daha canli cevresinde dikkat ceken biri olur.
Yani dişil enerji cok konrolcu olmayan guven veren hayattan keyif alan duygulu rahat bir enerjidir bana gore. Eril daha cok dedigim dedik kontrolcu duygu yansitmayan düz mantik mizaclı bir enerji.
:)

Merhaba hanimlar,
Üniversite ögrencisiyim, gencim,kendi halinde bir insanim. Bugune kadar cok kisiyi sevdim. Az biraz çatlak tarafimda var. Elle tutulur bir iliskim bile olmadi su yasima kadar. Sevgili nasil yapilir onu bile bilmiyorum ama sevilmeyi cok istiyorum. Cocuklugum cok yalniz gecti cogu zaman derdini bile anlatmaktan aciz bir cocuktum. Konusmayi beceremedigi icin aptal zannedilen cok basarili ama fazla yalniz. Simdi farkindayim ki ben cok alismisim yalnizliga. Ben istiyorum ki beni de seven olsun, yasitlarim gibi onunla gezeyim yillar sonra beni gercekten seven, önemseyen biri olsun. Sizce olur mu seven?

Neden olmasın ama galiba önce kendini biraz değiştirmelisin. Dışarıya karşı soğuk, ilgisiz durarak birisinin gelip seni sevmesini beklemek bence garip olur. Soğuk bir insanım diyorsun yavaşça bu tarafını değiştirmeye başlayabilir daha çok arkadaş edinebilirsin. Okulda farklı gruplara girip oradaki aktivitelere katılabilir ya da kurslara giderek yeni kişilerle tanışabilirsin. Ama bunları yapmadan ''ben böyleyim, beni gelip böyle sevsinler'' dersen biraz beklemen gerekecek galiba.

niyetin eğlenmek mi yoksa yalnızlığını paylaşacak hayat arkadaşlığı mı .... bir defa niyeti sağlam tutmak lazım. hakiki bir ilişki istiyorsan kıymetli olmasını istiyorsan beklemeye sabredeceksin . sabır ağacının meyvesi tatlı olur.
gerçekten günümüzde iyi bir adam bulmak çok zor. başta kendimiz iyi olacağız iyi düşüneceğiz. düşüncelerimiz davranışlarımıza dönüşür davranışlarımız hislerimizi etkiler. iyi niyet de bir duadır. dua et ve pozitif düşün belki Allah karşına istediğin gibi birini çıkarır. gökten zembille inmez dediğim gibi kendin iyi niyetli ve pozitif olacaksın ...

Daha hayatin baya başındasn zaten Allah nasip ederse kocaman bi ömür yanındaki esinle geçecek. Şimdi daha çok buna değil üniversite ortamına takıl eğlen değişik aktiviteler edin kendine illaki cooook çıkan olacaktır karşına. Ama böyle erkek arayıcı yapıda olursan karşına ilk çıkana at gözlüğüyle baglanacaksin kendini yakma derim ;)

Back
X