sizce sıkıntı tek ben kaynaklı mı?Bu kadar sıkıntılı bir ilişkiyi bitirmişsindir umarım...
okuyacak olan nişanlanamaz diye bir şey mi var ki? :) herkesin kendine ait bir hayatı var madem ,onu sürdürmeye devam edecek madem , ben niye kendimden feragat edeceğim.okumak istiyordunuz madem neden nişanlandınız? sırf ilgisini çekebilmek için mi bu tavır memur olma atanma konusunda ise
benim eşim başta çalışamazsın dedi sonra özel sektör olmaz dedi güzel bir puan aldım kpssde eşimle konuşarak karar verdik tercihlerde ama olmadı bir sonra ki atamada inşallah dedik
bazı şeyler için sakin olup orta yolu bulmak lazım tabi önce seviyor musunuz? gerçekten bu insanla bir ömür geçirebileceğinizi düşünüyor musunuz? o var
ki bu nahlaşma kısmı ilişkinin zaten ilerde ne boyuta gelebileceğinin az çok sinyalini veriyor aslında da neyse
evet doğru bildiniz :)İlişkilerde ayrılma kelimesi gereksiz yere geçtikçe o ilişki devam etse bile hayır gelmiyor artik. Bana ikiniz de evlenecek olgunluğa ulaşamamış gibi göründünüz. Ayrılmayacaksanız bile evliliği bir sure daha erteleyin.
Bu arada şu anlattıkların yaşanırken özel gününde olduğuna %99 eminim :)
evet doğru bildiniz :)
okuyacak olan nişanlanamaz diye bir şey mi var ki? :) herkesin kendine ait bir hayatı var madem ,onu sürdürmeye devam edecek madem , ben niye kendimden feragat edeceğim.
ben o maça gittiğinde annesine veya anneme gidecekmişim .dışarlarda olmama müsade etmez akşam yalnız başıma .o yüzden demedim sonuçta bu adam başka şehirde okumanıza nişanlanmadan önce laf etmiştir muhakkak
herkesin kendine ait hayatı olmalı elbette sizde o maça gidiyorsa sinemaya gidin bir yerlerde oturun eğer ona laf ediyorsa işte o zaman bu kavgayı yapın gerekirse ayrılın... üniversiteyi başka şehirde okumakla maça gitmek bambaşka kulvarlar çünkü
Nisanlanir da kaç yıl bekleyecek bu adam seni şimdiden birbirinizi yiyorsunuzokuyacak olan nişanlanamaz diye bir şey mi var ki? :) herkesin kendine ait bir hayatı var madem ,onu sürdürmeye devam edecek madem , ben niye kendimden feragat edeceğim.
varmak istediğiniz şeyi tam anlayamadım desem :)Tabiki evinde duracaksin dışarda ne işim var ve lakin anamda yada anandaa ne işim var desene işine gelmiyorsa gitme her zaman arada bir git dimi
Pardon karmaşık oldu şunu diyorum evlendigin ide o maça her gittiğinde sizde bir yerlere gitmek zorunda diilsin iz bu anneler bile olsa evim var benim istediğim zaman giderim diyebilmelisiniz işine gelmiyorsa maçlarından feragat et daha az git...
Baska dusuncesi olan yok mubu cocuk beni sevmiyor mudur ?tum bunlar niye yasaniyordur .hicbir sey anlayamiyorum ki .cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?