seven,sevmeyen erkek ile ilgili yardım..

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Agresif yapılı biriyimdir .Geçmişimde de annemle babamın geçimsizlikleri,iletişim kuramayışları,çok komik meseleleri bile büyük tartışmalara dökebilmeleri..böyle bir anne babanın kızıyım .
Bunlardan ders alıp kendi hayatımda uygulamamam gerekirken tam aksine babamın kötü huyu ne varsa,birden parlayıverme ,anlayışsızlık yumuşaklık gösterememe ,sinirliyken yüksek ses tonuyla konuşma dövercesine, hatta konuşamama bunlar malesef ki bende var.
Ben bunları söyledim fakat bunlardan ötürü de ön yargılı bakmanızı istemem anlatacaklarıma .ilişkilerde hiçbir şey tek taraflı yaşanmaz çünkü.
Gelelim meseleme nişanlıyım.Konuşamayışımız,konuşsak bile birbirimizi anlayamayışımız çok üzüyor beni .Benide annemle babamın ilişkisinde bir evlilik bekliyormuş gibi geliyor. Çok sık tartışmalarımız malesef oluyor.
Pazartesi günü için maç izlemeye gidecekmiş kurstan seni alamam baban alsın dedi. Bende babamların olmayacağını şehir dışına gideceklerini söyledim ,akşam vakti beni yalnız bırakma dedim.Aslında pazartesiye kurs bitmiş olacaktı yani o gün kurs yok .Sonra kendisi hatırlayıp vay çakal deyip zaten gitmiceksin ki o gün dedi.
Daha önceleri da maç yüzünden kavgalarımız oldu ,ben istiyorum ki maç hayatında olmazsa olmazı olmasın ,bazı durumlarda gitmeyiveririm ne olacak diyebilsin .veya desin ki seni de alır giderim.bu şekilde hiç diyemiyor.Senin gitmen olmaz diyor ,gidecem işte diyor .Hep bu şekilde.
Neyse ben sinirlendim arabadaydıkta o sıra ,arabadan indim yürüyerek eve dönmeye koyuldum .Arabayla arkamdan seslendi bin arabaya diye.Dinlemedim.arkamdan yürüyerek kolumdan tuttu bindirdi arabaya.
Konuşma olarak aramızda şu geçti; sen dedim herşeyi yap et karıştırtma hayatına ,ama benim yapacaklarıma gelince yok efendim başka yerde üniversite okuyamazmışım ,yok efendim dışarı atancaksam atanmayacakmışım ,olduğumuz yerde bi iş yeri açacakmışız.
Bende ozamn dışarda üniv okurum dedim ,nah okursun dedi.Bende nah gidersin dedim maça.Bunun gibi konuşmalar.
Arabadayken yüzüğünü çıkarttım verdim kucağına.bana artislik yapması kolay dedi alıp sizinkilere ver verebiliyosan dedi.sonra beni indirdi evin orda.Yüzüğüde al öyle git dedi .Kapıyı çarptım gittim.Bi süre geçtikten sonra yüzüğü arabada bulmuş ,kapıyı çaldı ,annem açtı.Ayşe nin yüzüğünü getirdim demiş.
Yaşananlar bu şekilde. lütfen kırıcı olmadan yorum yaparsanız sevinirim çok üzgünüm rahatlayabilmek adına içimi dökmek istedim .Teşekkürler arkadaşlar..

Bu kadar sıkıntılı bir ilişkiyi bitirmişsindir umarım...

okumak istiyordunuz madem neden nişanlandınız? sırf ilgisini çekebilmek için mi bu tavır memur olma atanma konusunda ise

benim eşim başta çalışamazsın dedi sonra özel sektör olmaz dedi güzel bir puan aldım kpssde eşimle konuşarak karar verdik tercihlerde ama olmadı bir sonra ki atamada inşallah dedik

bazı şeyler için sakin olup orta yolu bulmak lazım tabi önce seviyor musunuz? gerçekten bu insanla bir ömür geçirebileceğinizi düşünüyor musunuz? o var

ki bu nahlaşma kısmı ilişkinin zaten ilerde ne boyuta gelebileceğinin az çok sinyalini veriyor aslında da neyse

okuyacak olan nişanlanamaz diye bir şey mi var ki? :) herkesin kendine ait bir hayatı var madem ,onu sürdürmeye devam edecek madem , ben niye kendimden feragat edeceğim.

İlişkilerde ayrılma kelimesi gereksiz yere geçtikçe o ilişki devam etse bile hayır gelmiyor artik. Bana ikiniz de evlenecek olgunluğa ulaşamamış gibi göründünüz. Ayrılmayacaksanız bile evliliği bir sure daha erteleyin.

Bu arada şu anlattıkların yaşanırken özel gününde olduğuna %99 eminim :)

Fedakarlık bekleyip kendisi hiç odun vermeyen bu adam gebersin desem nişanliniz diyemiyorum!lafa bak lafa Sıkıysa Ailene ver yüzüğü onlarda arkasına almış oooh ne ala Mualla ben olsam ailemle konuşur ve gerekirse hüngür hıckirik ağlar acitasyon yapar yada öfke nöbeti ne verdiyse Allah yinede ayrilirdim dengesiz yaaaasakin geleceğinle oynama

evet doğru bildiniz :)

evet doğru bildiniz :)

hehehe kadın kadının halini anlar. İnsan özel gününde böyle küçük şeylere esiyor gürlüyor da işte olan yine bize oluyor. Birazcık daha sükunet lazım. 10 düşünüp 1 konuşmak lazım. Bence nişanlınla bir daha sakince konuş ve sorun çıkararak değil çözüm önerisi sunarak konuş. O da belli ki seni seviyor. Orta yolu bulacağınıza eminim. Bir daha da gerçekten ayrılmayı kastetmedikçe ayrılma lafını kullanmayın.

okuyacak olan nişanlanamaz diye bir şey mi var ki? :) herkesin kendine ait bir hayatı var madem ,onu sürdürmeye devam edecek madem , ben niye kendimden feragat edeceğim.

o yüzden demedim sonuçta bu adam başka şehirde okumanıza nişanlanmadan önce laf etmiştir muhakkak

herkesin kendine ait hayatı olmalı elbette sizde o maça gidiyorsa sinemaya gidin bir yerlerde oturun eğer ona laf ediyorsa işte o zaman bu kavgayı yapın gerekirse ayrılın... üniversiteyi başka şehirde okumakla maça gitmek bambaşka kulvarlar çünkü

ben o maça gittiğinde annesine veya anneme gidecekmişim .dışarlarda olmama müsade etmez akşam yalnız başıma .

Ben askim dan olurum diyorsan ayrılma tabiii ama demiri ben yontulamam diyen bir adamla zor geçer odun olsa yontulurda onu yapma bunu yapma ben yaparım sen Yapma yooook yeeeee

Tabiki evinde duracaksin dışarda ne işim var ve lakin anamda yada anandaa ne işim var desene işine gelmiyorsa gitme her zaman arada bir git dimi

Nisanlanir da kaç yıl bekleyecek bu adam seni şimdiden birbirinizi yiyorsunuz

Pardon karmaşık oldu şunu diyorum evlendigin ide o maça her gittiğinde sizde bir yerlere gitmek zorunda diilsin iz bu anneler bile olsa evim var benim istediğim zaman giderim diyebilmelisiniz işine gelmiyorsa maçlarından feragat et daha az git...

Baska dusuncesi olan yok mu bu cocuk beni sevmiyor mudur ?tum bunlar niye yasaniyordur .hicbir sey anlayamiyorum ki .cok uzuluyorum

Baska dusuncesi olan yok mu bu cocuk beni sevmiyor mudur ?tum bunlar niye yasaniyordur .hicbir sey anlayamiyorum ki .cok uzuluyorum

Gerçekten ayrılmaya niyetiniz yoksa her kavganızda ayrılık lafı geçirmeyin.

Nişanlınız hiç normal gelmedi bana yok dışarda üniversiteyi nah okursun,yada o maça giderken siz neden dışarda olamıyorsunuz anlamadım hayatınızın baharında bu derece kısıtlamaya ne gerek var?? Böyle bir insanla ömür gecebilecegine ihtimal vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…