Severek ayrıldık

tusee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
5
0
36
Balıkesir
1 sene görüştüğüm sevgilimden ayrıldık...severek ayrıldık ve bunun sebebi benim. artık aramızda ciddi bişiler olmasını ve ailesine konuyu açıp en azından nişanlanmamızı söyledim. kötü bişimi demişim daha sonra bana hazır olmadığını askerlik, iş, okul, v.s gibi nedenler öne sürdü ve kendince haklıydı ama 26 yaşına girmiş birinin bunlardan birini en az yapmış olması gerekmiomuydu.şimdi aklın nerdeydi hayatına nie soktun böle birinini madem biliodun diceksiniz ama bu kadar çok seviceğimi hiç tahmin etmemiştim..26 yaşındayım en az 3 sene zaman vermeliyim ona ama dayanacak gücüm yok ne onla nede onsuz oluo kafayı yemek üzereyim. bide bana nedese bundan sonra bu engellerimi aşmadan hayatıma birini asla almam...benim suçum neydi pekiiii çok canım yanıoo ben napayım lütfennn yardım edin psikolojim çok bozuk aklıma hep kötü şeyler gelio kendime zarar vermekten korkuorum. hep dua ediorum...kestirip atıp acını yaşamak mı , yoksa beraberken hep bu konular yüzünden mutsuz olmakmı hangisiiiiii:????

öncelikle kesnlkle sakin olmalısın unutmaki herşey olcğna varır düşün erke o sonçta çaba göstermek zorunda bu zamana kadar adı konulamsı olayına gelnce evlencğnz varsa evlernsnz ama bu zamana kadar en azında bi yüzük takılması lazım bence 26 yaşındaymış küçük değilki ciddi düşünmüyuomu acba

çok zor bı rduurm gercekten ama erkek ark ınız okumak mı ıstıyor askerlık falan anladım da önce bunu sorayım ..okumak ıstıyorsa işiniz zor ama bıran önce askerlık yapmalı.daha sonra da iş bunlar ıcın eger kısa dönem yaparsa max.1 yıl beklersınız...

ciddi düşünüoo kendince ama elle tutulur hiçbirşey yokkk hep yapıcamlar amaaaa artık sabrım kalmadı. ileride bigün elimde kocaman bir sıfırla kalıcam biliorum ama kalbimmmm söz dinlemio ama dinlemek zorunda nasıl dinleticem

okumakta istiyor, askerlik yapmakta istiyor, benide istiyor. ama ben kararlıyım artık acı çekmek istemiyorum. kalbimde bitsin istiyorum.

o zaman şöle söyleyın okumak ıstoyorsa açık ögretım okusun sonucta normal ögretımden bır farkı yok diplomada ....ilk işi iş bulsun bu sırada acıkögretıme basvurur...4 yıl bıtıtırır kısa dönem askerlıge sonra gıder zaten 5 ay suruyor..ama düğün yapmak kolay degıl cnm belkı maddi durumları yok bu yuzden ertelemek ıstıyordur..bunu dusunuyomusun sen!

açıköğretim okuo 2 yıllık bi okul ve 2 yıllık okulda 4 . senesi yani daha 2. sınıfta..ailesi okulunu bitir askere git evlendirelim diyo bende beni seviosan okulunu bitir bi an önce diyorum. yada askere git askerde oku sonuçta açıköğretim. hayata çok geç kaldım farkındayım ama beni bekle dio. maddi durumla da alakası yok bi tek sen anlıosun beni sen beklersin diooo ama dayanacak gücüm yok....26 yaşındayım çocuk değilim artık yanlış bi karar mı aldım diyorum hep kendime onun yüzünden önüme hayatıma bakamıyorum..hergün bişi söleyip aklımı karıştırıo sevdiğimi bilioo çünkü naparsam yapayımm beni bırakmaz bu kız mantığında

ama şuan askere gıderse uzun dönem yapacak bence sız aile arasında ufak bır söz yada nişan yapın iş bulması ıcın okulun bıtmesıne de gerek yok neden boş boş gezıyor kuusra bakmayında hıc sevmem böle tıplerı iş bulsun çalışşsın ...siz dedıgınız gıbı yapın en ii sız tanbırsınız onu evlenmenızın onn okuması ıle alakası yok bunu söleyın

ayrıca bence unutulmaz dıye bırsey yoktur bır ınsan kendını bellı eder baksanıza 2 yıllık acıkögretımı bıle bıtıremedıyse ohoooooo ne çalısma var ne bişey bu adam ilerde evlılıgın sorumlulugunuda alamaz bence dedıgım gıbı oturun karar verın..26 yas dedıgınız gıbı az bı yaş degıl son kez ciddi bıcımde konusun ama hemen evlenmeyın bakın ilerde üzülmeyın derım....

Eğer üniversiteye gidip gelme olayı olsaydı kesinlikle sevgiline hak verirdim
Ama 2 yıllık açıköğretim ve onu bile bitirememiş ki bitirse bile askerliği uzun dönem yapıcak
Askerliği kısa yapmak için okulu 4 yıla çıkarıcam da der ilerde....

Bak canım eğer gerçekten bu çocukla gelecek düşünüyorsan bu şartlarda bile nişan yapma
Çünkü hayatını düzene sokması için 3 yılı var ve 3 yıl nişanlılık için çok uzun bi süre
Araya aileler girdimi işin cılkı çıkar
O yüzden hep derler nişanlı kız fazla bekletilmez diye

Okumaya niyeti yoksa önce askere sonra da bi işe girsin
Bunları yapmayacaksa sende sevgili olarak devam etmeye niyetliysen bu iş anca o şekilde yürür

Allah aşkına 2 ya da 3 sene nişanlı kalınca ne olacak?
Çocuk değilim diyorsunuz ama sorunlarınız birken bin olacağını tahmin edemiyor musunuz?
Nişan yapıldı bu akşam,takıldı yüzükler! Eeee sonra?
Aileler işin içine girince bir damla huzurunuz kalacak mı?
Hayır cidden bunları bilmiyor musunuz yoksa canınız sıkılıyor da azıcık maceraya gireyim diyorsunuz?

Evliliğe hazır olmadığını söylüyor,bunda abartılcak birşey yok zannımca..Ki askerliğiniz yapmadan en azından düzgün bi işi olmadan evliliği düşünmek gerçekten erken ve çok hazırsızlıkça olur.
Birde evlendiğinizi düşünün,sevgiliniz evliliğe hazır olmadığından evlendiğiniz bile bekar halindeki gibi davranır;her akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkar vs.çünkü hazır değil ve evlilik gerçekten çok büyük sorumluluk.Mutlu olmak sizin elinizde,ikinizde mutluyken bu konuyu bu noktaya getirip ilişkiye zarar veren ve sonuç olarak üzülen yine sizsiniz.Sonuçta ikinizde birbirinizi seviyorsunuz,bekleyin,sabredin..Kısmetse elbet birgün evleniceksiniz biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…