Merhaba uzun zamndr kadinlar kulübünü okuyorum .ve bu ara beni tek rahatlatan sey bu. Malesef bende de dert bitmiyor . Yorum yaparsaniz rahatlarim diye düşünüyorum. Ben öğretmenim. Biriyle görüştüm uzman cavustu. Iki yil görüştüm. Bni cok seviyordu gercekten aşırı derecede ilgiliydi. Ilk zamanlar hersey cok guzeldi ama uzman cavuslugu birakti . Ikimizde istedik . Kendisi is kuracakti. Bu donemde ailesinin yanina gitti . Cocuk birden degisti eskiden de ara ara kufrederdi. Ama ailesinin yaninda kufurleri epey artti. Ben duzelir strestir diye bekledim .onu cok uyardim bu konuda hassasim ne olur kufretmd diye cok anlattım. Ama o cok kiskanc herseys küsüyor herseye aliniyor herseyi kiskaniyo. Artik kimseyle görüşemez oldum. Ona ragmen küfür kavga bitmedi. Ben de ayrildim suan cok üzülüyor. Barismak istiyir. Söz veriyorum asla olmayacak diyor. Ona inanmak istiyorum ama aileside benim icin cok problem cunku ailesi daha beter küfür eden inssnlar. Bu ortamda cocugumu buyutmek bile korkutuyor. Bu yuzden donmeyu düşünmüyorum. Yinede onu cok seviyorum . Aklimda hep ayni soru ona haksizlik ettim mi acaba evlnsek duzelir miydi . Bide simdi bana surekli duygu sömürüsü yapio tekrar askere gidecegim öleceğim artik mutlu olamam falan diyor. Bu arada ben gorusmuyirum. Bu sozleri sureklu ortak arkadaslarimdan duyuyorum. Sizce ben ne yapmaliyim.