• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severek bosanıyorum bunalımdayım

sevran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
70
0
36
Ankara
arkadaslar yenı uyeyım esımle bı yıllık evlıyız fakat henuz ortak bı evımız bıle olmadan ayrılıyoruz.ortak bı yerde yasamıyoduk ıkımızde memuruz henuz bı araya geldık sımdıde bosanma arefesındeyız.aslında sorun hep ana kuzusu olması.sımdı uzgunum henuz bı arada yasamadan daha evlılıgı anlamadan ayrılıyoruz...

cnm önceklikle daha açık bi şekilde anlatırmısın hem memursunuz anladıgım kadarıyla başka illerdeydiniz yanyana geldiniz ee neden böyle bir karar aldınız tam bir araya gelmişken

acıkcası aılesı yuzunden dıyebılırım .bz basbasayke sorunlarımızı atlatabılıyoduk yazın aılesının yanında yasanan tartısmalar dıyebılırım.onunda karısını aılesıne karsı koruyamaması..

hangi erkek ana kuzusu değil ki? sorununuzu daha açık yazarsanıız daha çok yardımcı olabiliriz...

pardon ama sizi isteyerekmi kabul ettiler ogluyla evliliginizde yani istenmeyen gelin durumu varmıydı yoksa başta yoksa ilk zamanlar yüzlerinimi göstermediler

acıkcası aılesı yuzunden dıyebılırım .bz basbasayke sorunlarımızı atlatabılıyoduk yazın aılesının yanında yasanan tartısmalar dıyebılırım.onunda karısını aılesıne karsı koruyamaması..

sürekli ailesinin yanında yaşamıyorsanız hemen boşanmayı düşünmeyin derim.. ilk 3 yıl çok zor geçiyor ama k.validenizle sınırlarınızı belirlerseniz sorun kalmaz..

Senden çok ailesi ile mi ilgileniyor?

neden ayrı eve çıkmadınız?
evliliğin ilk yılları sancılı diyorlar hemen pes etmeyin ailesi yüzünden hele sakın böyle bir hata yapmayın.

bende sorununuzu tam anlayamadım ama ailesi yüzündense çok erken canım boşanma kararı için bence tabi daha ikinizde evliliğin ne olduğunu anlayamadan ayrılık kararı almayın birbirinizi seviyosanız biraz çaba sarfedin mücadele edin hemen pes etmeyin yazık değilmi size:1no2::1no2:

Canım elinden gelen herşeyi yaptığına eminmisin. . Bi ev tutup ayrı eve geçseydnz belki eşini değiştirebilrdn . .Ama eminsende Hakkında hayırlısı böyledir demekten başka bişey diyemicem :a015:

bence karar vermek için acele ediyorsunuz. eşinizi karşınıza alın mutlak surette oturup konuşun halledilmeyecek birşey oldugunu düşünmüyorum.

cnm iyi tart biç.bak benim en yakın arkadasım 6 ay sonra boşandı.sorun eşinin annesiydi.ama simdiikiside çokpişman.belki düzelir.zamana bırak. hemen boşanmayın bence

eşinizle oturup sorunlarınızı çözmeyi deneyin seviyorsunuz madem...
onunda sevdiğine inanıyosan tabi..evlilikte aileler yüzünden tartışmalar hep yaşanır kimin evliliğinde yaşanmıyoki..bence siz birbirinizi dinleyin

ahh güzelim bu sorundan boşansam ben boşanırdım ilk evlendiğimizde sabah ekmek almaya gidiyom deyip çıkar annesine giderdi telefonla onu bulurdum hiçbir şay olmamış gibi beni mi takip ediyon baskın mı yapıyon şimdi derdi ama değişti arkadaşım artık eskisi gibi değil hala annesi çok kıymetlidir ama zarar verici değil artık biraz zaman ver bekle canım sana neler yaşadığımı burda yazsam roman oluır sabret biraz

çok alışmadan bitirin bence
yıllarca evli kalsaydınız devam edin yuvanızı kkurtarın filan derdim ama,
bu şartlarda çok zor
karısını ailesine koruyamayıp da sorunsuz evlilik yürüten hiç kimse olmadı bu güne kadar

arkadaslar bız ıkımızde ogretmenız malesef es durumundan yenı bı araya gelmıstık yanı kayınvalıdeyle bı arada yasama durumu olmadı esler farklı sehırlerdeydı anlıcanız.ben baska bı ıldeydım esım baska bı ıldeydı mebın sacmalıgı..bu yıl daha yenı bı araya gelcekktıktı arya ayrılık gırıyor.galıba bız evlılık nedır anlayamadık.ozellıklede esım annesı gılın yanında yanı yaz tatıllerınde degıstı bana karsı.huyları bıle degıstı.bırde yok anneme yardım etmıyosun guler yuz gostermıyosun falan sacmalıkları..annnesının lafını benden cok dınlıyo.1 ay evvelde patlak verdı ayrılalım dedık.acıkcası ben esımı cok sevıyorum.sımdı ben yokken yanında yanı ben annemlerdeyım 1 aydır onun annesı ıyıce gırmıs aklına..vazgecıremıyorum.bu donemı nasıl atlatıcam bılmıyorum.bırde aynı sehırde ayrı yasıcaz.kucucuk bı yerde hemde....

bır ay once bosanma kararı almamıza ragmen ben onu cok ozluyorum.bu tur sebeplerden evlılıgımı yıkmak ıstemıyorum.onunda kabul edemedıgı benım annemlerde kalıp onunla gıtmemem.bunları kabullenemıyo o yuzden fıkrınden donduremıyorum...

arkadaşım biraz sabırlı ol
annesinden ilk ayrılmaları zor olur, umursama bu kadar.
biraz onun istediği gibi yapmaya çalış. konuyu da açma,böyle bir sorunun olduğunu kafandan çıkar. "daha kötü olacak daha fazlasını isteyecek" diye negatif düşüncelere girme. ama tabi kendinden taviz verme kararlı tavırlar sergile, saygısızlık etmeden.
evlenmek kolay , boşanmak da kolay, zor olan evliliği yürütmek. herkes ilk aylarda buna benzer sıkıntılar yaşar ama herşey zamanla yerine oturuyor. ona sevginin kuvvetini hissettir.
sakın ömür boyu pişman olacağın ani kararlar alma ve "boşanmak" ihtimalini kendinden uzaklaştır. en azından şimdilik. bunları ,kendine saygısızlık edilirse ve sevilmediğini hissedersen düşünürsün.

tesekkur ederım yorumunuz ıcın.ınsanın boyle zamanlarda tavsıyelere konusmalara ıhtıyacı oluyo fazlasıyla.esımın benı sevdıgını bılıyorum ama tukurdugunu yalayıp annesı babasına karsı donemıyo gerıye anlıcanız.o kafasında bıtırmıs.benım butu n cabalarıma ragmen hıc sesı cıkmıyo.zaten o da bende herkes annesınde suan.zaten bızım ortak bı evımız henuz olmamıstıda en cok ona uzuluyorum.evlendıgımden bısey anlamadım.gecen yıl evlendık.ıkımızde ogretmenız es durumundan daha yenı bı araya gelmıstık evımızı kurcaktık ayrılıyoruz.bılmıyorum zaman neyı gostercek ...

Back
X