Severek terk edilen sevgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynısı başıma qeLdi ama o zaman ben eski sewqiLiydim..qeçen sene ayrıldık tam anlamıyla sonra ben başkasıla çıktım ayrıldım oda bir başkasıyla çıkıyordu sonra dayanamadı ayrıldı qeldi..hatta kız bana demediqini bırakmadı aramıza qirdin faLan die..ama sesimi dahi çıkarmamıştım..hattımı falan deişmiştim kendi buldu..ya işte öle bi yerdeyimki..sewqisinden eminim aslında..ama bu sefer afetmem..herşeyini afetdim bunu afetmem..yazdıqınız şeyLer bana cesaret werdi..kızLar inş başarıcaqım ve tamamen siLiceqim..

inşaAllah canım..
inanıyorum başaracağına :13:

canım sende ayrılma nedenini söyle . bu defa askerdeyken onu terk eden vefasız sevgili durumuna düşme bence. ayrıca benim bildiğim askere gidenler sevgililerine daha bir sarılıyorlar daha çok konuşmak istiyorlar. duyguları kabarıyor :127: bu da tam tersi olmuş vayy be devir mi değişti ben mi yaşlanıyorum ne :50:

canım sende ayrılma nedenini söyle . bu defa askerdeyken onu terk eden vefasız sevgili durumuna düşme bence. ayrıca benim bildiğim askere gidenler sevgililerine daha bir sarılıyorlar daha çok konuşmak istiyorlar. duyguları kabarıyor :127: bu da tam tersi olmuş vayy be devir mi değişti ben mi yaşlanıyorum ne T
evet Canım dedigin gibi oldu ben vefasız sevgili durumuna düştüm..aradıgında da söyledi neden Yaptın bunu beni bekliyecegine inandıgım tek insan bana bunu neden Yaptı dedi bende çünkü sen başka bir bekleyen buldun bundan olmasın dedim önce anlamamazlıga vurdu herşeyi biliyorum..bitti ..artık yoksun benim için dedim..bunu içinden gelerek söylemiyosun bana bunu sen yapmazsın dedi..sadece eskisi gibi bekle beni gelince anlatıcam herşeyi sana söz veriyorum düzeltcemde dedi..bende ihanetin açıklaması olmaz iyi geceler dedim tam Kapatıyordummm bunları içinden gelerek söylemiyorsun elini kalbine koy falan dedi bende kapadım teli..
evet Şuan adım vefasız sevgiliye çıktı ama..

çok beğendim tavrını harika yapmışsın :34:
sen başkasıyla görüşmüşsün başka kızlarla görüşmüşsün diyp de onun popişini kaldırmamışsın
bir çok kadının yapamadığı bir şey bu,
bitti hadi eyvallah demen, kızlarla görüştün de kim o kız da demeden
bayıldım :46::46::46::46::46::46::46:

evet Canım dedigin gibi oldu ben vefasız sevgili durumuna düştüm..aradıgında da söyledi neden Yaptın bunu beni bekliyecegine inandıgım tek insan bana bunu neden Yaptı dedi bende çünkü sen başka bir bekleyen buldun bundan olmasın dedim önce anlamamazlıga vurdu herşeyi biliyorum..bitti ..artık yoksun benim için dedim..bunu içinden gelerek söylemiyosun bana bunu sen yapmazsın dedi..sadece eskisi gibi bekle beni gelince anlatıcam herşeyi sana söz veriyorum düzeltcemde dedi..bende ihanetin açıklaması olmaz iyi geceler dedim tam Kapatıyordummm bunları içinden gelerek söylemiyorsun elini kalbine koy falan dedi bende kapadım teli..
evet Şuan adım vefasız sevgiliye çıktı ama..

Bırak Allah aşkına sırf üste çıkmak, sana vicdan azabı çektirip bu sayede ona geri dönmeni sağlamak için böyle söylüyor. Ayrıca sen vefasızsan kendisinin yaptığı ne? Ş...sizlik değil mi? İnsan onca erkeğin arasında allem edip kallem edip sevgilisini aldatma derdine düşüyorsa insanlıktan nasibini alamamış demektir. Açma telefonu, ararsa konuşma, mesajlarına cevap verme. Nasılsa beyfendinin başka başka sığınacak limanları var

onunda yoLunu bulmuş balşka numaralardan arıyor..kendini bırakmamın sebebini ilgisizligi sanıyordu orasıda ayrı birşey zaten..haklısın senle eskisi gibi ilgilenemedim bu yüzden yapıyorsun bunu falan dedi sende ilgi beklemedim ben dedim senin askerde oldugunu dkk başı benle ilgilenemiyecegini biliyorum dedim..yok yok kesin bu yüzden ayrıldın benden falan demeye başladı önce iyice sinirlerim zıpladı zaten..sonrasında yukardaki sölediklerimi söledim zaten..

Back
X