Severken nasıl bıraktınız nasıl terlerdiniz?

bu adamla evlenerek yagmurdan kacarken doluya tutulacaksiniz bence

Kızlar bir aydır iyi değiliz önceden cabuk toparlayıp eskiye dönen sevgili artık eski sıcaklığına dönmüyor.Kavgamiz hep ilgisizlikten.Bugun işyerine gıdım dedim istemedi.Calisirken olmazmış yarim saatini ayırmadı.Ki yoğun calisiyoruz görüşemiyoruz.
Ben de üstüne gidiyorum bu sıralarda hep biktim çünkü bir yıldır böyle.
Hem suçlu hem güçlü sen böyle yaptıkça evlenmeye korkuyorum diyor bir de.En son dediği evlenene kadar görüşmek yok.Ben de dedim beni sevmeyenle evlenecek kadar gurursuz degilim.
Ha bir ara kabul de etti ben de böyle olmak istemiyorum ama tepkin fazla diye.

Ailemle de kötüyüm mutsuzum burda değer verilmiyor burda da.Ama bunun ilgisizli de bezdirdi beni.
Suan evlenelim dese evlenecem ama şubat marta kadar bu ilgisizliği çekemeyecem gr yerim kalmadı kalbim resmen üşüdü ağrıdı ilgisizliğinden..

Böyle arada kalmak çok yoruyor beni.Bitirmek rahatlamak istiyorum ha üzülecem sonra ama ona da bu terketmeyi yapmak istiyorum.Terkedeyim öyle gorusmeyelim anlarsa o sira anlasin yada neticelensin iliskimiz.Boyle ara dere kalbimi dagladi.

Nasil bırakayım ben bunu severken bırakmak çok zor.
Sevip bırakanlar nasıl yaptı?

.Ailemle de iyi degilim lanet olsun yaa.Daha kolaydı yoksa.

Nobetler de çok fazla.Bos vaktim çok az .
Eğer bundan ayrılırsam ablam beni çiğ çiğ yer maddi olarak.Yegenim de benle konuşmuyor gereksizce haksizca simarikca konusursa da saygısızlık yapıyor.Ve bu aileyle görüşlerimiz uymuyor oyuzden dışlaniyorum.Kac yasina geldiler eli iş tutan sorumluluk sahibi insanlar değil birşey demiyorum ama benden daha fazlasını bekliyorlar daha fazlasını vermeyince disliyorlar.Eger bunla evlenmezsem para biriktirp evin üst katını yaptıracam.Yalnizligi hiç sevmedigim halde.Ama ablam habire eve tadilat isteyecek yine istediği gibi gönlü arzu ettiği gibi
Tabi başkasının parasıyla evde otururken gönle göre ev düzmek kolay.
Cok çok mutsuzum.Kendimi kapana sıkışmış hissediyorum nefes alamiyorum..

Not:Evliliği isteyişim hem ailemde olamadigim aile olmak(aile olunca mutlu olacam), hem cocuk sahibi olmak ,hem sevgim var (herkese olmuyor zaten ,kimle karsilasacam su saatten sonra)yanında mutlu oluyorum,hem yaşım 41. O da kimi bulacak ama durum böyle.Evimin dibinde halbuki.Komsu sayılırız ona ragmen haftada bir benim zorumla görüşüyoruz.Biraksam haftalarca gorusmez.Aramak zaten yok.Watsapta mesajlasiyorduk günde bir kere.Guzel yasini gostermeyen bir kadınım.Bukadarcik çekiyorum adamı demek.
insanlar değişmez tecrübeyle sabittir:) artı arada seven birini de göremiyorum yol yakınken dön

Çocukça davranışların yüzünden ciddi adım atmıyor demek istedim.
Çocukça davranmıyorum ki daha ilgili olmasını istiyorum.Onceki gün veda gibi birşeyler yazmistim.
Dün yazdı bana 23 gibi.16 gibi aramıştı dilinin ucuyla görüşmeye çağırmıştı müsait değilim dedim yatıyordum nöbet çıkışı.Uysninca ararsın diye söyledi dilinin ucuyla .Ben aramadım.Neyse gece yazıştık hep Watsapta yazışırız böyle alıştırdı beni konuşmayız telde .Ben mesafeli konuştum söyleye söyleye yoruldum zaten.Tabi birakmak istemedigi belli simdilik.Beni mesafeli gorunce "gorusmek istemiyormusun "dedi kafam karişik dedim."Benim de karisik ama kaldirip atmiyorum "dedi.Tartismalar olur dedi."Ben böyleyim herkese böyle oldum ama ilk sen böyle bukadar sorun ettin "dedi.Ben seni arkadaslarima anlatti onlar da normal gormuyor ""dedim.""Onlarin esleri de iyi degildir yok kocalari maaslari icin almistir ben oyle degilim"" dedi.Maas lafi da gecirmemistim ben.Benim onu düşündüğümü düşündü nedir.

Ben böyle yapamıyorum dedim.""Ben rahat bir insanım.Annem de bana yıllardır söyler kadınlara sıcak ol diye ""dedi.""Sana dair bile uyardı beni dedi.""Ol ozaman manin ne ""dedim.""Dogru söylemiş" dedim.
Ben sonra bıraktım teli uyudum on dk sonra şunu yazmış bugün gordum""
SANA BIR KONUDA YALAN SOYLEDIM.BIR DE BAHSETMEDIGIM BIR KONU DAHA VAR.dedi.
Bugün nedir diye sordum daha görmedi.
Bende birşeyler eksilmiş..Çok mutsuz etti beni.Ayrilsam ayrılık acısı çekerim hiç değilse..
Bir komşu geldi az once tüp bebek yaptirmis ileri yas.Icim cız etti..

Çocukça davranmıyorum ki daha ilgili olmasını istiyorum.Onceki gün veda gibi birşeyler yazmistim.
Dün yazdı bana 23 gibi.16 gibi aramıştı dilinin ucuyla görüşmeye çağırmıştı müsait değilim dedim yatıyordum nöbet çıkışı.Uysninca ararsın diye söyledi dilinin ucuyla .Ben aramadım.Neyse gece yazıştık hep Watsapta yazışırız böyle alıştırdı beni konuşmayız telde .Ben mesafeli konuştum söyleye söyleye yoruldum zaten.Tabi birakmak istemedigi belli simdilik.Beni mesafeli gorunce "gorusmek istemiyormusun "dedi kafam karişik dedim."Benim de karisik ama kaldirip atmiyorum "dedi.Tartismalar olur dedi."Ben böyleyim herkese böyle oldum ama ilk sen böyle bukadar sorun ettin "dedi.Ben seni arkadaslarima anlatti onlar da normal gormuyor ""dedim.""Onlarin esleri de iyi degildir yok kocalari maaslari icin almistir ben oyle degilim"" dedi.Maas lafi da gecirmemistim ben.Benim onu düşündüğümü düşündü nedir.

Ben böyle yapamıyorum dedim.""Ben rahat bir insanım.Annem de bana yıllardır söyler kadınlara sıcak ol diye ""dedi.""Sana dair bile uyardı beni dedi.""Ol ozaman manin ne ""dedim.""Dogru söylemiş" dedim.
Ben sonra bıraktım teli uyudum on dk sonra şunu yazmış bugün gordum""
SANA BIR KONUDA YALAN SOYLEDIM.BIR DE BAHSETMEDIGIM BIR KONU DAHA VAR.dedi.
Bugün nedir diye sordum daha görmedi.
Bende birşeyler eksilmiş..Çok mutsuz etti beni.Ayrilsam ayrılık acısı çekerim hiç değilse..
Bir komşu geldi az once tüp bebek yaptirmis ileri yas.Icim cız etti..
Komşuya niye içiniz cız etti?

Komşuya niye içiniz cız etti?
Ayrıldığımda çocuk şansım kalmıyor ya.Zaman yetmiyor yaştan dolayı.. Biraz daha kendini düzeltse beni gercekten istediğini ,sevdigini bilsem bana bunu kanitlasa yada gozumu boyasa kandirsa deneyecem riskleri göze alıp..Düzeltmezse de yeni bir hayata çok ihtiyacım olmasına ragmen onurumu dusunup vazgececem..

Ayrıldığımda çocuk şansım kalmıyor ya.Zaman yetmiyor yaştan dolayı.. Biraz daha kendini düzeltse beni gercekten istediğini ,sevdigini bilsem bana bunu kanitlasa yada gozumu boyasa kandirsa deneyecem riskleri göze alıp..Düzeltmezse de yeni bir hayata çok ihtiyacım olmasına ragmen onurumu dusunup vazgececem..
Canım eğer çocuk için yaş kriterinden dolayı paniklediysen yumurtalarını dondurmanı tavsiye ederim. Çok kolay bir işlem. Böylece pisklojik olarak rahatlarsın ve bu adamla ilgili daha net değerlendirme yaparsın. Bu kişiyle evleneceksen bile zamana bırakma şansın olur ve belki de onun ısrarları sonucu evet diyen sen olursun. Senin tavırların değişince daha rahat boşvermiş davranınca adam kovalamaya başlar

Canım eğer çocuk için yaş kriterinden dolayı paniklediysen yumurtalarını dondurmanı tavsiye ederim. Çok kolay bir işlem. Böylece pisklojik olarak rahatlarsın ve bu adamla ilgili daha net değerlendirme yaparsın. Bu kişiyle evleneceksen bile zamana bırakma şansın olur ve belki de onun ısrarları sonucu evet diyen sen olursun. Senin tavırların değişince daha rahat boşvermiş davranınca adam kovalamaya başlar
Bunu bir dusunecem .Neresi yapar acaba?Kimbilir kac paradir.Buna bir butce ayirmaya baslayayim hemen.Dedigim gibi bundan sonra vazgeçmiş gibi yapacam ki eksildi birşeyler.Adam gibi gelirse gelir. Sonunda ne olacak merak ediyorum.Ya evlenecegiz yada tamamen vazgeçmek zorunda kalacagim,bitecek..

O yazdığının cevabını daha vermedi.
Hala sakın değilim.

Allahim mutlu olacagim sekilde hayirlisiyla sonuçlandırsın.

Ha bir de dun konusurken suphelerini soyledi.Gorustuklerine karışırmışım her adımını takip eder misim.Ki oyle birsey yapmisligim yok sadece kimle nobettesin falan.Ben de dedimki" sen biraz daha ilgili olsan hiçbirşey olmaz ""
Beraber çalıştığımız yerdeki insanları kastediyorsa da onları sevmiyordum hakkımda cok fena dedikodu yapmış kişilerdi.

Bunu bir dusunecem .Neresi yapar acaba?Kimbilir kac paradir.Buna bir butce ayirmaya baslayayim hemen.Dedigim gibi bundan sonra vazgeçmiş gibi yapacam ki eksildi birşeyler.Adam gibi gelirse gelir. Sonunda ne olacak merak ediyorum.Ya evlenecegiz yada tamamen vazgeçmek zorunda kalacagim,bitecek..

O yazdığının cevabını daha vermedi.
Hala sakın değilim.

Allahim mutlu olacagim sekilde hayirlisiyla sonuçlandırsın.
Tüp bebek merkezleri yapar canım. Taş çatlasın 8000 e yapılır

tulipa tulipa nasılsını? Size soyledigi yalanlar neymiş ogrendinizmi merak ettim
Borsada kayıp yaşamış zamanında borcu olduğunu biliyordum ama daha çokmus aylık 3bin ödemesi varmış.2.5yil kalmış bitmesine.Sanirim elinde parası az olduğu için fazla görüşmek istemiyor ama işyerine gelmemi istememesini evine annesine fazla cagirmamasini telde bile yeterince ilgilenmemesini anlayamıyorum.
Dün gece yazmış ne yapiyorsun bugün de yazmış cevap veriyorum mesafeli şekilde.

1ocak gecesi ozledim yazmıştı.Hani nerdeyse ben ayrılıyordum. GECE görmezden geldim.Sanbah günaydın bana dair neleri ozledin acaba diye .O da "ozledim arabası mi var "yazmis.Ben de ozledim yazdım.Bayagi bir görmezden geldi.Ozlemin geçti mi yazdım.Cabuk görmeyince biriki birşey daha yazdım özleyen insan bugün görüşme ayarlardı diye.Gormedi bayağı.Aksam da nöbete gitmiş..Birseyler daha söyledim duramadım ufak ufak laf çarpma anlamında
Gece hatrımi sordu güzel sonra işyerinden konuştuk.Neden iş yeri civarına benim gelmemi istemedigini.Istemezmis işyeri gönül eğlendirme yeri değilmiş.Milletin ağzına malzeme vermezmiş.Ben de vermek istemem çok yakın bir kafe var kantinden ayrı.Oraya tanıdık kimse takılmıyor.Yok dedi uzaklasamam.Halbuki çok yakın.Bir de görüşmeye vakit bulamadığında olur hani .Normalde olmaz da.Sonra benim böyle takıntılı saplantili olduğumu bulsaymış hiç görüşmezmiş.Beni kendi halinde biri bilirmiş.Mutlulugu bulamamış bir masum bilirmiş.Cok kırıldim sözlerine ona da yazdım.Senden birşey beklemeyeceğim bir daha yazdım.Aramayacagim bir daha.Ama ozledim yarın bir görüşme ayarla bir haftadır çok kötüyüz belki iyi gelir dedim.Seven insan fırsat oluştur lafına böyle takıntılı bilseydik görüşmezdim demez yazdım.Kafam karışık yazdım.Yarin akşam çatışırsa çağırır.Belki de cagirmaz..Ve yine yuzgoz olduguma uzuldum.Onu sikistirdigima. Ben buyum kabul et diyor.Ve benden daha da uzaklaşıyor.Ben bir netleştirelim durumu derken daha kötüye gidiyor.Bana neler dedi yaa.Belki de benden soğuyor artık.Ama ben de böyle kabul edemiyorum.Cabuk evlensek hiç değilse yanımda olur.Boyle kaç haftadır uzgunum.Bunu olduğu gibi biraksam ayrilsam ayrılık acısı yaşardım hiç degilse.Simdi hem ayrılmıyorum hem uzuluyorum endiselerim artıyor hem de adam benden soğuyor gibi.Kendimi küçük dusurdum bu sorun yüzünden.Kendimi sayesinde iyice değersiz hissettim o larıyla.Bilseydim görüşmezdim.Pisman mi.Boyle lafları ben de ettim ona ama o deyince cok kucuk hissettim kendimi.Yarin görüşme ayarlarsa ayarlar hiç bu konuları konuşmayacak ve bir daha hiç aramayacam arasa uzak ve hiç suçlama olmadan birşey beklemeden konuşacam.Niye böyle olduk ya.Ben hiç gelemem bu ilgi meselesine.Hic hoşlanmadığım yapamadığım birşey.Adam alttan alabilir ama almıyor daha kotu oluyor.Bugun neden saatlerce bakmadı yazdigima ben ona bir şans vermişim.Gercekten kafam çok karışık..

@mesafeli @DenizinYosunKokusu ve diğer arkadaşlar.
Bakin bu adam size gelecekten bir perde oynamis zaten,biraz derin dusunup analiz etseniz aslinda ne kadar sansli oldugunuzu anlarsiniz..
Acikca karakterini ve hayatinda olmasini istedigi kadin profilini yazmis,yani sessiz masum (ki masumdan kastettigi her dedigini yerine getirecek kisi)adam modern kole istiyor kendine !
Artik acin gozlerinizi ve kendinizi daha fazla degersizlestirmeyin...

Ben sizi eski konularınızdan Hatırlıyorum.
Nedense güzel ama talihsiz bir kadın olduğunuzu düşünüyorum.
Aile ile anlaşamadığınız için evlenmek istiyorsunuz belki de biraz Kaçış mı desem bilmiyorum.
Ama adam zaten ilgisiz biriymiş acaba siz mi çok darlıyırsunuz yıksa yapısı mı böyle ?
O da evlenmek istiyor mu ? Bu kadar ilgisiz biriyse evlenelim nasıl dedi ?

Ben sizi eski konularınızdan Hatırlıyorum.
Nedense güzel ama talihsiz bir kadın olduğunuzu düşünüyorum.
Aile ile anlaşamadığınız için evlenmek istiyorsunuz belki de biraz Kaçış mı desem bilmiyorum.
Ama adam zaten ilgisiz biriymiş acaba siz mi çok darlıyırsunuz yıksa yapısı mı böyle ?
O da evlenmek istiyor mu ? Bu kadar ilgisiz biriyse evlenelim nasıl dedi ?
Yok ilgisi normal seviyede değil.Ben de haftada en az iki görüşmek isteyen biriyim yakın da evi bana.Haftada bir zor benim istegimle görüşüyorduk nöbetlerimiz çakışıyor son aylarda ama fırsat oluşturmuyor işyerine gelmemi istemiyor (orda beraber calismistik)milletin ağzına laf vermemek içinmiş.
O evlenme konusuyla geldi bana.Hep düşündü ama oglu istemiyordu bana kızdığında da şüphelerim var dedi ama benden vazgececegini de önemli bir sorun olmadıkça sanmıyorum.Subat martta arabayı satinca nikâhı yaparız demişti o da ben sorunca tabi.
Kızlar adam bana yazmaya devam ediyor. Bugun evine cagirdi.Aylık borcu yuklu olmasına rağmen ben adami sevdigim icin vazgecesim gelmiyor.Belki çok güzel bir evlilik olmayacak ama ben ailemle de mutlu degilim.Ve böyle tek yaşamaya biktim .Denemek istiyorum. Denemezsem içimde kalacak.Onun beni kaybetmek istemediğini görünce bu hisse engel olamıyorum.Ama bakacam gidişata.Hallerine tavırlarına.Cunku bayağı yaygara kopardım.Aklinca tükürdüğünü yalamıyor ama daha dikkatli olacak gibi.Burasi senin de evin istediğin zaman gel dedi.Ben senin görüşmeyi talep etmenden bahsediyorum dedim.
Allahim bu adami mutlu olacağım şekilde donatsin demekten baska birsey elimden gelmiyor suan.
Tabi heran dengeler bozululabilir.Biraz bencil bir adam olduğu için korkmuyor değilim mesela ev işi yapmam pazara gitmem diyordu.Musait oldugumuzda birlikte gidelim dedim ben.
Ama içinde hep iyi bir yon hissediyorum bu adamda.Hani sanki biraz kendini düzeltse birbirimiz için yaratılmışız gibi hissediyorum.
Iki haftadır bayağı kötüydük.Gorusmemistik hiç.Bugun evine gidince buzlar çözülecek gibi ama bakalım.
Ne kadar zor geçti bunla evleneceksem.Genel olarak bu halimden mutlu olacam mi merak ediyorum buyuzden neticelensin artık istiyorum.Ama sizler de olumsuz bakıyorsunuz ya içim daha da tedirgin..

Yok ilgisi normal seviyede değil.Ben de haftada en az iki görüşmek isteyen biriyim yakın da evi bana.Haftada bir zor benim istegimle görüşüyorduk nöbetlerimiz çakışıyor son aylarda ama fırsat oluşturmuyor işyerine gelmemi istemiyor (orda beraber calismistik)milletin ağzına laf vermemek içinmiş.
O evlenme konusuyla geldi bana.Hep düşündü ama oglu istemiyordu bana kızdığında da şüphelerim var dedi ama benden vazgececegini de önemli bir sorun olmadıkça sanmıyorum.Subat martta arabayı satinca nikâhı yaparız demişti o da ben sorunca tabi.
Kızlar adam bana yazmaya devam ediyor. Bugun evine cagirdi.Aylık borcu yuklu olmasına rağmen ben adami sevdigim icin vazgecesim gelmiyor.Belki çok güzel bir evlilik olmayacak ama ben ailemle de mutlu degilim.Ve böyle tek yaşamaya biktim .Denemek istiyorum. Denemezsem içimde kalacak.Onun beni kaybetmek istemediğini görünce bu hisse engel olamıyorum.Ama bakacam gidişata.Hallerine tavırlarına.Cunku bayağı yaygara kopardım.Aklinca tükürdüğünü yalamıyor ama daha dikkatli olacak gibi.Burasi senin de evin istediğin zaman gel dedi.Ben senin görüşmeyi talep etmenden bahsediyorum dedim.Allahim bu adami mutlu olacağım şekilde donatsin demekten baska birsey gelmiyor.Tabi heran dengeler bozululabilir.Biraz bencil bir adam olduğu için korkmuyor değilim mesela ev işi yapmam diyordu.Ama içinde hep iyi bir yon hissediyorum bu adamda.Hani sanki biraz kendini düzeltse birbirimiz için yaratılmışız gibi hissediyorum.Iki haftadır bayağı kötüydük.Girusmemistik hiç.Bugun evine gidince buzlar çözülecek gibi ama bakalım.Ne kadar zor geçti bunla evleneceksem.Genel olarak bu halimden mutlu olacam mi merak ediyorum buyuzden neticelensin artık istiyorum.Ama sizler de olumsuz bakıyorsunuz ya içim daha da tedirgin..
Denemek istiyorsun Evliliği aileden Fe kurtulmak istiyorsun bence biraz daga zaman geçir öyke evlen iyice net hale gelsin bazı Şeyler

Bakin bu adam size gelecekten bir perde oynamis zaten,biraz derin dusunup analiz etseniz aslinda ne kadar sansli oldugunuzu anlarsiniz..
Acikca karakterini ve hayatinda olmasini istedigi kadin profilini yazmis,yani sessiz masum (ki masumdan kastettigi her dedigini yerine getirecek kisi)adam modern kole istiyor kendine !
Artik acin gozlerinizi ve kendinizi daha fazla degersizlestirmeyin...
Onu da düşünüyorum.Ama sandığı kadar her dediğini kabul edecek biri değilim.O bunu hissetmiştir.Buna ragmen devam ederse bu iyi birşey.Orta yolu bulmaya çalışacağım artık iliskimiz iyi giderse..

tulipa tulipa merhaba nasılsınız dun nasıl gecti iyimiydi
Evt.Evde annesi kız kardeşi kızı vardı
Kızı beni çok seviyor.Birkac kez gorustuk sadece oysa.Annesi çok uzatmayın dedi. Ben de x bilir artik dedim.O da arabayı satinca 15 tatilde düşünüyorum dedi de 15tatil geldi hangi ara arabayı satacak.Arabayi satınca yatak odası ve oturma grubu almayı düşünüyor bir de beni istemeye gelecek ya onun masrafı yüzük masrafı.Annesi tutturdu taksitle alın.Herhalde cabuk evlenelim diye. BIZ daha ucuza malolur dedik.Sonra pc den oturma grubu yatak odası baktık
Evin yerleşimi hakkında konuştuk ilk defa.O sırada oğlu geldi pc de eşya bakıyorduk.Utandim biraz.Merhaba dedim ama çocuk basını eğdi.Uzuldum o an
Sonra yemek yedik beraber.Oglu da oturdu bayağı.Dedigi gibi sessiz bir çocuk
Sonra arkadaşlarının yanına gitti
.Kizı bir ara bestasa oynamaya çağırdı daha once oynamıştık yine oynadık.Konustuk havadan sudan anne ve kızkardeşiyle o da film izledi.Annesi paranizi biriktirin ev alin dedi (oturdugu ev annesinin)Sonra beni bıraktı eve.Yolda arabayı cabuk satamazsam 20bin tl kredi çeksen evlensek arabayı satinca krediyi ödesek dedi.Cevap vermedim gecistirdim,hoşuma gitmedi pek.Bana kalırsa arabayı nezaman satarsa ozaman evlilik yoluna girsin.O elini taşın altına koysun istiyorum.Bunu nasıl diyecem ki.Para konusunda konuşmaya cekiniyorum.Sizce ne desem,ne yapsam.Para konusunda hassas bir de galiba. Ama benim beklentilerim de önemli.Artik nasıl bir yol tutturursak ama bunu deneyeydi ilk once bari üstüne düşeni yapsaydı iyiydi yaa..
Umarim arabayı biran once satar.Araba iyi değil pek ondan sanirim alıcı çıkmıyor.Internete koyacak artık.Bir de ariza verdi onu yaptıracak.Evin banyosun da annesiyle beraber yaptırıyor sorun olmus . IYI olmuş temiz temiz.Ama karttan çekmiş. Evlenince elimi öpecek benim kesin.Hic hoşuma gitmiyor bu durum ama bunun için de vazgeçilmez yani. Adamı seviyorum.Yeni bir hayat falan.Vazgececek olsam oldukca uzuluyorum.
Sonucta maaşının büyük kısmı borcuna gidiyor.Elinde olan birşey değil.Maasi elinde olsa eliaçık olurdu.Bana da gerek kalmazdı.Of umarım sorun yaşamam çok bukonuda.iyigun kotugun meselesi bir de ya: (

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlı olur inşallah. Ama bu para mevzuları hiç hoş değil krediyi bir bahane bulup cekmemelisiniz bence

Back
X