severken vazgeçmek zorunda kalan var mı?

Ben varım, 3 yıldan sonra çok çok severken hem de ben ayrılmıştım daha doğrusu öyle olması gerekmişti... Mantığımı dinlemiştim, fazlasıyla zordu ama iyi ki de mantıklı ve güçlü biriymişim ki ayrılmışım da nişanlımla tanışmışım:9:

Ben varım, 3 yıldan sonra çok çok severken hem de ben ayrılmıştım daha doğrusu öyle olması gerekmişti... Mantığımı dinlemiştim, fazlasıyla zordu ama iyi ki de mantıklı ve güçlü biriymişim ki ayrılmışım da nişanlımla tanışmışım:9:

cnm peki ne kadar surede unuttun.nasil bitirdin beyninde.

sevdiğimiz halde ayrılıyoruz. nedeni ailemin hiddetle karşı çıkması ve bazı fena huylarını terketmemiş olması.
seni çok sevdim. senin kadar beni kimse mutlu etmedi. yaşamayı, mutlu olmayı seninle öğrendim ben. hayatımın aşkı,her şeyim, bitmemiş masalım...

Ben de kötü alışkanlıkları için bitirmiştim içki serserilik falan...

ne içki vardı ne de serseriliği. sinirlenince hakaret ediyodu sadece

benimkide küfür ediyordu hakaret dövmeye teşebbüs bitirdi ailem küfürlerine şahit kaldı bitti iyikide bitmiş öyle adamla ömürmü geçerdi

sevgilimin ne küfürü ne kötü bi aşagılayıcı lafı içkisi filan yoktur..ah bide şu iş problemi olmasa off böyle vazgeçmek çok ama çok zor......

Canin acıya acıya vazgeçiyorsun,bazen olmayınca olmuyo,2006 da tanışmıştık,aylarca peşimden koştu,kendini sevdirmek için yapmadığı numara kalmadı,sevdirdi de...derken yavaş yavaş sessizlikler,ilgisizlikler başladı,yarım saatte bir arayan adam ben aramasam hiç aramadı,nihayet cok sıkıştırınca söyledi derdini,yöre farkından dolayı ailesi beni kabul etmiyormuş,hatta ona evlenmesi için birini bulmuşlar bile,ne yapicaz ben senin için mücadele ederim dedigimdeyse bana bilmiyorum demesi en cok canımı acitti,ben herseyi yasamaya göze alırken adamın söylediğine bakın siz hele..sonrası mı bitti tabiki,benim için çabalamayan birinin hayatımda yeri yok,cok cok zor oldu,evlendiği gece sabaha kadar ağladığımı bilirim çaresizlikten,ama yapacak hiçbirşey yok,sadece beni rahatlatan tek şey onun sonradan pişman olmasıydı,evlendiğim gün gelinliklerle evime girerken sokağımın basindaydi,oncesinde de defalarca pişman oldugunu söyledi ama nafile son pişmanlık fayda etmedi,şimdiyse her ikimizin de birer tane evladı var,Rabbim onlara ömür versin,karşılaştığımızda bı tuhaf olmuyormuyum evet oluyorum,ne olursa olsun yürekten sevmissen ve hele de ilk askınsa olmuyo arkadas yüreğinin bı köşesinde herkesten gizli bı yerlerde duruyo...

ben de çok severek ayrıldım birinden. 2 yıl sürdü ilişkimiz, ailelerimiz onay vermedi, uzaktan akrabaydık. iyiki de olmamış. onunla olsaydı bu kadar mutlu olamazdım, aileler her zaman sorun olacaktı. unutuluyor bir şekilde, hayatına başkaları giriyor, yeniden seviyorsun, evleniyorsun :)

canım sen neleri affetmişsin, neleri yutmuşsun öyle! bu çocuk senin ondan ayrılamayacağını, ayrılsan da affedeceğini bildiği için istediği gibi davranıyor sana. dediğin gibi bir nevi parmağında oynatıyor ama bunun mimarı da sensin. kabul edilemeyecek şeyleri kabul etmişsin, saydığın sebeplerle ayrılamadıysan bu sebeple hiç ayrılamazsın ki :S bana göre hem seninle evlenmek istemiyor hem de seni kaybetmek istemiyor. çünkü kenarda onu seven ona katlanan bir kızın olmasın hoşuna gidiyor, seninle kendi egolarını tatmin ediyor. ayrılacağını düşündüğü vakitte çocuk ismi gibi şeylerle ağzına bir parmak bal çalıyor. sen şimdi bana sen nerden bileceksin ki diyeceksin tabi ki bilemem bunlar sadece "bence". gönül ister ki haklı olmayayım seni seviyor, seninle evlenmek istiyor olsun ama olsaydı çoktan adım atmaz mıydı? kendini kandırmamalısın bence artık. zamanını günlerini onunla heba etmemelisin. sonra nasıl da pişman olur ben ona yıllarımı verdim diye şu ankinden çok daha kötü durumda olursun Allah korusun.. umarım mutlu olursun, dua et Allah'a sana hayırlı olan, doğru olan yolu göstersin, ona sığın..

evet ben severken vazgeçtim.. hem onun hem kendim için.. geleceğimiz yoktu bizim çok uyumlu olmamıza rağmen sürdüremezdik.. o hiç istemedi, her şeye bi çözüm bulmuştu kendince, bu çabası beni hem mutlu ediyor hem de kararım kesin olduğu için dayanamıyodum, devam ederim diye korktuğumdan karakteriyle ilişkili saçma sapan bahaneler öne sürdüm, resmen kanaya kanaya ayrıldık .. hala aklımda son günümüz .. 13 eylül akşam .. bi süre sonra onun çabalarıyla görüştük telde, nette bikaç kez.. hayatımda olmasını istedim, dostça.. ama o bundan acı duyacağını belirtip tamamen çıkarttı beni hayatından.. umarım bi yerlerde sevip seviliyodur, öyle hakediyo ki bunu..

yıllar geçmesine rağmen hüzünlendim bak şimdi ..

sonunuz yoksa, hiç bi çıkar yolunuz yoksa uzatmadan bitirin.. ama bence sen bitirmek istemiyosun, ondan bi ışık görsen her şeye göğüs gerebilirsin gibi.. iyi düşün.. ya güzel anılarında kalsın o, ya da yanında yürümeye devam etsin..

senin bu mesajını ne zaman görsem gözlerim doluyor ağlıyorum. Eski sevgilimde bu sekılde ayrılmıştı bu sekılde bıtırmıştı. Oda bu sekılde dusunuyordur o aklıma gelıyor ağlayıverıyorum :) cok benzıyor bızım hıkayemıze..

Back
X