- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım, 3 yıldan sonra çok çok severken hem de ben ayrılmıştım daha doğrusu öyle olması gerekmişti... Mantığımı dinlemiştim, fazlasıyla zordu ama iyi ki de mantıklı ve güçlü biriymişim ki ayrılmışım da nişanlımla tanışmışım![]()
evet ben severken vazgeçtim.. hem onun hem kendim için.. geleceğimiz yoktu bizim çok uyumlu olmamıza rağmen sürdüremezdik.. o hiç istemedi, her şeye bi çözüm bulmuştu kendince, bu çabası beni hem mutlu ediyor hem de kararım kesin olduğu için dayanamıyodum, devam ederim diye korktuğumdan karakteriyle ilişkili saçma sapan bahaneler öne sürdüm, resmen kanaya kanaya ayrıldık .. hala aklımda son günümüz .. 13 eylül akşam .. bi süre sonra onun çabalarıyla görüştük telde, nette bikaç kez.. hayatımda olmasını istedim, dostça.. ama o bundan acı duyacağını belirtip tamamen çıkarttı beni hayatından.. umarım bi yerlerde sevip seviliyodur, öyle hakediyo ki bunu..
yıllar geçmesine rağmen hüzünlendim bak şimdi ..
sonunuz yoksa, hiç bi çıkar yolunuz yoksa uzatmadan bitirin.. ama bence sen bitirmek istemiyosun, ondan bi ışık görsen her şeye göğüs gerebilirsin gibi.. iyi düşün.. ya güzel anılarında kalsın o, ya da yanında yürümeye devam etsin..