- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Davranislarinizla da mi ifade edemiyorsunuz? Sevdikleri seyleri almak, istedikleri yerlere goturmek gibi.. gerci o çağları gecmis artik sizinle takilmaktan zevk almazlar..Evet cekingenim .Dişarda birisiyle görüştümmü hiç rahat edemem.Sürekli kendimi kontrol ederim.
Evde tam tersi kendimi birakmiş oluyorum ve buda sanki saygisiz ve sevgisiz oluyor.
Ben can atiyorum onlarla vakit gecirmek için ama onlar artik istemiyor.Çok zor bir durum gerçekten, ne denir bilemedim. Bu yaştan sonra kişiliğinizin değişmesi epey zor olur. Çocuklarınızla beraber bir şeyler yapsanız nasıl olur? Birlikte film seçip film izleyin,sinemaya gidin,yemek yemeğe gidin,alışverişe çıkın,kitapçılara bakın.Birlikte olduğunuz vakitleri ve muhabbetinizi sıklaştırın. Eminim çok seviyorsunuz çocuklarınızı, belki bu sayede sevginizi gösterebilirsiniz. Belki de pek yanyana olamadığınız için durum soğukluktan dolayı böyledir. Eşinize nasıl davranıyorsunuz peki? Bir de dua edin bol bol.. Umarım düzelir her şey..
Alinmayin bu duruma. Sizinle degil de arkadaslariyla vakit gecirmek istemeleri cok doğal. Sevgi dolu ailelerde de durum farksız. Ama iletisimi geliştirmeye çalışın..Ben can atiyorum onlarla vakit gecirmek için ama onlar artik istemiyor.
Muhabetiz yok sayilir.
Bizden daraliyorlar.Beraber gezilere gelmek istemiyorlar.
Herkes kendi halinde.
Oysaki ben hep bir sicak kalabalik bir aile olmak istedim
Davarişlarla elimden geldiği kadar yaparim.Alişverişe gittimi onlarin sevdiği alirim.Bazen sevdikleri yemeklari yaparim.Maddi ihtiyaclarini kapatirim .Davranislarinizla da mi ifade edemiyorsunuz? Sevdikleri seyleri almak, istedikleri yerlere goturmek gibi.. gerci o çağları gecmis artik sizinle takilmaktan zevk almazlar..
Babalariyla muhabbetleri nasil?Davarişlarla elimden geldiği kadar yaparim.Alişverişe gittimi onlarin sevdiği alirim.Bazen sevdikleri yemeklari yaparim.Maddi ihtiyaclarini kapatirim .
Işte duygusal anlamda yapamiyorum.
Aramizda sicak muhabbet yok.
Artik istemiyorlar beni tersliyorlar bende susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?