- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
Merhaba
Benim kişilik sorunum var.Aileme karşi sevgi göstertemem.Hatta daha doğrusu nasil yapilmasi ne yapilmasi gerektiğini bilmiyorum.
Kendim çok soğuk ailede yaşadim. Önemli olan herzaman sadece maddiyatti ve başari ve olumlu hareketler.
Yurtdisinda izola şeklinde yaşiyorum.
Işten eve evden işe .Etrafda başka ailerle görüşmediğimiz için elbette bildiğimizle kaliyorum yani anne babamdan gördüklerim.
Onlarda yaşadiğim bütün olumsuzluklari sevgisizliği şimdi kendi ailemde çocuklarima yaşatiyorum.
Psikolog terapi gördüm ilac kullandim netten sürekli okuyorum fakat davranişlarim değişmiyor.
Genel olarak hayattimda çok mutsuzum.
Depressionum var ani geliyor .
Çocuklarima bir sicak yuva veremedim diye kendimi çok sucluyorum.
Hatta iyi bir anne olamadiğima inaniyorum.
Şimdi oğlumun biri sürekli odasinda okuldan sonra sadece haftada uç kere spora gider.Büyük oğlumda daraldiği için evde durmayi sevmez , öfke kontrolu yok ve agresif biri oldu.
Inaniyorumki ben başka olsaydim böyle olmazdi.
Kalbim varmi bilmiyorum attiyor ama hisetmiyor.
Nerde bu sevgi duygusu?Nasil çocuklarima sevdiğimi gösterte bilirim?
(Yaşlari 16;19)
Benim kişilik sorunum var.Aileme karşi sevgi göstertemem.Hatta daha doğrusu nasil yapilmasi ne yapilmasi gerektiğini bilmiyorum.
Kendim çok soğuk ailede yaşadim. Önemli olan herzaman sadece maddiyatti ve başari ve olumlu hareketler.
Yurtdisinda izola şeklinde yaşiyorum.
Işten eve evden işe .Etrafda başka ailerle görüşmediğimiz için elbette bildiğimizle kaliyorum yani anne babamdan gördüklerim.
Onlarda yaşadiğim bütün olumsuzluklari sevgisizliği şimdi kendi ailemde çocuklarima yaşatiyorum.
Psikolog terapi gördüm ilac kullandim netten sürekli okuyorum fakat davranişlarim değişmiyor.
Genel olarak hayattimda çok mutsuzum.
Depressionum var ani geliyor .
Çocuklarima bir sicak yuva veremedim diye kendimi çok sucluyorum.
Hatta iyi bir anne olamadiğima inaniyorum.
Şimdi oğlumun biri sürekli odasinda okuldan sonra sadece haftada uç kere spora gider.Büyük oğlumda daraldiği için evde durmayi sevmez , öfke kontrolu yok ve agresif biri oldu.
Inaniyorumki ben başka olsaydim böyle olmazdi.
Kalbim varmi bilmiyorum attiyor ama hisetmiyor.
Nerde bu sevgi duygusu?Nasil çocuklarima sevdiğimi gösterte bilirim?
(Yaşlari 16;19)