• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgi her şeyin üstesinden gelir mi?

Güven olmadığı yerde sevgi olmaz ki
Az bir sevgi ile de mutlu olunmaz...

hemen hemen aynısını yasadım senınle bende devam ettım ıste 4 yılıma yazık olur ah 5 yılıma yazık olur dıye bu sekılde devam ettım en sonunda 7 yılıma yazık oldu ve ayrıldım:)

Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve uzun mesafe ilişkisi hakkında yazılan her şeyi inceleyerek kendi hayatımı göz önünde bulundurarak okudum fakat ilişkime dışarıdan bakmayı hiçbir zaman öğrenemediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.
4 yıllık bir ilişkim var ve son iki yılımızı üniversiteden dolayı ayrı şehirlerde geçirdik başlarda bi sorun yaratmıyordu bizim için ama son 4-5 aydır ilgisinin dağıldğını hissediyorum bana karşı.
Yalanlarını yakaladım bir kaç kez ve kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissetmediğine eminim erkek arkadaşımın sevgisine inanıyorum ama rahatsız olacağımı bile bile hep gece saatlerinde kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım(normal konuşmalar ama işte gün içinde değilde hep gece geç saatlerde).Güvenim öyle kırıkki onunlada konuşuyorum bunu, güvenini tekrar kazanıcam diyo ama ben her kavgamızda onun bu hatalrını yüzüne vuruyorum çünkü unutamıyorum.. Buraya geldiğinde bile arkadaşlarını görmek yerine her dakikasını benimle geçiren, bana bakarken gözlerinin içi gülen adama şehrine dönünce güvenemiyorum. Güven eksikliği yaşarken ilişkimi sürdürebilir miyim? Lütfen bana bir yol gösterin. Bir aylık bir ayrılık yaşadık geçtiğimiz günlerde ve gerçekten çok çabaladı ilişkimizi bitirmemek adına şimdi tekrar arayı düzeltmiş gibiyiz fakat bana karşı hala soğuk, hala ilgisiz. Beraberken her şey mükemmelken dönünce neden soğukluk başlıyor?
Nasihatle,tecrübe etmeden bişeyleri bilebilseydi keşke ama ben yine de şansımı deneyeyim; 9 yıl (5 yılı uzak) ilişkimi evlilikle sonuçlandırdım. Ama gerçekten sonuçlandırdım. Çünkü 2 ay geçmeden boşanma davası açtım :) Sonucu yazdıktan sonra o 5 yılı nasıl geçirdiğimi anlatayım.. İyiydi hoştu bazı zamanlar güzeldi yaz tatilleri tüm tatiller beraberdi haftasonları beraberdi buraya kadar okey.. Yalnız uzak be arkadaşım.. İnsanın başına bişey geliyo yanında yok, canın sıkılıyo yanında yok, kardeşimi kaybettim yanıma 2 gün sonra gelebildi.. Anneannemi kaybettim dayımı kaybettim aynı şekilde iş işten geçip ihtiyacım kalmadığı zaman gelebildi.. elbette ki bu onun suçu değildi mesafelerin suçuydu ama ilişkimiz de yıprandıkça yıprandı.. O güven meselelereine gelince gözden uzak olan gönülden de uzak oluyo bazen uzun süre görmezsem ben 2 hafta falan çok samimi söylüyorum ölümüne sadık olduğum halde benim bile aklımın birilerine kaydığı zamanlar oldu.. Onun da olmuştur Allah ikimizi de affetsin.. Hepimiz insanız; Leyla ile mecnun aşkları falan dönemlerinden çoooook uzaklardayız.. Kendini kandırma canım benim uzak ilişkinin faydası olan bi insan tanımadım şimdiye kadar.. Gençsin.. Önüne bak.. Hayat akıp giderken birilerini bekleyerek geçirme yazık günah ;)

Nasihatle,tecrübe etmeden bişeyleri bilebilseydi keşke ama ben yine de şansımı deneyeyim; 9 yıl (5 yılı uzak) ilişkimi evlilikle sonuçlandırdım. Ama gerçekten sonuçlandırdım. Çünkü 2 ay geçmeden boşanma davası açtım :) Sonucu yazdıktan sonra o 5 yılı nasıl geçirdiğimi anlatayım.. İyiydi hoştu bazı zamanlar güzeldi yaz tatilleri tüm tatiller beraberdi haftasonları beraberdi buraya kadar okey.. Yalnız uzak be arkadaşım.. İnsanın başına bişey geliyo yanında yok, canın sıkılıyo yanında yok, kardeşimi kaybettim yanıma 2 gün sonra gelebildi.. Anneannemi kaybettim dayımı kaybettim aynı şekilde iş işten geçip ihtiyacım kalmadığı zaman gelebildi.. elbette ki bu onun suçu değildi mesafelerin suçuydu ama ilişkimiz de yıprandıkça yıprandı.. O güven meselelereine gelince gözden uzak olan gönülden de uzak oluyo bazen uzun süre görmezsem ben 2 hafta falan çok samimi söylüyorum ölümüne sadık olduğum halde benim bile aklımın birilerine kaydığı zamanlar oldu.. Onun da olmuştur Allah ikimizi de affetsin.. Hepimiz insanız; Leyla ile mecnun aşkları falan dönemlerinden çoooook uzaklardayız.. Kendini kandırma canım benim uzak ilişkinin faydası olan bi insan tanımadım şimdiye kadar.. Gençsin.. Önüne bak.. Hayat akıp giderken birilerini bekleyerek geçirme yazık günah :KK66:
çok haklısınız bu arada başınız sağolsun, aynı şeyleri bende yaşadım ve artık bi süre sonra üzüldüğümde onu aramak yerine gerçekten benim yanımda olabilecek arkadaşlarımın yanında bulmaya başladım kendimi çünkü bir yere kadar birbirimizin yanında olabiliyoruz. Birde olamadığımız için üzülüyoruz.. Tekrar aynı şehirde olamadıktan sonra çok zor en başa dönmek ki bu imkansız görünüyor

çok haklısınız bu arada başınız sağolsun, aynı şeyleri bende yaşadım ve artık bi süre sonra üzüldüğümde onu aramak yerine gerçekten benim yanımda olabilecek arkadaşlarımın yanında bulmaya başladım kendimi çünkü bir yere kadar birbirimizin yanında olabiliyoruz. Birde olamadığımız için üzülüyoruz.. Tekrar aynı şehirde olamadıktan sonra çok zor en başa dönmek ki bu imkansız görünüyor
Sağol canım senin de başın sağolsun en zoru bu tarz olaylar zaten.. Ama emin ol ki belli bi zaman sonra bunlar bile insanın gözünde büyüyo yüzüne diyemesen de içinden hep diyosun ki hiçbişeyde yanımda olmadı bana A destek oldu B destek oldu.. İnsanın sevdiği,sevgilisi elini uzattığında yanında olabilmeli.. Benim mantığım bu.. Şimdiki eşimin bi terfi durumu oldu mesela, çok şehirdışısı olan bi terfi olucaktı.. Oturdum konuştum anlattım.. Zamanla mesafeler bizi tüketir dedim.. Kararını kendin ver dedim..terfiyi kabul etmedi eşim de.. Çünkü gerçekler var.. Bunları kimse inkar edemez.. Sevdiğini insan yanından ayırmamalı yoksa o işler sarpa sarar ;)

hemen hemen aynısını yasadım senınle bende devam ettım ıste 4 yılıma yazık olur ah 5 yılıma yazık olur dıye bu sekılde devam ettım en sonunda 7 yılıma yazık oldu ve ayrıldım:)
uzun
Sağol canım senin de başın sağolsun en zoru bu tarz olaylar zaten.. Ama emin ol ki belli bi zaman sonra bunlar bile insanın gözünde büyüyo yüzüne diyemesen de içinden hep diyosun ki hiçbişeyde yanımda olmadı bana A destek oldu B destek oldu.. İnsanın sevdiği,sevgilisi elini uzattığında yanında olabilmeli.. Benim mantığım bu.. Şimdiki eşimin bi terfi durumu oldu mesela, çok şehirdışısı olan bi terfi olucaktı.. Oturdum konuştum anlattım.. Zamanla mesafeler bizi tüketir dedim.. Kararını kendin ver dedim..terfiyi kabul etmedi eşim de.. Çünkü gerçekler var.. Bunları kimse inkar edemez.. Sevdiğini insan yanından ayırmamalı yoksa o işler sarpa sarar :KK66:
allah ayırmasın:KK36::KK36::KK36::KK36:

Back
X