Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve uzun mesafe ilişkisi hakkında yazılan her şeyi inceleyerek kendi hayatımı göz önünde bulundurarak okudum fakat ilişkime dışarıdan bakmayı hiçbir zaman öğrenemediğim için yardımlarınıza ihtiyacım var.
4 yıllık bir ilişkim var ve son iki yılımızı üniversiteden dolayı ayrı şehirlerde geçirdik başlarda bi sorun yaratmıyordu bizim için ama son 4-5 aydır ilgisinin dağıldğını hissediyorum bana karşı.
Yalanlarını yakaladım bir kaç kez ve kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissetmediğine eminim erkek arkadaşımın sevgisine inanıyorum ama rahatsız olacağımı bile bile hep gece saatlerinde kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakaladım(normal konuşmalar ama işte gün içinde değilde hep gece geç saatlerde).Güvenim öyle kırıkki onunlada konuşuyorum bunu, güvenini tekrar kazanıcam diyo ama ben her kavgamızda onun bu hatalrını yüzüne vuruyorum çünkü unutamıyorum.. Buraya geldiğinde bile arkadaşlarını görmek yerine her dakikasını benimle geçiren, bana bakarken gözlerinin içi gülen adama şehrine dönünce güvenemiyorum. Güven eksikliği yaşarken ilişkimi sürdürebilir miyim? Lütfen bana bir yol gösterin. Bir aylık bir ayrılık yaşadık geçtiğimiz günlerde ve gerçekten çok çabaladı ilişkimizi bitirmemek adına şimdi tekrar arayı düzeltmiş gibiyiz fakat bana karşı hala soğuk, hala ilgisiz. Beraberken her şey mükemmelken dönünce neden soğukluk başlıyor?