sevgi emektir.. ilmek ilmek işlenir.. her ilmekte ter vardır.. sevgi terdir.. ter emektir.. emek herseydir.. benim sevgiden anladiğim budur.. sevgi terdir.. ter emektir.. bu böyle uzar gider... kimi zaman cebimizde beş kuruş para yokken aylak aylak dolaşabilmekten bile keyif almaktır sevgi ki bu da emektir.. kimi zaman alınterini gidip bi türkü barda iki köpüklü bira eşliğinde yeşil başlı gövel ördeği dinleyerek harcamaktır sevgi... kimi zaman sarılıp ağlamaktır nedenini bilmeden.. sevgi zor iştir. sevgi ter akıtmak ister.. her babayiğidin harcı değildir sevmek.. hazıra konmak değil üretmektir sevgi.. sevgi yaratır.. üretir.. bulur... buluşturur... sevgi mucizeler yaratandır.. emeğin olduğu yerde mucize olmaz da ne olur... sevgi hayatın zorluklarını mucizelere dönüştürme sanatıdır.. sevgi bizim olmayan dertleri sevdiğimiz hatrına sırtlamamızdır.. kim yapar ha bunu kim... çok öznelleştirmek gerekirse sevgi gecenin bir vakti tütün krizi tutmuş sevgiliye çıkıp tütün aramaktır.. ki bu alınteridir.. küçük değil haa büyük iştir... kimi zaman adet sancıları tutan sevgiliye sıcak su ısıtıp karnına masaj yapmaktır sevgi.. kimi zaman bi kadeh itöldüren şarabı yudum yudum paylaşmaktır.. sevgi güzel şeydir bee.. ama özün kısası çok uzatmısım farkındayım.. sevgi emektir.. sevgi terde yüzmektir.. avcun içindeki boncuk boncuk ter damlalarında kaybolmaktır sevgi... herkese emek dolu uğruna ölünecise sevgiler