• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiler günü aldığınız hediyeler ve size alınan hediyeleri paylasalım

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
116
49
Adana
sadece bir güne sığdırmamak lazım sevgiyi
ama herkesin el ele romantik bir gün yaşarken insan sevdigi ile birşeyleri paylasmakta cok güzel bir sey ve hic ummadığınız bir anda hatırlanmak
evet kücükte olsa aldıgımız hediyeleri ve bize gelen hediyeleri paylasalım sadece iki kişi arasında kalmasın bunlar

resim037tv4.jpg
ve bana gelen hediye esim normalde cok hediye alan bir insan degil ama heralde ruh halimden bana bu hediyeyi layık görmüs ben bir sey alamadım ama bana bir akıl verin ne alayım ona

ben az önce geldim dışarıdan...
kravat, pijama takımı ve parfüm aldım ben...sengözlerimebaksanab

zaten ihtiyacı vardı, 100 kez desem de almaktan üşeniyordu..sevgililer gününü bahane edip aldım ben de:kahve:

bANA BİŞİ ALCAĞINI SANMIYORUM O YÜZDEN BENDE ALMADIM HEP BEN BİŞİLER YAPIORUM ÖZEL GÜNLERDE BU SEFERDE O YAPSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

oooo ben neler neler yaptımmm :) yarın vericem aşkımaaa.. tabi karşılık bekleyerek yapmadımmm içimden geldiği için ve bu 5. sevgililer günümüz bu sevgililer gününde çok radikal bişi yaptım çocuklaştım kendi ellerimle hazırladım hepsini teker teker :)

14 şubat c.tesi günü sevgililer günü bizim 5. sevgililer günümüz olucak şimdi ben bu sene hediye almak yerine ilk defa kendi ellerimle bişi yaptım yani ömrüm için kendim bişiler üretmeye çabalamaya çalıştım.. şöyle bişi yaptım, önce büyük kare bir kutu aldım içini tülle süsledim ve bana aldığı güllerden saklayıp kuruttuğum birkaç tanesinin yapraklarını bu tüle serpiştirdim sonra aralarını taşlarla nazar boncuklarıyla süsledim ve en sevdiği çikolataları koydum şekerlemeleri koydum,sonra ilaç kutusu yaptım ... Daha sonra geçtim pc'sinin başına öykümüzü oluşturmak için PhotoStory3'le harika bir slayt hazırladım ilk önce bebeklik fotolarımız sonra onun asker fotoları benim okul fotolarım sonra beraber çekilmiş 5 yılımızın izleri olan resimlerimiz .. 8 dakikalık bir slayt oldu ve slayt aralarında harika yazılar ve sonunda ikimizin resmimin altında ona olan duygumu ifade anlatan birkaç söz, tabi bu resimler akarken fonda bizim şarkımız çalıyor..
Daha sonra aşkımın tuttuğu fanatiği olduğu takım olan fenerbahçeninde çoook eskilerden kalma albümlerinden başlayıp yeni albümlerine kadar tüm resimlerini tek tek pc'me yükledim hiçbir yerde göremediği fotoları buldum eskilerden kalma.. bu resimleride yine slayt yaptım ve eski resimlerde fenerin eski şarkıları yeni resimlere geçerkende fenerin yeni şarkıları yani 100. yıl şarkısıyla bitirdim slaytı bu arada ömrüm stada maça gitmişti orda resimler çekildi ve telefonuyla staddan bana yolladı ve ben tabiki aşkımdan habersiz o resimleride slayta ekledim fenerle ilgili olan sonra pc'deki slayt işim bitti cd yaptım bunları ve başka bir programa geçtim büyük puntolarla seni seviyorum aşkım yazdım ve bunları bilgisayardan tek tek renkli kağıtlar olarak çıkarttım sonra harf harf kesip büyük kartona yapıştırdım bu harfleri şekillendirerek buda bitti.. ve ömrüme 8 sayfalık mektup yazdım ama öyle böyle bir mektup değil tüm hayallerimizi ikimizle ilgili düşlerimizi yaşadıklarımızı hep yazdım.. daha sonra kutumun başına geçtim ilk önce yazdığım mektubu koydum ve yapmış olduğum cd'leri yerleştirdim sonra kartonu koydum kutuma daha sonra gıda boyasıyla kalp kalp şekiller verirek renkli renkli fındıklı kurabiyeler yaptım ve kapatıp çok güzel bir şekilde süsleyip kurdeleyle tüllerle tekrar güzel şekiller vererek kapattım kutumu ve 14 şubat hediyem bu sene ilk defa böyle oldu... Neden belinay diceksiniz kazak, saat, parfüm, kol düğmesi, kravat, gömlek alsaydın diceksin ama inan bunları yaptım ve traş makinesinide geçen sene doğum gününde almıştım ilk kez böyle birşey geçti kafamdan ve uygulamaya koyuldum.. bu arada 1 mart ömrümün doğumgünü bunun içinde hediyesini c.tesi günü çıkıp aldım paketlettirdim dolabımda duruyor.. olivyum feneriumdan çok istediği eşoftmanı aldım aşkıma

BU ARADA BENİM ÖMRÜME YAZDIĞIM MEKTUPTAN SADECE BİKAÇ SATIRLARI PAYLAŞİM BURDA GERÇİ 8 SAYFA YAZDIM AŞKIMAA:))

İnsanın aşkısı ömrüsü olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı, gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…aşık olduğu bir aşkı olmalı!
ablamda kaldığımızda Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp, şükürler etmeli Yaradana. Koklamalı saçlarını. Uyuyan aşkına şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yüzüne, varlığını hissedebilmek için. Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla. Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü…kramplar girmeli midesine, onsuzluk aklına geldikçe!
Rüzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini. Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için. Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği. Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi. Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken aşkısı ömrüsü. Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli. Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu…vs. Güven duymalı, herşeyiyle. Başını göğsüne koyup, huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak. Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı…Şımarabilmeli yanında. Kıskanılmalı zaman zaman da…
Bir aşkı olmalı insanın!!!

Sabah yolcularken işine, içi acımalı, daha yollarken özlemeye başlamalı. Seni şimdiden özledim!!!
Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla. Gözleri yollarda kalmalı ve kapıyı çalmadan açmalı…aşkla karşılamalı, hasretle sarılmalı boynuna, özlemle koklayıp, öpmeli, yıllarca uzak kalmışcasına! Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın, bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında. Verdiği hiç bir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı, daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli. Mutluluk saçmalı etrafına.
Bir aşkı olmalı insanın, cennetten köşe almışcasına sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı…Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı, çölde okyanusu yaşadığı bir ÖMRÜ olmalı!!!

İNSANIN SENİN GİBİ AŞKISI ÖMRÜSÜ OLMALI, HANİ ABLAMLARDA KALDIĞIMIZ GÜN, HANİ SENİNLE BULUŞUP BENİ BEKLEDİĞİN GÜNLER, HANİ TAA BENİM İÇİN SAKARYAYA ÜNİYE GELİŞLERİN, HANİ BENİ HER SABAH EVDEN ALIP HER AKŞAM İŞTEN ALIŞLARIN VARYA BIKMADAN USANMADAN, İŞTE HERKESİN SENİN GİBİ AŞIKSI ÖMRÜSÜ VE İLERDE EŞİ OLMALI ,. SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖMRÜM SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM KOCA YÜREKLİM..

Hazırladığım ilaç kutusundada içne koyduğum prospektüsünde şunlar yazıyor
Formülü
1kapsül 1000mg aşk içerir.
Endeksiyonlar
Gönül bağlamalarında,yüksek derecede aşk tutulmalarının tedavisinde uygulanmaktadır.
Uyarılar-Önlemler
Günde 1tane moral bozukluklarında.
Ayrıca sevgi eksikliğinde.
Yan etkileri
Biliç kaybı
Mecnun olmakk

bölye işte hediyelerim bunlarrr , ben 25 yaşındayım ama nedense çocuk ruhum ağır bastı bu sevgliller gününde

tat için şekerlemeler ve kurabiyeeemm:)
dokunma için oyuncak
işitme için müzik cdsi
görme için bir foto albümü ve slayt gösterilerimiz

not olarakta SENİ BÜTÜN DUYULARIMLA SEVİYORUM ...

foto albümün başınada şunu yazdım "SAHİP OLDUĞUM EN DEĞERLİ DÜŞSÜN SEN! SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖMRÜM"
:asigim:a.s.

ayy eşim benı utandırdı bukez yaaa.
ben bişi alcagını beklemıyordumgercı kutalayacagındıa bekelmıyordumya bugun işten çıktıgın da carsıya gıtmış şık bı gömlek almış bana eve geldıgınde ben sana hedıye aldım aşkım dedi bıde 2tane almış bırnı begenmezsem dıegrını alcakmışm ay çokhoşuma gıttı ya bekelmıyordum kendımı hazırlamıştımyanı.çok şasırdım ya.gercı sevgılıler gununu unutmuyorda geecn yıl unuttu bıtek.canım benım kocacım senı çok sevıyorum iyiki benımlesin

çok güzel canım umarım emeğine değer umarım ters aksi bişi çıkmaz ve umarım bütün bu yaptıkların boşa gitmez........................

ayy eşim benı utandırdı bukez yaaa.
Ben bişi alcagını beklemıyordumgercı kutalayacagındıa bekelmıyordumya bugun işten çıktıgın da carsıya gıtmış şık bı gömlek almış bana eve geldıgınde ben sana hedıye aldım aşkım dedi bıde 2tane almış bırnı begenmezsem dıegrını alcakmışm ay çokhoşuma gıttı ya bekelmıyordum kendımı hazırlamıştımyanı.çok şasırdım ya.gercı sevgılıler gununu unutmuyorda geecn yıl unuttu bıtek.canım benım kocacım senı çok sevıyorum iyiki benımlesin

çok sevindim senin adına canım umarım bende böle bi sürprizle karşılaşırım.

hediyelerime başlimi??

bu resim dosyam kartonlarla yaptım yapıştırdım falan işte kendimce :)

resimkaapalpf0.jpg

resimmuk0.jpg

resimdosyamzih1.jpg

kartonlx5.jpg

bunlar en sevdiği şeekerlemeler :) birde kendimce ilaç kutusu yaptım içinede bonibonlar koydunm birde ilaç kullanımını yazdım :)) hani kardelen arkadaşımız yazmıştı Formülü
Endeksiyonlar
Gönül bağlamalarında,yüksek derecede aşk tutulmalarının tedavisinde uygulanmaktadır.
Uyarılar-Önlemler
Yan etkileri
Biliç kaybı
Mecnun olmak

ekerlemelerma8.jpg

yaptığım cd'ler (slayt gösterileri öykümüzü oluşturmuştum şrkımız eşliğinde ve 2. cd'de ise aşkımın tuttuğu takımın çooook eski albümleriyle şimdiki albümleri ve marşları (aşkımın görmek istedii fakat bi türlü bulamadığı albümü)ve mektuplarım var
kalpakix9.jpg

tamkaapalkalpdh1.jpg

yrkapalhr0.jpg

şirinlik olsun diye yaptım bunuda :) yanınada yaptığım müzik cd'sini koydum
cdaycktq1.jpg

aycklarwy3.jpg

kapalyanyanaul9.jpg

09022009702jx7.jpg

ben 25 yaşındayım ama nedense çocuk ruhum ağır bastı bu sevgliller gününde:emir_bebek:

dokunma için oyuncak
işitme için müzik cdsi

foto albümün başınada şunu yazdım "SAHİP OLDUĞUM EN DEĞERLİ DÜŞSÜN SEN! SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖMRÜM"

ben 25 ömrümse 26 yaşında yani kazık kadar insanlarız ama çocuk ruhluyuzdur biz birbirimizin yanında şımarırızz çocuklar gibi konuşuruz ama diğer ortamlarda gayet ciddiyizdirrr biz severiz böyle şaşırtmalarıı değişikliklerii.. 5 yılıdr birlikteyiz ve almadığım şey kalmadı kazak pantalon saat parfüm seti ve en son traş makinesi.. 1 marttada doğum günü ve hasta fenerli olduğu için feneriumdan eşoftman takımı aldım paketlettirdim evde duruyor onu 1 martta vericem..sevgililer günüdeyse böyle değişik bişi yaptım işte ...

bunlarda kurabiyelerimmm :)

kjljkljkljlvh1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıldır ufuk için çoook şey düşündüümmm çok kafa patlattım ve her seferinde aynı şekilde düşünüldüğümü gördümmm.. ve hep şunu derim ben karşılık bekleyerek bişi yapmam sevgi bu ve içten gelmeli illa karşı tarafta yapsın diye bişi yapılmamalı diye düşünüyorum

5 yıldır ufuk için çoook şey düşündüümmm çok kafa patlattım ve her seferinde aynı şekilde düşünüldüğümü gördümmm.. ve hep şunu derim ben karşılık bekleyerek bişi yapmam sevgi bu ve içten gelmeli illa karşı tarafta yapsın diye bişi yapılmamalı diye düşünüyorum

İNSAN TABİKİ KARŞILIK BEKLEMİODA SENİNKİ YAPIOMUŞ BİDE YAPMADIĞINI DÜŞÜN BEN AKLINA GELEBİLECEK HER ŞEYİ YAPTIMMM..AMA İNSAN KARŞIDANDA BEKLİO OLMUOOOOOO OLMUOO BAK BEN ŞİMDİDEN KRİZLERE GİRİDM BİŞİ YAPMADIM YAPMIYCAM ODA YAPMIYCAKkötükedihüso

İNSAN TABİKİ KARŞILIK BEKLEMİODA SENİNKİ YAPIOMUŞ BİDE YAPMADIĞINI DÜŞÜN BEN AKLINA GELEBİLECEK HER ŞEYİ YAPTIMMM..AMA İNSAN KARŞIDANDA BEKLİO OLMUOOOOOO OLMUOO BAK BEN ŞİMDİDEN KRİZLERE GİRİDM BİŞİ YAPMADIM YAPMIYCAM ODA YAPMIYCAKkötükedihüso

AMAAAN BE FİLİZİİM VERMESİN HEDİYEE DÜŞÜNMESİN HEDİYE ALMAYII YANIMDA OLSUN SEVGİSİNİ İLGİSİNİİ KALBİNİ EKSİK ETMESİN YETER.. BEN ONUNLA BU YOLDA YÜRÜMEYE KARAR VERMEDEN ÖNCE BANA HEDİYE ALICAK DİYE YADA BANA HEDİYE ALDI BENİ ŞAŞIRTTI DİYE ELİNİ TUTUP ONUNLA BERABER YÜRÜME KARARI ALMADIMKİİ... O BANA EN GÜZEL ŞEYİ YÜREĞİNİ KALBİNİ İNSANLIĞINI VERDİ ADAM GİBİ ADAMIM BEN VARMISIN DEDİ, 5 YILDIR BENİM GİBİ BİR DELİYİ BENİM GİBİ BİR UÇUK KAÇIK BELİNAYI ÇEKMEYİ BAŞARDI HALA DAHADA ÇEKİYOR İŞTE BU BANA VERDİĞİ EN GÜZEL HEDİYEE YANIMDA YAA İŞTE BU EN GÜZEL MUTLULUK VE HEDİYEE FİLİZİM...
Ben böyle biriyim iştee öyle ahım şahım şeylerden mutlu olan değil ondan gelen ufak bi kağıt parçasınnda tatlı içten söylenmiş sözlede bile mutlu olan biriyim azla yetinmesini bilen biriyim bitanem ben.. değişik bir kızım yaniiii türünün son örneğiyim kaydirigubbakcemile3

filizim sonradanmı değişti peki eşin???

Bende öle büyük bişi beklemiyorum zaten canım banada yatio o kadarı ama bi sürpriz yapsın şaşırtsın beklemediğim bi anda....bu kuru ot bi bişii işte anlatabildimmi.

anladım filizimmm... Inşallah yarınn istediğin umduğun gibi bir gün geçiririsin....

oooo ben neler neler yaptımmm :) yarın vericem aşkımaaa.. tabi karşılık bekleyerek yapmadımmm içimden geldiği için ve bu 5. sevgililer günümüz bu sevgililer gününde çok radikal bişi yaptım çocuklaştım kendi ellerimle hazırladım hepsini teker teker :)

14 şubat c.tesi günü sevgililer günü bizim 5. sevgililer günümüz olucak şimdi ben bu sene hediye almak yerine ilk defa kendi ellerimle bişi yaptım yani ömrüm için kendim bişiler üretmeye çabalamaya çalıştım.. şöyle bişi yaptım, önce büyük kare bir kutu aldım içini tülle süsledim ve bana aldığı güllerden saklayıp kuruttuğum birkaç tanesinin yapraklarını bu tüle serpiştirdim sonra aralarını taşlarla nazar boncuklarıyla süsledim ve en sevdiği çikolataları koydum şekerlemeleri koydum,sonra ilaç kutusu yaptım ... Daha sonra geçtim pc'sinin başına öykümüzü oluşturmak için PhotoStory3'le harika bir slayt hazırladım ilk önce bebeklik fotolarımız sonra onun asker fotoları benim okul fotolarım sonra beraber çekilmiş 5 yılımızın izleri olan resimlerimiz .. 8 dakikalık bir slayt oldu ve slayt aralarında harika yazılar ve sonunda ikimizin resmimin altında ona olan duygumu ifade anlatan birkaç söz, tabi bu resimler akarken fonda bizim şarkımız çalıyor..
Daha sonra aşkımın tuttuğu fanatiği olduğu takım olan fenerbahçeninde çoook eskilerden kalma albümlerinden başlayıp yeni albümlerine kadar tüm resimlerini tek tek pc'me yükledim hiçbir yerde göremediği fotoları buldum eskilerden kalma.. bu resimleride yine slayt yaptım ve eski resimlerde fenerin eski şarkıları yeni resimlere geçerkende fenerin yeni şarkıları yani 100. yıl şarkısıyla bitirdim slaytı bu arada ömrüm stada maça gitmişti orda resimler çekildi ve telefonuyla staddan bana yolladı ve ben tabiki aşkımdan habersiz o resimleride slayta ekledim fenerle ilgili olan sonra pc'deki slayt işim bitti cd yaptım bunları ve başka bir programa geçtim büyük puntolarla seni seviyorum aşkım yazdım ve bunları bilgisayardan tek tek renkli kağıtlar olarak çıkarttım sonra harf harf kesip büyük kartona yapıştırdım bu harfleri şekillendirerek buda bitti.. ve ömrüme 8 sayfalık mektup yazdım ama öyle böyle bir mektup değil tüm hayallerimizi ikimizle ilgili düşlerimizi yaşadıklarımızı hep yazdım.. daha sonra kutumun başına geçtim ilk önce yazdığım mektubu koydum ve yapmış olduğum cd'leri yerleştirdim sonra kartonu koydum kutuma daha sonra gıda boyasıyla kalp kalp şekiller verirek renkli renkli fındıklı kurabiyeler yaptım ve kapatıp çok güzel bir şekilde süsleyip kurdeleyle tüllerle tekrar güzel şekiller vererek kapattım kutumu ve 14 şubat hediyem bu sene ilk defa böyle oldu... Neden belinay diceksiniz kazak, saat, parfüm, kol düğmesi, kravat, gömlek alsaydın diceksin ama inan bunları yaptım ve traş makinesinide geçen sene doğum gününde almıştım ilk kez böyle birşey geçti kafamdan ve uygulamaya koyuldum.. bu arada 1 mart ömrümün doğumgünü bunun içinde hediyesini c.tesi günü çıkıp aldım paketlettirdim dolabımda duruyor.. olivyum feneriumdan çok istediği eşoftmanı aldım aşkıma

BU ARADA BENİM ÖMRÜME YAZDIĞIM MEKTUPTAN SADECE BİKAÇ SATIRLARI PAYLAŞİM BURDA GERÇİ 8 SAYFA YAZDIM AŞKIMAA:))

İnsanın aşkısı ömrüsü olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı, gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…aşık olduğu bir aşkı olmalı!
ablamda kaldığımızda Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp, şükürler etmeli Yaradana. Koklamalı saçlarını. Uyuyan aşkına şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yüzüne, varlığını hissedebilmek için. Parmakları titremeli, incitirim korkusuyla. Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü…kramplar girmeli midesine, onsuzluk aklına geldikçe!
Rüzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini. Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için. Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği. Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi. Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken aşkısı ömrüsü. Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli. Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, öfkesini, sevincini, coşkusunu…vs. Güven duymalı, herşeyiyle. Başını göğsüne koyup, huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak. Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı…Şımarabilmeli yanında. Kıskanılmalı zaman zaman da…
Bir aşkı olmalı insanın!!!

Sabah yolcularken işine, içi acımalı, daha yollarken özlemeye başlamalı. Seni şimdiden özledim!!!
Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla. Gözleri yollarda kalmalı ve kapıyı çalmadan açmalı…aşkla karşılamalı, hasretle sarılmalı boynuna, özlemle koklayıp, öpmeli, yıllarca uzak kalmışcasına! Her günü bir başka güzel olmalı yaşamın, bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında. Verdiği hiç bir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı, daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli. Mutluluk saçmalı etrafına.
Bir aşkı olmalı insanın, cennetten köşe almışcasına sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı…Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı, çölde okyanusu yaşadığı bir ÖMRÜ olmalı!!!

İNSANIN SENİN GİBİ AŞKISI ÖMRÜSÜ OLMALI, HANİ ABLAMLARDA KALDIĞIMIZ GÜN, HANİ SENİNLE BULUŞUP BENİ BEKLEDİĞİN GÜNLER, HANİ TAA BENİM İÇİN SAKARYAYA ÜNİYE GELİŞLERİN, HANİ BENİ HER SABAH EVDEN ALIP HER AKŞAM İŞTEN ALIŞLARIN VARYA BIKMADAN USANMADAN, İŞTE HERKESİN SENİN GİBİ AŞIKSI ÖMRÜSÜ VE İLERDE EŞİ OLMALI ,. SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖMRÜM SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM KOCA YÜREKLİM..

Hazırladığım ilaç kutusundada içne koyduğum prospektüsünde şunlar yazıyor
Formülü
Endeksiyonlar
Uyarılar-Önlemler
Yan etkileri
Biliç kaybı
Mecnun olmakk

bölye işte hediyelerim bunlarrr , ben 25 yaşındayım ama nedense çocuk ruhum ağır bastı bu sevgliller gününde

dokunma için oyuncak
işitme için müzik cdsi

:asigim:a.s.

Belinayım mektubundan bölüm koymuşsun
Kendi evliliğimi gördüm sanki satır aralarında duygulandım birdensenağlama
Bende eşimi bir yere gönderirken içim acır daha kapıyı kapamadan özlerim o merdivenin başında ben kapının önünde dakikalarca el sallarız birbirimize:a015::a015: sonra dayanamaz aşıkm döner gelir bir daha sarılır Şeniz
Sonra yine gidemez bir daha sarılırŞeniz biz 15 dk. market alış verişi için 27dk vedalaşıyoruz kapıdaŞeniz
Gözlerimi açıyorum yanımda olması huzur veriyor bana mirmirmirmir o uyurken izliyorum nefesini dinliyorum uyuyana kadar...Düzene girerse nefesi bende uyuyorum ancak.....
Hyatımız birbirimizi sevindirmekle geçiyor asla azıyla yetinmiyoruz gücümüz yettiğince hep daha iyisini istiyoruz birbirimiz için:Saruboceq:
Eminim senin evliliğinde mutluluklarla dolu olacak çünkü aynı şeyleri istiyoruz aynı özeni gösteriyoruz:asigim:
İnsan başını omzuna dayayınca nasıl böyle bir huzur duyar ki:asigim:
Bizim için sevgililer günü bir gün değil hergün gibi
Daha neler neler yazabilirm sana...Mektubunun bir bölümünden çıkan orta noktalara bak :kahve: Eminim çok mutlu bir yuvan olacak canım hemde çooookkkk
Tanışma hikayemizde çok ilginçtir bizim sizinkini biliyorum benziyor neredeyse

Belinayım mektubundan bölüm koymuşsun
Kendi evliliğimi gördüm sanki satır aralarında duygulandım birdensenağlama
Bende eşimi bir yere gönderirken içim acır daha kapıyı kapamadan özlerim o merdivenin başında ben kapının önünde dakikalarca el sallarız birbirimize:a015::a015: sonra dayanamaz aşıkm döner gelir bir daha sarılır Şeniz
Sonra yine gidemez bir daha sarılırŞeniz biz 15 dk. market alış verişi için 27dk vedalaşıyoruz kapıdaŞeniz
Gözlerimi açıyorum yanımda olması huzur veriyor bana mirmirmirmir o uyurken izliyorum nefesini dinliyorum uyuyana kadar...Düzene girerse nefesi bende uyuyorum ancak.....
Hyatımız birbirimizi sevindirmekle geçiyor asla azıyla yetinmiyoruz gücümüz yettiğince hep daha iyisini istiyoruz birbirimiz için:Saruboceq:
Eminim senin evliliğinde mutluluklarla dolu olacak çünkü aynı şeyleri istiyoruz aynı özeni gösteriyoruz:asigim:
İnsan başını omzuna dayayınca nasıl böyle bir huzur duyar ki:asigim:
Bizim için sevgililer günü bir gün değil hergün gibi
Daha neler neler yazabilirm sana...Mektubunun bir bölümünden çıkan orta noktalara bak :kahve: Eminim çok mutlu bir yuvan olacak canım hemde çooookkkk
Tanışma hikayemizde çok ilginçtir bizim sizinkini biliyorum benziyor neredeyse

KURBAN OLURUM BEN SANAAAA YAAAAA... HEM BURDA HEM MSN'DE YAZDIM BİLİYORSUN AMA YİNEDE SÖYLİMMM SENİ AYRI BİR SEVİYORUM BÖYLE İÇİM KIMIL KIMIL OLUYORRRkaydirigubbakcemile3 CİDDEN DERYAAMMM FARKLISIN SEN BENDEEE
RABBİM EVİNİZE SAĞNAK MUTLULUK YAĞDIRSINN:Saruboceq:

KURBAN OLURUM BEN SANAAAA YAAAAA... HEM BURDA HEM MSN'DE YAZDIM BİLİYORSUN AMA YİNEDE SÖYLİMMM SENİ AYRI BİR SEVİYORUM BÖYLE İÇİM KIMIL KIMIL OLUYORRRkaydirigubbakcemile3 CİDDEN DERYAAMMM FARKLISIN SEN BENDEEE
RABBİM EVİNİZE SAĞNAK MUTLULUK YAĞDIRSINN:Saruboceq:

Çok benzer yönümüz var kaydirigubbakcemile5
BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM:1hug:a.s.
Amin inşallah mutluluğumuz eksilmesin hiç hepimizin
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

kızlar ben hediyemi bugünden aldın bana içi komple kürklü kollarının içi astarlı filan kapşonlu mont tarzı sweet almış eşim spor giyindiğim için zevkime göre almış ama ben ona bişi alamadım çalışmıyorum çünkü kredi kartımlada alsam zaten o ödüyo almadım yane zaten hiç hediye takıntısı yoktur hep bana alır zaten.dün bide evi terkediyodum filan biraz maddi sıkışık olmasam daha güzel şeyler alırdım dedi ya gözlerim doldu sonuçta düşünmüş ve almış hiçbişi almasada iinanın sadece öpsede yeter çünkü.onun bana aslında en iyi hediyesi benim için çabalaması.beni idare etmesi cnm benim.

Back
X