• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili admin?

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
nasıl ulaşacağımı bilemedim. forum içinde heryere rahatça girebiliyorum ama eşi ve eşinin ailesi bölümüne tıkladığımda ana sayfaya yönlendiriliyorum. bir derdim vardaki tüm alt konuları yada başka bölümleri açabiliyorum sadece eşi ve eşinin ailesinde bu sorunu yaşıyorum 2 gündür. yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.

Evet yaa bir problem var galiba.
Mesela benim bdv de konum var.

Kadinlar kulubune girerken googlede. bir derdim var yazip direk giriyordum
ama sabahtan belli ana sayfa açiliyor.neden acaba bende merak ettim.çikom sagol bu konuyu açtigin icin:)

Genel bir sorun sanırım. Bugün bende yaşadım birkaç kez.

Evet yaa bir problem var galiba.
Mesela benim bdv de konum var.

Kadinlar kulubune girerken googlede. bir derdim var yazip direk giriyordum
ama sabahtan belli ana sayfa açiliyor.neden acaba bende merak ettim.çikom sagol bu konuyu açtigin icin:)

ben dün bir derdim var bölümündede aynı sorunu yaşadım şimdi açılıyor. ama nerden tıklarsam tıklayım farketmiyo ana menü forum takip vs hepsinden eşi ve eşinin ailesi bölümüne tıklıyorum ana menüye dönüyo ama direkt eşi ve eşinin ailesi bölümünden konya tılarsam açılıyo. e oda işime yaramıyo :)...

yardım bekliyorum hala adminlerimizz bağımlısı olmuşum sanki boşluk oluştu birden içimde :9::9::9:

Son düzenleme:
hergün yemek tarifleri ile ilgili açılan yeni konuları nasıl görebilirim acaba

Cep telefonundan girişte böyle oluyor benim. Bir derdim var kısmına bile giremiyorum direk ana sayfaya yönlendiriliyorum.

Kk nin en sevimsiz hali cepten girmek...

Kk nin en sevimsiz hali cepten girmek...

İş yerinde şöyle bir paranoya var bende; eğer internet loglarımız tutuluyorsa "Boşanıyorum, aldatılıyorum, eşim bunu niye yapıyor" şeklinde konular dikkat çeker diye korkuyorum ve onları okumak istiyorsam cepten giriyorum :)

Bir derdim var sayfasına giremiyorum

Hanımlar,
sitedeki Bir derdim var gibi bölümlere giremeyen, sayfaya tıkladığımda sitenin anasayfası açılıyor diyen herkes verdiğim linkte yazdıklarımı okusun lütfen:34:

Back
X