Sevgili bayanlar testime bakar mısınız lütfen?

Derfinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
491
614
103
32
Merhaba arkadaşlar. Dün adetimin 3. günü olması gerekiyordu. Yaklaşık bir haftadır adet olacakmış gibi kasıklarda bir dolgunluk ve göğüslerde hassasiyet ağrı hissediyordum. Dün test yaptım. Ve 2. Çizgi silik bir şekilde göründü. Hamilelik var ama yeni diye yorumladım doğru mu sizce?
Bu arada çizgi fotoğraftakinden daha net aslında. Kamerada net çıkmadı.

Eklentiler

• 20150909_174206.webp
    20150909_174206.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 420
Teşekkür ederim ablacım inşallah. Hpg mi neydi adı bir hormondan bahsediliyor gebelikte. O yeterli seviyeye gelmiş midir acaba? Kan tahlilinde gebelik gözükür mü hemen?
Hayirli olsun cnm hamilesin kan testi yaptir dr git hemn

Teşekkür ederim ablacım inşallah. Hpg mi neydi adı bir hormondan bahsediliyor gebelikte. O yeterli seviyeye gelmiş midir acaba? Kan tahlilinde gebelik gözükür mü hemen?
İdrar testinde ciktigina gore kanda hayli hayli cikar cnm tatli heycanlar tadini cikar biraz stresli zmnlar var onunde ama kucuk bir beden herseye degiyor

Merhaba arkadaşlar. Dün adetimin 3. günü olması gerekiyordu. Yaklaşık bir haftadır adet olacakmış gibi kasıklarda bir dolgunluk ve göğüslerde hassasiyet ağrı hissediyordum. Dün test yaptım. Ve 2. Çizgi silik bir şekilde göründü. Hamilelik var ama yeni diye yorumladım doğru mu sizce?
tebrikler canim benimde ikinci testim boyleydi 2gun sonrasinda kan testi yaptirdiimda cikmisti. zaten idrarda cikinca kanda gayet net cikar merak etme. cok guzel heyecanlarin baslangici emin ol saglikli bi gebeligin olsun insalla :anneadayı::KK200:

Hayırlı olsun :)

Hepinize çok teşekkür ederim canlarım ablalarım :21::KK15:

Merhaba benimde bugün aynı şekilde çıktı idrar testi silikti ikinci çizgi. Adet gecikmesinin ikinci günü idi, hemen tahlil için gittim ve beklenen sonuç hamileyim:anneadayı::anneadayı:sana da şimdiden hayırlı olsun:)

Hayırlı olsun canım, arkadaşların dediği gibi yeni heyecanlar seni bekliyor, önce kese, sonra bebiş ve kalp atışları hadi bakalım hayırlısı

Merhaba benimde bugün aynı şekilde çıktı idrar testi silikti ikinci çizgi. Adet gecikmesinin ikinci günü idi, hemen tahlil için gittim ve beklenen sonuç hamileyim:anneadayı::anneadayı:sana da şimdiden hayırlı olsun:)

ben de yarın gideceğim canım tahlile. :rolleyes: Rabbim yavrularımızı sağlıkla huzurla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Analı babalı büyüsünler inşallah. Tebrik ederim seni. Hayırlı bir yavrun olsun inşallah :KK15::anneadayı::KK200:

Hayirli olsun ...

hayırlı olsun canım benimde idrar testim böyle çıkmıştı kan ver beta hcg kaç oldugunu ögrenebilirsin tebrik ederim şimdiden

Benim testimde hemen hemen böyledi hemen gidip kan verdim beta hgc 146.3 çıktı Rabbim inş sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar merhaba ben bugun kan testi yaptırdım. beta hormonu 899.20 cıktı ama 7 eylulde beraber olduk esımle. sımdı hesaplayamadım bu bebısım kac haftalıkkk

kızlar merhaba ben bugun kan testi yaptırdım. beta hormonu 899.20 cıktı ama 7 eylulde beraber olduk esımle. sımdı hesaplayamadım bu bebısım kac haftalıkkk

Son adet tarihine göre hesaplanıyor. Son adetini kaçında görmeye başladıysan o günden bu güne. Tıbben böyle hesaplanıyormuş. Böyle hesaplanınca benimki 8 haftalık oluyor mesela. Ama biz daha keseyi bile göremedik. Muhtemelen 6. haftanın içindeyim gerçekte.

Back
X