Sevgili bdv

Madem konu hortladi sorayim :KK45: simdi nasıl durumlar bretta

bretta bretta konunun eski olduğunu ben de sonradan farkettim. Gurbette yaşamak hele ki bi başına mücadele etmek gerçekten çok zorlu ve farklı ve bu seni birçok arkadaşından ister istemez ayırıyor uzaklaştırıyor bir şekilde. Bunlara rağmen sürebilen arkadaşlıklar çok nadir. Ben çok yaşadım bu durumları. Umarım şimdi yolundadır herşey. Üstelik anne olacakmışın ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Madem konu hortladi sorayim :KK45: simdi nasıl durumlar bretta
bretta bretta konunun eski olduğunu ben de sonradan farkettim. Gurbette yaşamak hele ki bi başına mücadele etmek gerçekten çok zorlu ve farklı ve bu seni birçok arkadaşından ister istemez ayırıyor uzaklaştırıyor bir şekilde. Bunlara rağmen sürebilen arkadaşlıklar çok nadir. Ben çok yaşadım bu durumları. Umarım şimdi yolundadır herşey. Üstelik anne olacakmışın ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben de noldu yahu dedim psikopat kıskançlıklarımla ilgili konularım vardı onlar hortladı sandım:skandal:
çok teşekkür ederim durumlar gayet iyi. insan zamanla alışıyor kendini yeni hayatına adapte ettikten sonra zaten aramıyor bazı şeyleri. e dostlar değişiyor mu hayır en yakın 2 arkadaşım evleniyor bu ay yine onların yanına gideceğim çok heycanlıyım hepsi için. beni çok daha iyi anladıklarına eminim ama en çok ta ben onları iyi anlayıp bu süreçte yardımcı ve yanlarında olabildiğim için mutluyum:KK200::anne:

Kardes sizin evreniniz daralmis. Kendi ulkenizde gurbet acisi cekmek nasil oluyor anlayamadim. Bu dunyada yalniz kalmak sizi neden bu kadar korkutuyor? Elbette karakteriniz daha da saglamlasacaktir yalniz kalinca. Ihtiyaciniz olan bir avuc insan, onu da sonradan edinmek isten bile degil.
Benim nice arkadaslarim beni terketti, nedenini ne siz sorun ne ben soyleyeyim. Yok yok soyleyeyim. Turklerin dunyada bozuk imaji su radikal dinci zimbirtisi yuzunden cok arkadas kaybettim biliyor musunuz! Oyle ki hem profesyonel hem ozel hayatimdan ciktilar tek tek. En sonunda kimseyle gorusmez oldum. Bir sure sonra beni gercekten anlayanlar bana yanasmaya basladilar. Bu is boyledir. Ama siz evreninizi genisletmeye bakin, izole yasamayin, hayat tecrubesi bunlar.

Back
X