Sevgili hanımlar fikirlerinizi bekliyorum :)

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
Sağlık bakanlığında sağlık teknikeriyim işimi seviyorum fakat yeterince mutlu diilim:KK34: herkes gibi üniversite tercihlerimi atanabileceğim bir bölüm olarak tercih ettim. Atandım fakat yeterince mutlu diilim. Tüm hayatım ev-iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Evlilik düşündüren biri hayatıma girmedi. Şuan hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Derdim ise insanlarla iç içe olacağım bir bölüm okumak istiyorum. İletişim konusunda sıkıntım yok, yardım etmekten mutluluk duyuyorum. İnsanları , çocukları ve hayvanları çok seviyorum. Uzun zamandır düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var dert demeyin uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum:oops:

Sizin meslegınızde suan bırcok kısının gelmek ıstedıgı bıyer aslında yada keske benım ısım olsaydı dedıgı ama sevmıyorsanız baska tabı kı saglık uzerıne mesela baska dalda hastanelerde calıssanız yıne ınsanlarla ıletısım ıcınde olursunuz yada cocuklarla ılgılı olan bolumlerde calısabılırsınız

Kim mutlu ki???
Ben de işimde mutsuzum ama çalışıyorum.
Okuduğum bölümle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir işte çalışıyorum.
Sen yine devlet memurusun. Hiç değilse hakettiğin maaşı alıyorsundur.
Ama illa bir bölüm okuyacaksan veteriner teknikerliği oku ya da anasınıfı öğretmenliği oku.

Gönüllü olarak biryerlerde çalış ya da iş çıkışı etkinliklere falan katıl. Ailenle mi yaşıyorsun. Monotonluktan kaynaklanıyor olmasın?
Bu arada gerçekten kaç kişi işini severek yapıyor ve mesleki tatmin yaşıyor merak editorum

Sizin meslegınızde suan bırcok kısının gelmek ıstedıgı bıyer aslında yada keske benım ısım olsaydı dedıgı ama sevmıyorsanız baska tabı kı saglık uzerıne mesela baska dalda hastanelerde calıssanız yıne ınsanlarla ıletısım ıcınde olursunuz yada cocuklarla ılgılı olan bolumlerde calısabılırsınız

Mesleğimi seviyorum ama daha aktif olmak istiyorum. Sosyal projelerin içinde olmak istiyorum profesyonel anlamada çünkü son zamanlarda artan tecavüz olayları bilinçaltımı mahvetti. İnsanlara yardım etmek istiyorum, hepimizin görevi ''iyilikten'' çok ''sorumluluğumuz'' olduğunu düşünüyorum. Şuan kendimi robot gibi hissediyorum kur kur 8/5 arası çalışsın. O yüzden böyle düşününce mutsuz oluyorum.

Kim mutlu ki???
Ben de işimde mutsuzum ama çalışıyorum.
Okuduğum bölümle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir işte çalışıyorum.
Sen yine devlet memurusun. Hiç değilse hakettiğin maaşı alıyorsundur.
Ama illa bir bölüm okuyacaksan veteriner teknikerliği oku ya da anasınıfı öğretmenliği oku.

Evet atanma kaygısı ile yaptığımız tercihler...Özel gerçekten çok zor bu devirde devlet memuru olmak gerçekten çok iyi ama robot gibi hissediyorum. Aktif olmak istiyorum insanlara yararım dokunsun ne bilim iletişim halinde olmak istiyorum. Saha da görev yapmak istiyorum sürekli hastanenin içindeyim.

Gönüllü olarak biryerlerde çalış ya da iş çıkışı etkinliklere falan katıl. Ailenle mi yaşıyorsun. Monotonluktan kaynaklanıyor olmasın?
Bu arada gerçekten kaç kişi işini severek yapıyor ve mesleki tatmin yaşıyor merak editorum

Ailemle ilgili bir sıkıntım yok, hatta çok rahatım yemek yapma derdim yok :KK45:ama gelecek yıl İzmir'e tayin isticem oradan Sosyal projelerin yürütüldüğü vakıf tarzı yerler var ciddi ciddi üye olmayı düşünüyorum sorumluluk almak istiyorum .:KK69: Bence mesleğine aşık fazla kimseyi bulamayız.

Hemşirelik?

Bence yardım derneği gibi bir organizasyona katıl panpa.

Ben de hiç insan görmüyorum akşam evde sıkılıyorum. Şarap tafım kursuna yazıldım :KK66: dansa da giderim belki.

Kız zaten sağlıkçıyım hemşire olsam düşer bayılırım :KK17:Onların işi ciddi zor ya. En iyisini yapmışsın çok bunaladım offf:KK43:

Insanlarla ugrasmak dunyanin en zor isidir. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Hep bir aciginizi bulurlar. Fertsiz basina dert arama derim. Az insan cok huzur... dogayla ugras, bitkiyle ugras, hayvanla ugras ama cıks, insanla ugrasma...

Aslında biliyor musun, vakıf tarzı yerlere üye olmayı düşünüyorum. Ne bilim sorumluluk almak istiyorum son zamanlarda çocuklara yapılan tecavüzler sinirlerimi çok bozdu. Hayvanlara yapılan eziyet öldürülen kadınlar hepimiz sorumluyuz onlara yardım etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bu bir iyilik merhamet diil. Sorumluluk olmalı toplumu oluşturan bireyler bizleriz.

Ben insanlarla ugrasmayi sevmiyorum. Herkeste bir ego, bir kendini saydirma derdi, ben bilirim sen cahilsin tavri yok mu. Aman aman yetiskin insanlar benden uzak olsun. Ama cocuklar dedin mi akan sular durur bende. Onlar icin keske bende birseyler yapsam, yapabilsem...

Toplum olarak çok sus pusuz! ne bilim son dönemde yaşanan şeyler , ciddi sinirlerimi bozdu profesyonel anlamda yardım etmek istiyorum . O çocuklardan hepimiz sorumluyuz.

Toplum olarak çok sus pusuz! ne bilim son dönemde yaşanan şeyler , ciddi sinirlerimi bozdu profesyonel anlamda yardım etmek istiyorum . O çocuklardan hepimiz sorumluyuz.
sosyal hizmet oku, gel hukukçu ol, anaokulu öğrt. rehberlik. hepsinde çocuklarla ilgili bir şeyler yapabilirsin. İstemezsen orada kal ama. en iyisi sağlık, bunu bilir bunu söylerim.

Back
X