Sevgili hanımlar fikirlerinizi bekliyorum :)

Sağlık bakanlığında sağlık teknikeriyim işimi seviyorum fakat yeterince mutlu diilim:KK34: herkes gibi üniversite tercihlerimi atanabileceğim bir bölüm olarak tercih ettim. Atandım fakat yeterince mutlu diilim. Tüm hayatım ev-iş arasında mekik dokumakla geçiyor. Evlilik düşündüren biri hayatıma girmedi. Şuan hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Derdim ise insanlarla iç içe olacağım bir bölüm okumak istiyorum. İletişim konusunda sıkıntım yok, yardım etmekten mutluluk duyuyorum. İnsanları , çocukları ve hayvanları çok seviyorum. Uzun zamandır düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor. Sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var dert demeyin uzun zamandır aklımı kurcalıyor. Yazanlara şimdiden teşekkür ediyorum:oops:
Uluslar arası halkla ılıskıler radyo tv adalet turzm satıs pazarlama nebılım cocuk bolumu kres pgrtmnlı fln veternerlk

Mesleğinde 10 yılı devirmis bir öğretmen olarak, çocuğum olsa okula gondermek istemem sanırım. Ülkemizde liyakat denilen şeyin artık hiç önemi kalmadığı için berbat bir durumdayız. Yani haketmeyen adamı maliyede müdür yapsan işler bir şekilde yürür gider. Amaaaa haketmeyen insan bir şekilde eğitimde yer alınca verilen zararın bir tarifi yok. ..
Ben de bir yol ayrımındayım. Ya tekrar KPSS ' ye girip başka kurumlara geçeceğim ya da kalıp mücadele etmeye devam edeceğim.

Çok haklısınız kurumlar artık o kadar değişti ki , ilk görev yerim Mardin idi . Hastanenin müdürlük makamına kaymakam oluru ile birini görevlendirmişlerdi. Adamın eğitim durumu lise , kaba saba biri , bildiği tek şey nasıl avantadan para kazanırım ful mesai yapıyor gösteriyordu hiç hakketmediği parayı alıyordu ve buna göz yuman diğer yöneticiler . Arkası sağlamdı ona güveniyordu. Gerçekten şaşırmıyorum artık lisans mezunları gece gündüz çalışıyor atanamıyor. Dayısı , amcası olan hop en yüksek makamda. Memurlar deseniz işini gücünü doğru düzgün yapan yok ne bilim insan bunları gördükçe ruhu daralıyor.

insanlarla iç içe olmak uzaktan güzel gibi görünse de zor iştir

bir hocamız vardı size hep mutsuz insan gelecek derdi. Vakko da tezgahtar değilsiniz o renk mi bu renk mi diye kararsız kalsın, derdi var ki size gelecek ve mutlaka da çözümün beğenmeyeceği bir bölümü olacak derdi

yapamam derseniz henüz birinci sınıf bitti, bırakın okulu demişti

Peki sizin seçiminiz noldu merak ettim.

Peki sizin seçiminiz noldu merak ettim.

ben bitirdim okulu canım

kimse bu söz ile bırakmamıştır

ama insan ile uğraşmak zor

sen başarılı bir iş yaparsın ama karşındaki nu anlamaz

adama 15000 TL kazandırdık bunun 1000 Tl sini karşıya ödedi diye bizden kötüsü olmadı mesela

ben bitirdim okulu canım

kimse bu söz ile bırakmamıştır

ama insan ile uğraşmak zor

sen başarılı bir iş yaparsın ama karşındaki nu anlamaz

adama 15000 TL kazandırdık bunun 1000 Tl sini karşıya ödedi diye bizden kötüsü olmadı mesela

Bu tarz düşünceler son dönemlerde yaşanan çocuk tecavüzleri yüzünden oldu. İnsanın ruh durumu yerlerde oluyor . Kendi kendime diyorum bir şeyler yapmalıyım dünyada ki tüm çocuklardan sorumluyuz ne bilim sessiz sessiz izlemek insanı boğuyor. Hayvanlar yine öyle binlerce işkenceye maruz kalıyorlar , kadınlar aynı durumda ben anlamıyorum insanlar hangi ara bu kadar canavarlaştılar !

Yanı ben 4 yılık unı bıtırdım iç mimarlık ama suanda bır maazafs satıs muduruyum bır cok ofıs le gorustum sırket ıs yeri sonra mazaya gırdım olmayınca grrcı esımle okulda tanısmıstıl benım esımde ınsaat muhendısı kendı sırketı var ısten cık benım ofıse gec der hep bana. Ama ben maza sevdım ınsanlarla ıclı dıslı olmayıda qnlıcan meslek ıc mımarlık aslen yaptım ıs maza mudurlu esıme dedım otoket calısırım pılan yaparım dekarsyon flan duzenlerım sen bınanın projesını ayalrla ben ıc duzen yaparım ama evde dedım kısacası ınsan ısınde mutlu olmalı ben kendı meslemı dıl baska ıs yapyorum onu sevdım mıssal

Yanı ben 4 yılık unı bıtırdım iç mimarlık ama suanda bır maazafs satıs muduruyum bır cok ofıs le gorustum sırket ıs yeri sonra mazaya gırdım olmayınca grrcı esımle okulda tanısmıstıl benım esımde ınsaat muhendısı kendı sırketı var ısten cık benım ofıse gec der hep bana. Ama ben maza sevdım ınsanlarla ıclı dıslı olmayıda qnlıcan meslek ıc mımarlık aslen yaptım ıs maza mudurlu esıme dedım otoket calısırım pılan yaparım dekarsyon flan duzenlerım sen bınanın projesını ayalrla ben ıc duzen yaparım ama evde dedım kısacası ınsan ısınde mutlu olmalı ben kendı meslemı dıl baska ıs yapyorum onu sevdım mıssal

İnsanın kişilik özelliklerine hitap etmeli yapacağı iş daha çok verimli oluyorsun. Ben tercih yaparken direkt atanacağım bir bölümü tercih ettim :KK58: Atandım ama ben daha çok kadınlara , çocuklara , hayvanlara yardım etmek istiyorum bana daha çok hitap ediyor . Sosyal yardımlaşma vakıflarına üye olucam ilkin ve ona göre bir bölüm tercih edip okuyacam.

Radyo tv oku oyunculık fln daha goz onunde olbılcen seyler sonucta spker olsan sesını duyrrsun oyuncu olsan daha cok mantıklı olan radyo tv fln ben losev ve otızımlı cocuklr derngne gıderım genlde hata ankara ıncek losev hastnesı acılıo bıtcek orda ızınlı gunlerde gonulu bakıcı olcm

Radyo tv oku oyunculık fln daha goz onunde olbılcen seyler sonucta spker olsan sesını duyrrsun oyuncu olsan daha cok mantıklı olan radyo tv fln ben losev ve otızımlı cocuklr derngne gıderım genlde hata ankara ıncek losev hastnesı acılıo bıtcek orda ızınlı gunlerde gonulu bakıcı olcm

Çok güzel ne mutlu sana en çokta yetimhanede kalan çocuklara üzülüyorum onlar kim bilir neler yaşıyorlar. Çok güzel bir fikir verdin bana :KK15: Teşekkür ederim . Davranışından ötürü ve duyarlı bir birey olduğun için seni taktir ediyorum.

Kesınlıkle duyarlı olmk gerekıo kuzenım kan kanserınıbatlattı ılık ım uydubenım benden ılık naklı oldu ogun bugun yardım ederım hata ılık bankasında ılık oregım mevcut bırı ıcın bıda lazım olursa dıe esımede verdırdım hata ayda bır kzılaya jan verın ben veryorum hem kanınız tazelenıyor hem ınsanlara sıfa oluyor

Back
X