sevgili hayatı ve yine ben...

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
utanaraktan yine ben konu açıyorum :KK17::KK17::KK17:

bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...

şimdiki anlatacağım şey sorun mu öyle sıradan bişey mi bilmiyorum :S

sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
havaalanı merkeze yarım saatlik uzaklıkta biraz ters kalıyo merkeze.
tek bi otobüs gidiyo havalanına belirli saatlerde zaten.

eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.

şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S

istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama

sevgilisiyim 3 aydır görüşmüyoruz niye almaya gelmiyoki ?

durum bu da ne yapayım ne düşüneyim bilemedim yorumunuza ihtiyacım var :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ince düsünen bi insansın sanırım haklılık payın var evet ama o kendincede haklı sayılabilir belkide ama madem kırıldın bu duruma belli et hareketlerinle yada acık acık 3aydır görüsmüyoruz bu ne ilgisizlik havaalanına bile gelmedin gibi şeyleri söyleyebilirsin ama güzellikle yani bi anda çıkış demiyorum

...

utanaraktan yine ben konu açıyorum :17::17::17:

bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...

sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.

eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.

şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S

istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama

Almaya gelmeli mi gelmesede olur mu tartisilacak bir mevzu ama bana böyle bir şey yapsa sevgilim yarin da ben görüsmezdim kesinlikle..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Acik acik söyle bence , kirildigini...
hatta gorusmek istediginde gorusme ertesi günü.

O saatte yalnız bırakması hoş degıl sanki. Bilmiyorum benim erkek arkadasım ailevi durumlar yuzunden kapı önünden alıp bırakamasa bile beni, mutlaka indikten sonra yarım saat arkamdan bakar eve girdim mı diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ince düsünen bi insansın sanırım haklılık payın var evet ama o kendincede haklı sayılabilir belkide ama madem kırıldın bu duruma belli et hareketlerinle yada acık acık 3aydır görüsmüyoruz bu ne ilgisizlik havaalanına bile gelmedin gibi şeyleri söyleyebilirsin ama güzellikle yani bi anda çıkış demiyorum

...

iyi güzel diyosun da herşeyide ben mi ima etcem 22 yaşında kazık... 1 buçuk yıllık ilişkimiz var benim hassam olduğumu öğrenemedi mi:43:
bence yeteri kadar sevmiyo hayatındaki alışkanlıktan başka bişey değilim :43::43::43:

Ben olsam "gelmiyorum o zaman!" Derdim. Almasi lazim.
bencede alması lazım da düşüncesiz öküzü buldum :(

Almaya gelmeli mi gelmesede olur mu tartisilacak bir mevzu ama bana böyle bir şey yapsa sevgilim yarin da ben görüsmezdim kesinlikle..

şimdi sessiz kalıp gidince 1 hafta bahaneler bulup görüşmemeyi düşünüyorum :44:

Kizlar kusura bakmayin da neden almasi lazim? Kendi imkanlarin varken niye yorasin ki onu? Annen deegil babam degil boyle bi zorunlulugu yok. Bu kadar sahiplenilmeye gerek yok.

O saatte yalnız bırakması hoş degıl sanki. Bilmiyorum benim erkek arkadasım ailevi durumlar yuzunden kapı önünden alıp bırakamasa bile beni, mutlaka indikten sonra yarım saat arkamdan bakar eve girdim mı diye.

ayy ne güzell :( ben yurtta kalıyorum. orda bile bakmıyoo hiç :( sahiplenmemişki baksın :43::43:

Kizlar kusura bakmayin da neden almasi lazim? Kendi imkanlarin varken niye yorasin ki onu? Annen deegil babam degil boyle bi zorunlulugu yok. Bu kadar sahiplenilmeye gerek yok.

sıradan arkadaşım değil sevgilim olur kendisi.

şu an ailem değil evet ama şimdiden sahiplenmicekse o derece ilerde ailem olcağını evlenmek istediğini ciddi olduğunu söylemesin o zaman

ayy ne güzell :( ben yurtta kalıyorum. orda bile bakmıyoo hiç :( sahiplenmemişki baksın :43::43:

Guzel mı bilmiyorum bunu hani hava atma amaçlı yazmadım cunku her erkegin baska baska okuzlugu oluyor :D belki seninkininde o baska okuzlugu budur. Oyle cok buyutulecek birsey haline getirme. Hepsinde var bir falso :D

Guzel mı bilmiyorum bunu hani hava atma amaçlı yazmadım cunku her erkegin baska baska okuzlugu oluyor :D belki seninkininde o baska okuzlugu budur. Oyle cok buyutulecek birsey haline getirme. Hepsinde var bir falso :D

haklsıınız da bnm için çok önemli bişey gibi geliyo o durum :( herşeye yasak herşeye karışıp adını kıskançlık koycağına bu konuda sahiplenseydi keşkee :(:43::43:

O saatte yalnız bırakıyor ortalıkta, bu bile yeter. 3 aydır görüşmemek de cabası!

yolcularken tek gittim ona da gelmicektide surat astım falan filan ettim otobüse bindirdi havalanına tek gittim. tmm dönmesi sıkıntılıydı geç saat olduğu için kabul havaalanına gelmesin ama otobüs yerine bile nazımla geldi :(

o yüzden bu sefer hiç bişey demedim :( herşeyi ben mi öğretcem buda öğretilmez ki ima etmekten de sıkıldım :(

haklsıınız da bnm için çok önemli bişey gibi geliyo o durum :( herşeye yasak herşeye karışıp adını kıskançlık koycağına bu konuda sahiplenseydi keşkee :(:43::43:

Birde kiskancsa elimden çekeceği vardi yani..

Her aksam.cikisima laf dediğinde o gün bir şey olmadiysa bugün niye olsun ne farki var der yerdim beynini kusura bakmasin:)

Sanirim bende cok hassasim bende gelip almasini isterdem ...
Zaten aileden uzaktayken oda ilgilenmezse :25: tamamen yalniz hissederdim kendimi :20:
tam bi erkegin sevgilisini pohpohlayacagi dønemler :38: aramasi sormasi ilgilenmesi almasi birakmasi gerek diye dusunuyorum hele de gec ise saat

Sanirim bende cok hassasim bende gelip almasini isterdem ...
Zaten aileden uzaktayken oda ilgilenmezse :25: tamamen yalniz hissederdim kendimi :20:
tam bi erkegin sevgilisini pohpohlayacagi dønemler :38: aramasi sormasi ilgilenmesi almasi birakmasi gerek diye dusunuyorum hele de gec ise saat

bencede :( :( ama bunun bu hali canımı sıkıyo böyle kaçıncı durum buu yaa şeytan ayrıl gitsin ama ilkim olduğu için boşver diyorum :(:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Belki sürpriz yapacaktır?

Back
X