utanaraktan yine ben konu açıyorum 

bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...
şimdiki anlatacağım şey sorun mu öyle sıradan bişey mi bilmiyorum :S
sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
havaalanı merkeze yarım saatlik uzaklıkta biraz ters kalıyo merkeze.
tek bi otobüs gidiyo havalanına belirli saatlerde zaten.
eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.
şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S
istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama
sevgilisiyim 3 aydır görüşmüyoruz niye almaya gelmiyoki ?
durum bu da ne yapayım ne düşüneyim bilemedim yorumunuza ihtiyacım var :44:

bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...
şimdiki anlatacağım şey sorun mu öyle sıradan bişey mi bilmiyorum :S
sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
havaalanı merkeze yarım saatlik uzaklıkta biraz ters kalıyo merkeze.
tek bi otobüs gidiyo havalanına belirli saatlerde zaten.
eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.
şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S
istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama
sevgilisiyim 3 aydır görüşmüyoruz niye almaya gelmiyoki ?
durum bu da ne yapayım ne düşüneyim bilemedim yorumunuza ihtiyacım var :44:
Son düzenleyen: Moderatör: