Sevgili hayvanseverlerin dikkatine...

felucas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
202
0
96
40
Arkadaşlar çok güzel bir site keşfettim. sizlerle paylaşmak istedim. Hayvan hakları federasyonu. Haytap.Bu adresten yapacağımız her alışveriş haytap projelerine katkı sağlıyor. özellikle evde hayvan besleyen arkadaşlar, hayvanlarınızın ihtiyaçlarını bu siteden alırken aynı zamanda da sokaktaki sahipsiz hayvanlara yardımlarınız ulaşacak. :46:

Felucas; çok güzel bir konuyu paylaşmışsın. :28: Ben HAYTAP sitesine epeydir üyeyim. Hem alışveriş yapabiliyorsunuz hemde sosyal sorumluluk projelerinden, hayvan hakları yasasından, barınaklarda sahiplenmeyi bekleyen dostlarımızdan, kayıp yada bulunan dostlarımızdanda haberimiz oluyor.

Diğer sosyal paylaşım sitelerindede sayfalarını beğenirsek oradanda güncel olarak takip edebiliyoruz.

Teşekkürler konu için...

:92:

Son düzenleme:
İllusive desene sen benden önce keşfetmişsin :) verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben de hemen üye oldum . bu dünyada bizim kadar yaşama hakları olan hayvanlara bir nebze de olsa faydamız dokunursa ne mutlu bize :46:

Son düzenleme:
Üç hafta önce Ataşehir deki canların maması için kapsamlı bir araştırma yaptım araştırmlarım sonucu Reklam/Satış/Üye toplama İçerikli Konu veya Mesaj adlı bir site keşfettim. Siteyi inceledim 1 torba dog up mama aldım ürün için tereddütlerim vardı, sokak köpekleri mamayı bayılrak yedi mama konusunda seçiçiler biliyorsunuz neyse çok memnum kaldım piyasada ucuz mama adı altında satılan sıf tahıl içerikli bir ürün değil. Fiyatı kalitesine göre çok uygun mutlaka tavsiye ederim. Site ile ilgilide bir problem yaşamadım. *****************************

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesi hakkında yorum yapamayacgım ama onayladıgım bir kuruluş degil. Hayvanlara yarar kadar zarar da veriyorlar. Onlar için varsa yoksa reklam.

Back
X