Sevgili Haziran Anneleri aramızda Bağcılar Medipol Mega'ya giden var mı?

rsg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
50
1
36
İstanbul
Arkadaşlar ben gebeliğimin başından beri Medipol Mega'ya gidiyorum. Doktorum da Lebriz Hale Aktün Tamer, bugüne kadar bir memnuniyetsizliğim olmadı (aldığım kilolara kızması dışında). Hastane yeni sayılır ve A+ kategorisinde bir hastane ve buna rağmen fiyat olarak da gayet makul. Ama tabi doğum yaklaştıkça korkular, endişeler artıyor. Aramızda hastane ile ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlar varsa ve düşüncelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Geçen ay kontrole gittiğimde doğum için oradaki yetkili ile görüştüm ve odaları gezdim. Normal doğum 550TL, mesai saati dışında doktorun doğuma gelirse 250TL, eğer bebek sarılıksa ışık tedavisi 1 seans 200TL aklımda kalan fiyatlar bunlar. İnşallah hiçbirimiz ihtiyaç duymayız ama Yenidoğan Yoğun Bakım üniteleri var. Kapı süsü ve lahusa şerbeti hizmeti ücretsiz. O gün gezdiğimde bütün odalar doluydu, müsade isteyerek bir odaya girdim, doğum yapan kişi kendi doktorundan da, hastane hizmetin de memnun kaldığını söyledi. Birebir tavsiye eden birkaç kişi olursa içim daha rahat olacak tabi.

hastane ve doktorumuz aynıymış, ben bir memnuniyetsizlik yaşamadım, benim teyzemle 15 yıl birlikte çalışmışlardı ankarada, bu yüzden özellikle tercih ettim hatta.
Hastaneye gelince evet doğum üzretleri makul ama tahliller oldukça pahalıydı şimdiye kadar, Allah korusun ama gerek görülürse doğum sonrası acil bir durumda hiçte uygun bir fiyata çıkılacağını sanmıyorum o hastaneden. tabi bu saatten sonra değiştirmeyi düşünmüyorum, herşeyin hayırlısı.:26:

Arkadaşlar ben gebeliğimin başından beri Medipol Mega'ya gidiyorum. Doktorum da Lebriz Hale Aktün Tamer, bugüne kadar bir memnuniyetsizliğim olmadı (aldığım kilolara kızması dışında). Hastane yeni sayılır ve A+ kategorisinde bir hastane ve buna rağmen fiyat olarak da gayet makul. Ama tabi doğum yaklaştıkça korkular, endişeler artıyor. Aramızda hastane ile ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlar varsa ve düşüncelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

inanmıyorum ikimizde haziran annesiyiz ve aynı doktora gidiyoruz:52:

hastane ve doktorumuz aynıymış, ben bir memnuniyetsizlik yaşamadım, benim teyzemle 15 yıl birlikte çalışmışlardı ankarada, bu yüzden özellikle tercih ettim hatta.
Hastaneye gelince evet doğum üzretleri makul ama tahliller oldukça pahalıydı şimdiye kadar, Allah korusun ama gerek görülürse doğum sonrası acil bir durumda hiçte uygun bir fiyata çıkılacağını sanmıyorum o hastaneden. tabi bu saatten sonra değiştirmeyi düşünmüyorum, herşeyin hayırlısı.:26:

ayh ikinci haziran annesiylede aynı doktordaymışım daha önce nasıl bilemedim konuşamadık:21:

Geçen ay kontrole gittiğimde doğum için oradaki yetkili ile görüştüm ve odaları gezdim. Normal doğum 550TL, mesai saati dışında doktorun doğuma gelirse 250TL, eğer bebek sarılıksa ışık tedavisi 1 seans 200TL aklımda kalan fiyatlar bunlar. İnşallah hiçbirimiz ihtiyaç duymayız ama Yenidoğan Yoğun Bakım üniteleri var. Kapı süsü ve lahusa şerbeti hizmeti ücretsiz. O gün gezdiğimde bütün odalar doluydu, müsade isteyerek bir odaya girdim, doğum yapan kişi kendi doktorundan da, hastane hizmetin de memnun kaldığını söyledi. Birebir tavsiye eden birkaç kişi olursa içim daha rahat olacak tabi.

tatlım ben 24 Mayısa sezeryan tarihimi aldım
şimdilik öncesinden finansla anlaştığımız için sezeryan 1000tl + suit oda 2 gecelik 500tl toplamda 1500tl gibi bir fiyat çktı
dün ise oda ayarlamasını yapıp bir kısmını ödedik

doğum sonrası çıkabilicek şeyler için ise hayırlısı diyorum bir bilgi almadım ama anlattıklarına göre çoğu bakım içindeydi

ama şöyle birşey yaşadık erken doğum tehlikesiyle bir gece yatışım olmuştu normal doğum katında 1 geceliğe sadece yatak için 500 tl üzerinde bir fiyat çıkarmışlardı, acilden giriş ve acil müdahaleye girmesine rağmen eşim ise bu duruma sert bi şekilde itiraz ettikten sonra fiyat düşmüştü, sanırım böyle farklı müdahalelerde birşeyler çıkartıyorlar

ama doğum yapanlardan farklı bir ücret ödediklerini duymadım

Merhaba haziran anneleri konusundan takip ediyordum bende medipole gidiyorum doktorumuz belgin harzadin ve çok memnunuz aynı doktora giden varmı fikirleri benim için önemli :)

ayh ikinci haziran annesiylede aynı doktordaymışım daha önce nasıl bilemedim konuşamadık:21:
[/Q

aslında medipol mega ile ilgili açılan bir topikte konuşmuştuk canım biraz, ama haziran annesi olduğumu belki farketmemişsindir. ben seni topikten tanıyorum zaten:34:
şu suit oda olayı ilgimi çekti bende özellikle sordum açık değil suit odalar demişti bana hasta danışmanı, niye öyle dediki:S
cuma sabah kontrolüm var ben bu işi biraz sıkıştırıyım çok şekilsiz bir odada kalmak istemiyorum, epey misafirimiz olur hastanede.

[/Q

aslında medipol mega ile ilgili açılan bir topikte konuşmuştuk canım biraz, ama haziran annesi olduğumu belki farketmemişsindir. ben seni topikten tanıyorum zaten:34:
şu suit oda olayı ilgimi çekti bende özellikle sordum açık değil suit odalar demişti bana hasta danışmanı, niye öyle dediki:S
cuma sabah kontrolüm var ben bu işi biraz sıkıştırıyım çok şekilsiz bir odada kalmak istemiyorum, epey misafirimiz olur hastanede.

Belkide canım olabilir bir süre girememştim kk ya kafa gtmiş
Bzede ilk dönemde açılmadığını doğum zamanı şansınza belki açılır blki açılmaz demişlerdi, acil yatışımda beni küçücük bunaltıcı bir odaya yatırdılar ordan ilk tedirginliğim oldu zaman yaklştıkçada doktorumzla konşrken yoğunluk olduğunda bazı hastaları yukarı gönderdiklerini söyledi, bizde bunun üzerine sorduğumuzda açıldığını öğrendik
Dünde tam tarih belli olunca yine doğum katı ve finansla görüştük o gün için nrmal katta şansımza ne gelirse o odada olucağmızı söylediler, birde olurda yoğunluk olsa bile yukarı çıkartılanlar aşağısı boşalınca indiriliyormuş böyle bir saçmalıkta var yani odaya yerleştn diyelim haydii toparlan aşağı tabi çekindik
Dediğin gbi bizim ailede kalabalık bunuda göz önüne almak durumunda kaldık, suit odaların 1 hafta önceden seçilmesi ve rezrvesi gerekiyormuş dünde kesin olarak rezerveyi yaptırmış olduk

Belkide canım olabilir bir süre girememştim kk ya kafa gtmiş
Bzede ilk dönemde açılmadığını doğum zamanı şansınza belki açılır blki açılmaz demişlerdi, acil yatışımda beni küçücük bunaltıcı bir odaya yatırdılar ordan ilk tedirginliğim oldu zaman yaklştıkçada doktorumzla konşrken yoğunluk olduğunda bazı hastaları yukarı gönderdiklerini söyledi, bizde bunun üzerine sorduğumuzda açıldığını öğrendik
Dünde tam tarih belli olunca yine doğum katı ve finansla görüştük o gün için nrmal katta şansımza ne gelirse o odada olucağmızı söylediler, birde olurda yoğunluk olsa bile yukarı çıkartılanlar aşağısı boşalınca indiriliyormuş böyle bir saçmalıkta var yani odaya yerleştn diyelim haydii toparlan aşağı tabi çekindik
Dediğin gbi bizim ailede kalabalık bunuda göz önüne almak durumunda kaldık, suit odaların 1 hafta önceden seçilmesi ve rezrvesi gerekiyormuş dünde kesin olarak rezerveyi yaptırmış olduk

off bide oda derdine düştüm::::::(

benim normal görünüyor doğum nasıl rezerve edeceksek suit:26: ben cuma günü eşimi salayım üzerlerine sıkıştırsın biraz bakalım ne çıkacak, sağol canım bilgilendirdiğin için.

ben 10.05.13 tarihinde doğum yaptım hastaneden çok memnun kaldım gerek doktorları gerek hemsireleri hasta bakıcıları hatta temizlikçileri bile çok güler yüzlü fiyat olarak sezeryan doğum 1250 tl 50 tl indirim yaptılar 1200 tl
bebeğim suanda küvzde allaha sükür onun bakımıda çok iyi olduğunu görüyorum insallah yanıma gelir biran önce doktorum op.derya uyan sağolsun çok ilgili ve alakalı bir doktordu

ben 10.05.13 tarihinde doğum yaptım hastaneden çok memnun kaldım gerek doktorları gerek hemsireleri hasta bakıcıları hatta temizlikçileri bile çok güler yüzlü fiyat olarak sezeryan doğum 1250 tl 50 tl indirim yaptılar 1200 tl
bebeğim suanda küvzde allaha sükür onun bakımıda çok iyi olduğunu görüyorum insallah yanıma gelir biran önce doktorum op.derya uyan sağolsun çok ilgili ve alakalı bir doktordu

Allah acil şifalar versin canım yavruna, küvez için herhangi bir fiyat verdilermi peki, onu merak ettim açıkçası. Bazı arkadaşlar küvezin özel hastanelerdede ücretsiz olduğundan filan bahsetti ama en iyi sen bilirsin şuan.

Allah acil şifalar versin canım yavruna, küvez için herhangi bir fiyat verdilermi peki, onu merak ettim açıkçası. Bazı arkadaşlar küvezin özel hastanelerdede ücretsiz olduğundan filan bahsetti ama en iyi sen bilirsin şuan.

allah razı olsun. küvez ücretsiz sarılık içn yaplan ısın tedavsi ücretli

Hem gözün aydın, hem de geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede yavrun yanında olur. Hastane ile ilgili olumlu yorumlar içimi rahatlatıyor, hayırlısı ile şu sayılı günleri atlatsak, stresten kurtulsak ne güzel olacak :)

mLsvT ve waitingforyou , hastane ve doktor seçimlerimiz aynıymış, inanın buna çok sevindim :)
muhtemelen benden önce doğum yapacaksınız( bu işler belli olmaz gerçi!) buradan yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum, sizleri takipteyim bundan sonra ;)

:emir_bebek:
mLsvT ve waitingforyou , hastane ve doktor seçimlerimiz aynıymış, inanın buna çok sevindim :)
muhtemelen benden önce doğum yapacaksınız( bu işler belli olmaz gerçi!) buradan yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum, sizleri takipteyim bundan sonra ;)

Tatlım ben nasip olursa 24 mayıs ta Hale hanımda kendi isteğimle sezeryan doğuma giriyorum :)
Artık neler yaşadığımı en kısa zamanda paylaşmak isterim burda

Tatlım ben nasip olursa 24 mayıs ta Hale hanımda kendi isteğimle sezeryan doğuma giriyorum :)

cuma günü bebeğine kavuşuyorsun demek, ne kadar güzel:16: iyi hissettiğinde doktorumuz ve hastane ile ilgili görüşlerinide yazarsan çok memnun olurum canım. Rabbim en sağlıklı en kolay doğumları nasip etsin hepimize:46:

mLsvT inşallah bebeğin ve sen iyisindir, senden güzel haberler bekliyoruz..

Rsg geçen hafta 24 mayıs olan doğum tarihimiz sancılarım nedeniyle 22 mayısta gerçekleşti:)
O gün zaten Hale hanım nöbetçiydi hastaneye gidene kadar telefonda görüştük, hastaneye vardığımda 21:00 civarlarıydı
İlk olarak hale hanımla görüştük odamıza geçtik (suit oda seçmiştim ama kattaki hemşire ve hasta bakıcıların ilgisi nöbet değişimlerndeki bilgi aktarımı berbat, ayrıca kapı süsü ve lohusa şerbeti görmedik)
Sonrasında nst ye bağlandım doğuma indim, hale hanımın rahatlatması ilgisi harikaydı bana seçim bırakmadı ve genel anestezi oldum iyikide öyle olmuş
Bebeğim doğduktan sonra 1-2 sn nefes tıkanması yaşamış, hastanenin doğuma giren çocukla ilgilenen kişi artık doktormudur nedir gece nöbetinde kendine sorumluluk almamak için yavrumu daha ben görmeden yoğun bakıma götürmüş
Tabi bu sırada Hale hanım baya tartışmış bu bebeğin hiç birşeyi yok şunun haline ( o sırada bebeğim hale hanımın parmağını emiyormuş) bakın yapmayın size gelirse 2 gün çıkartmazsınız annesi görsün bebeğini diye
Bebeğimi sebep olmadan açıklama yapamadan küvözde tuttular, anne sütünden önce mama verdiler bana sormadan, emzirmeye çağırmadılar
Kısacası doğumu mahfettiler ağrıdan çok ağlamaktan kötü oldum
Son gün Hale hanımdan Allah razı olsun yoğun bakım katına giderek yine kavga etmiş Benim hastamın psikoljsni bozdunuz diyerek sebebini öğrenmek istemiş, sebebe gelince 40cc yerine 30cc mama almış az almış incelemeleri gerekiyormuş
Direk bize gelerek imzanızı atın alın çocuğunuzu diyerek bizde çok şükür kavuştuk yavrumuza ve Maşallahı var
Gerçekten hala atamadım üstümden yaptıklarını benim için herşeyi mahfettiler, yarın kontrolümz var inanırmısın gitmeye korkuyorum birşey çıkartırlar diye

Benim için Hale hanımın desteği ilgisiyle yeri artık daha başka kesinlikle, yarın görüşmemiz var

Back
X