ayh ikinci haziran annesiylede aynı doktordaymışım daha önce nasıl bilemedim konuşamadık
[/Q
aslında medipol mega ile ilgili açılan bir topikte konuşmuştuk canım biraz, ama haziran annesi olduğumu belki farketmemişsindir. ben seni topikten tanıyorum zaten

şu suit oda olayı ilgimi çekti bende özellikle sordum açık değil suit odalar demişti bana hasta danışmanı, niye öyle dediki:S
cuma sabah kontrolüm var ben bu işi biraz sıkıştırıyım çok şekilsiz bir odada kalmak istemiyorum, epey misafirimiz olur hastanede.
Belkide canım olabilir bir süre girememştim kk ya kafa gtmiş
Bzede ilk dönemde açılmadığını doğum zamanı şansınza belki açılır blki açılmaz demişlerdi, acil yatışımda beni küçücük bunaltıcı bir odaya yatırdılar ordan ilk tedirginliğim oldu zaman yaklştıkçada doktorumzla konşrken yoğunluk olduğunda bazı hastaları yukarı gönderdiklerini söyledi, bizde bunun üzerine sorduğumuzda açıldığını öğrendik
Dünde tam tarih belli olunca yine doğum katı ve finansla görüştük o gün için nrmal katta şansımza ne gelirse o odada olucağmızı söylediler, birde olurda yoğunluk olsa bile yukarı çıkartılanlar aşağısı boşalınca indiriliyormuş böyle bir saçmalıkta var yani odaya yerleştn diyelim haydii toparlan aşağı tabi çekindik
Dediğin gbi bizim ailede kalabalık bunuda göz önüne almak durumunda kaldık, suit odaların 1 hafta önceden seçilmesi ve rezrvesi gerekiyormuş dünde kesin olarak rezerveyi yaptırmış olduk