Sevgili Haziran Anneleri aramızda Bağcılar Medipol Mega'ya giden var mı?

Rsg geçen hafta 24 mayıs olan doğum tarihimiz sancılarım nedeniyle 22 mayısta gerçekleşti:)
O gün zaten Hale hanım nöbetçiydi hastaneye gidene kadar telefonda görüştük, hastaneye vardığımda 21:00 civarlarıydı
İlk olarak hale hanımla görüştük odamıza geçtik (suit oda seçmiştim ama kattaki hemşire ve hasta bakıcıların ilgisi nöbet değişimlerndeki bilgi aktarımı berbat, ayrıca kapı süsü ve lohusa şerbeti görmedik)
Sonrasında nst ye bağlandım doğuma indim, hale hanımın rahatlatması ilgisi harikaydı bana seçim bırakmadı ve genel anestezi oldum iyikide öyle olmuş
Bebeğim doğduktan sonra 1-2 sn nefes tıkanması yaşamış, hastanenin doğuma giren çocukla ilgilenen kişi artık doktormudur nedir gece nöbetinde kendine sorumluluk almamak için yavrumu daha ben görmeden yoğun bakıma götürmüş
Tabi bu sırada Hale hanım baya tartışmış bu bebeğin hiç birşeyi yok şunun haline ( o sırada bebeğim hale hanımın parmağını emiyormuş) bakın yapmayın size gelirse 2 gün çıkartmazsınız annesi görsün bebeğini diye
Bebeğimi sebep olmadan açıklama yapamadan küvözde tuttular, anne sütünden önce mama verdiler bana sormadan, emzirmeye çağırmadılar
Kısacası doğumu mahfettiler ağrıdan çok ağlamaktan kötü oldum
Son gün Hale hanımdan Allah razı olsun yoğun bakım katına giderek yine kavga etmiş Benim hastamın psikoljsni bozdunuz diyerek sebebini öğrenmek istemiş, sebebe gelince 40cc yerine 30cc mama almış az almış incelemeleri gerekiyormuş
Direk bize gelerek imzanızı atın alın çocuğunuzu diyerek bizde çok şükür kavuştuk yavrumuza ve Maşallahı var
Gerçekten hala atamadım üstümden yaptıklarını benim için herşeyi mahfettiler, yarın kontrolümz var inanırmısın gitmeye korkuyorum birşey çıkartırlar diye

Benim için Hale hanımın desteği ilgisiyle yeri artık daha başka kesinlikle, yarın görüşmemiz var

İnan 24'ünden beri aklımdasın, senden ses çıkmayınca daha da meraklandım, aklıma kötü şeyler geldi doğrusu. Şuan bebeğinin iyi olmasına sevindim, sen de herşeyi geride bırakıp yavrunla beraber olmanın tadını çıkar. Seçtiğin doktor iyi de olsa bazen yeterli olmuyor, dediğin gibi mahvetmişler doğumunu ama bunları daha fazla düşünüp de kendini üzme sakın.
Ben de dün kontrole gittim, bundan sonra haftada bir gitmem gerekecek, ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı tabii.
Yarın hem bebeğin hem senin kontrolun olacak sanırım. Hiç strese girme, bu kontrolden sonra zaten çocuğunu başka bir doktora götürmeye başlarsın, gelişimini o doktor takip eder bir daha da oraya gitmezsin.
Yaşadıkların üzücü ve lohusa olduğun için sana daha da ağır gelmiştir tüm bunlar, sana önce geçmiş olsun diyorum sonra da kocaman bir GÖZÜN AYDIN :) doya doya kokla yavrunu, onunla olmanın tadını çıkar. Anne olmak-evlat sahibi olmak böyle birşey işte, doğması-büyümesi kolay değil, o yüzden çok kıymetliler, kolay sahip olunmuyor, gözünden sakınıyor insan, Allah'ım acılarını yaşatmasın.
Tekrar gözün aydın canım..

Merhaba haziran anneleri konusundan takip ediyordum bende medipole gidiyorum doktorumuz belgin harzadin ve çok memnunuz aynı doktora giden varmı fikirleri benim için önemli :)

kızlar benim doğumuma çok var Allah nasip ederse kasımda ama bu hastaneyi çok beğendiğim için orda mı yapsam diyordum.
1 kez denemek amaçlı belgin hanıma gitmiştim genç 33 yaşında mı neydi, (annem çok küçük buldu, tecrübeniz var mı diyince, tabi ki diyerek tersledi haklı olarak :) )
baktı, pek bişey demedi, rapor istiyordum verdi ama güvenemedim bir daha da gitmedim.

hala hem doktor, hem hastane seçememiş durumdayım malesef, gerçi daha var ama olsun:44:

kızlar benim doğumuma çok var Allah nasip ederse kasımda ama bu hastaneyi çok beğendiğim için orda mı yapsam diyordum.
1 kez denemek amaçlı belgin hanıma gitmiştim genç 33 yaşında mı neydi, (annem çok küçük buldu, tecrübeniz var mı diyince, tabi ki diyerek tersledi haklı olarak :) )
baktı, pek bişey demedi, rapor istiyordum verdi ama güvenemedim bir daha da gitmedim.

hala hem doktor, hem hastane seçememiş durumdayım malesef, gerçi daha var ama olsun:44:

Belgin hanım 44 yaşında ve son derece deneyimli bir doktordur canım ben ikiz hamileliğimin son zamanlarında gittim keşkede önceden gitseydim şu anda doktordan ziyade bir dost olarak görüyorum kendisini halen bebişlerimi kontrole götürdüğümde yanına uğrarım.Hamileliğim çok sıkıntılıydı en ufak ayrıntıyı atlamadı ben kendi adıma tavsiye ederim.

Kizlar bugun kontrolum vardi medipolde dogum yapacaklar icin yaziyorum gebe danismanindan dogum cantasi icin istenilenleri aldim dogum katini gezdim kapi susleri cok sekerdi ayrica lohusa serbet ikramlari varmis listede ise sunlar var ;
Sizin icin ; elbise tarzi gecelik
Terlik
Kagit havlu
Bebek icin; hastahane cikisi 2 adet
Eldiven
Bebeginizin getirilicegi araba icin ince bir battaniye veya carsaf
Puset
Bebek bezi
Emzirme icin yastik getirebilirsiniz
Hepsi topu topu bukadarmis bende birsuru sey koymustum cantaya :))bu arada bnm sezeryan bu liste ona goremi verildi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz de 37. haftamızdayız normal doğum düşünen yok mu? ya da normal doğum yapan bilgi verebilirler mi acaba?

biz de 37. haftamızdayız normal doğum düşünen yok mu? ya da normal doğum yapan bilgi verebilirler mi acaba?

Burada normal doğum yapan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?

Back
X