Sevgili ikiz anneleri yavrularınızı kaçıncı haftada ve kaç kg olarak kucağınıza aldınız. motive için desteğinize ihtiyacımız var :)

MUTLUGULL

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
98
83
8
32
Sevgili anneler, ben 31 + 5 haftalık ikiz gebeyim. 3. Tüp bebek denememiz çok güzel güzel sonuçlandı bir kız bir de erkek çocuk bekliyoruz ☺️
29. Hafta itibarı ile açılmam olduğunu söyledi doktorum sürekli istirahat ediyorum. Bir yandan da ta tabii korkuyor endişe ediyorum.
31 +1 de kızımız 1.758 gr oğlumuz ise 1.530 gr dı.

Ben ve benim gibi annelerin içini rahatlatmanız için desteğinize ihtiyacımız var 😍

Sevgili anneler, ben 31 + 5 haftalık ikiz gebeyim. 3. Tüp bebek denememiz çok güzel güzel sonuçlandı bir kız bir de erkek çocuk bekliyoruz ☺️
29. Hafta itibarı ile açılmam olduğunu söyledi doktorum sürekli istirahat ediyorum. Bir yandan da ta tabii korkuyor endişe ediyorum.

Ben ve benim gibi annelerin içini rahatlatmanız için desteğinize ihtiyacımız var 😍
Benim ikiz kardeşim var, hafta olarak tam bilemiyorum ama annem doğurduğunda birimiz 2 kilo 200gr, diğerimiz 2 kilo 300 gram'mışız😅

Merhabalar bende ikiz bekliyorum 26+5 haftalığım 26+0 da gittiğimde 1020gr oğlumun 978gr kızımın kilosuydu. Dün biraz adet sancısına benzeten 1 saat kadar bi sancım sonucu hastaneye gittim doktorum serum falan yaptırdı bi de ciğer geliştirici ilk dozumu oldum önlem amaçlı. Umarım vaktinde ve sağlıkla gelir bebişlerimiz🧡🧡🧡

İnşallah sağlıkla vaktinde kucaklarımıza alalım 😊 umarım tecrübeli anneler bizim içimizi rahatlatırlar 💕😇

merhaba sizinle hemen hemen aynı haftadayız. Benim tek yumurta ikizleri.
Bu haftalarda çok hızlı kilo alıyor bebekler. Sizinkiler de çok iyi bence maşallah. Bir sonraki kontrolde hızla kilo almış olacaklar bence. Ne zaman sonraki kontrol?

Ben 1 kg misim doğarken erkek kardeşim 2.5 kg .

merhaba sizinle hemen hemen aynı haftadayız. Benim tek yumurta ikizleri.
Bu haftalarda çok hızlı kilo alıyor bebekler. Sizinkiler de çok iyi bence maşallah. Bir sonraki kontrolde hızla kilo almış olacaklar bence. Ne zaman sonraki kontrol?
Merhaba, kontrollerim haftada bire düştü artık 😊 normalde 1 parmak açılmam olduğun söylemişti cumartesi gittiğimde neredeyse 2 parmağa yakın olduğunu söyledi doktorum. 32+2 olmuşlardı cumartesi kızım 2.050 kg, oğlum 1.760 kg olmuş.
Yani bir haftada 250 şer gr kg almış gözüküyorlar. Ama doktorum kızımın kesesinin kanala girdiğini ve ittirdiğini söyledi her an suyun gelebilir ve seninle direk hastanede buluşabiliriz dedi bakalım bekliyoruz bizde 😊 siz ne durumdasınız

Back
X