Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Inşalllaaah gonlune gore bir elti eş kaynana vardir kaderinde inşallah öyle olur gercektrn çok ciddi psikoloji bozuyo aile cok onemli
Amin tatlım Amin. Ama sende fazla yüz göz olma, eltin çok yırtık birine benziyor, ya sende onun seviyesine inip olay iyice çirkinleşecek, yada onun dediklerini yaptıklarını kafaya taktıkça stresten hastalık olacaksın. Mesafe Herzaman iyidir,sende mesafeni koru

Amin tatlım Amin. Ama sende fazla yüz göz olma, eltin çok yırtık birine benziyor, ya sende onun seviyesine inip olay iyice çirkinleşecek, yada onun dediklerini yaptıklarını kafaya taktıkça stresten hastalık olacaksın. Mesafe Herzaman iyidir,sende mesafeni koru

Yapım geregi çok takıyorum ilk bu konuyu açtgmda bir bayan yazmışti sanane flan gece uyuyamadim o kadar kotu oldum. Gozumun onunde yaşanan olaylari nasil takmam ve nasil üzülmem. Bide beni aptal yerinw koymasi daha kotu. Kaynanam ve kayinbabam cok iii insanlar. Insallah snn icinde hayirlisi olur

Bende sevmem genelde girmem bile bu tarz muhabbetlere sınırım bellidir az donuğumdur da herkes mesafeli davranmak zorundadır:KK53: Genel olarak bunu aşan insana tavımı gösteririm rahatsız olurum hemen o yüzden bazen gerekliHoppa

Karşimdaki bunu anlamayan bir insan. Saatlerce bir konuda rahatsiz olmama ragmen bahsedebilir. Bunu dile getirirsem daha da çok eder yeterki rahatsız olim...

Bu carsaf muhabbeti ben de de olmustu.
Biz de oyle bir adet yok ama kaynanamlarda varmis.
Gerdege girdigimizin sabahi baskin yemis gibi kapi caldi.
Ben de dedim ne oluyor?
Kaynanam yatak odasinin kapisina gelip carsaf sordu.
Ben de diyorum ki ne gerek var sabah sabah, sonra yikansa olmaz mi? (Yikamaya istiyor sandim)
Kadin ceke ceke aldi carsafi.
Bir de annemleri aramis "Kiziniz bakireymis, memnun olduk" diye :KK57::KK57:
Annem sasirmis kadincagiz bir sey demeden telefonu kapamis.

Boyle salaklar her daim mevcut maalesef. Ordan kan gelince mi temiz olunuyor? Bu mu namus? Yapmadim ama hadi anal yaptiysam? O zaman namuslu mu olacaktim.
inanamıyorum görgüsüz kadın. eşin de bişey diyememiş mi yaa..

memnun olduk ne demek, sanki kendileri kullandılar iğrençç..

bence agırbaşlı ol kalitenden ödün verme derim. seni kötüledigi insanlar senn davranış şeklinegöre degerlendirir. seni tanıdıkçada öyle biri değilmiş derler. boşver kimseyle muhattab olma.

Oyle oldu zaten sustum evlendm daha kotu olduuu. Pisman oldm konusmadigima ama cazgir bir insan dglm ve yeni girmistim o zamanlar aileye cekinmistim acikcasi

canım benimde fıtratım aynı.. Aman beni cazgır çirkef görmesinler vs die düşünüyorsun.. sonuç ne peki cazgır olan daha çok ses getiriyor haksızda olsa haklı gösterebiliyor kendini..

bence agırbaşlı ol kalitenden ödün verme derim. seni kötüledigi insanlar senn davranış şeklinegöre degerlendirir. seni tanıdıkçada öyle biri değilmiş derler. boşver kimseyle muhattab olma.

Aynen ben ii olimde o da yaptiginin ve ne kadar itici oldugunum farkinda oldugu icin simdi daha ii olmaya calisiyo

Back
X