Sevgili kızlarımız için...

Silik karakterli öz güvensiz bir kadını, ancak bir maymun erkek idare edebilir. Asla'' aslan erkek'' ,'' maymun kadınla'' mutlu olamaz gözü yine aslanlarda kalır. Bir kadın kendine saygı duyulmasını sağlayamazsa bu dünyada bir amacı, bir varlığı kendi seçtiği bir hayatı olamaz . Dilerim tüm kadınlar aslan olabilir ; ama tabi pek çok maymun erkek bundan rahatsız olacaklar . Napalım onlarda kendi maymunlarıyla ilgilensin artık kadınlarda aslan olmadan aslan gibi erkek aramasın :)Eki Görüntüle 1801198

Aslan mi olurlar kaplan mi olurlar bilmem ama once insan olsunlar.
Nedense esini aldatan bir erkek varmista aldatilan kadina ithaf olunuyormus gibi hissettim, sanki sizde aldattigi kadinsiniz.

Katiliyorum.
Kendinden ödun verip " neden boyle oldu, sacimi supurge etmistim halbuki onun icin" diyenlere duyrulur.
Sorun burda.
Aslan olmayi biliceksin, once kendi kararlarina guven ve kendini ezdirmeki, sonra etrafinda saygi gor.

Bu zamana kadar aslan olduğumu zannediyordum taki ise yaramaz bi maymun olduğum gerçeği yüzüme çarpana kadar :KK14:

Bak hiç bir şey için geç diildir :) verdiğin değeri geri alırsın kişiyi tamamiyle silersin o zaman kişi nolur biliyor musun kendini bir hiç gibi hisseder :) böyle böyle tecrübe oluyor .
yaptım,değeri aldım heryerden sildim hayatımdan çıkardım ama yine dönmesi için dua ediyorum,bunu bilmek bile beni kendi gözümde düşürüyor,ben böyle birimiydim diye:KK61:

yaptım,değeri aldım heryerden sildim hayatımdan çıkardım ama yine dönmesi için dua ediyorum,bunu bilmek bile beni kendi gözümde düşürüyor,ben böyle birimiydim diye:KK61:

Normaldir böyle hissetmen ... 1-2 ay geçsin daha objektif olucaksın iyi ki bitmiş diceksin bekleme hata hiç gelmicek gibi düşün hayatına devam et. Kitap oku , film izle, yürüyüş yap bol bol. okuyor musun çalışıyor musun ?

Normaldir böyle hissetmen ... 1-2 ay geçsin daha objektif olucaksın iyi ki bitmiş diceksin bekleme hata hiç gelmicek gibi düşün hayatına devam et. Kitap oku , film izle, yürüyüş yap bol bol. okuyor musun çalışıyor musun ?
okuyorum öğrenciyim,mezun olucam bu sene vizelerim bitince memlekete gidip mezuniyet öncesi dönmeyi planlıyorum:KK45: ben acılarımı çok açık yaşarım içimde yaşayamam,babam annem falan öğrendi,acı çekmeyi bile beceremiyorum:KK14::KK14:

Boşver ya içinde kalırsa daha da büyür ; ama herkese anlatma sonra millet bunu koz diye kullanıp seni küçük düşürmeye çalışıyor. Kpss hazırlan dimdik ayakta dur hayatına odaklan Dünya da 4 milyar erkek var ila ki sana gereken değeri verecek Adam gibi adam çıkıcak. Biz o maymunlara yüz veriyoruz sonra bizi beğenmiyorlar :)

Boşver ya içinde kalırsa daha da büyür ; ama herkese anlatma sonra millet bunu koz diye kullanıp seni küçük düşürmeye çalışıyor. Kpss hazırlan dimdik ayakta dur hayatına odaklan Dünya da 4 milyar erkek var ila ki sana gereken değeri verecek Adam gibi adam çıkıcak. Biz o maymunlara yüz veriyoruz sonra bizi beğenmiyorlar :)
Hayat devam ediyor ama nasıl ediyor bir ben Allah biliyor:))

Back
X