- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ya tabi orası öyle hak veriyorum. Bende duygularıma pek engel olamıyorum. Bi de farklı problemleri vaar icime kurt düşüyor. Bi yandan da diyorum acaba beni sevmiyor mu hepsi blöf mü.Yurtta bi arkadasim vardi kiz part time calismasina ragmen gece 12de depoya mal indirmeye cagirmislardi. Magazalar cok acimasiz oluyor. Girdiginiz magazalarda hic elinde telefon olan calisan gordunuz mu? Bence hayir. Abartiyorsunuz bence.
Canım orayı açmadığın için yorum yapamıcam :)Ya tabi orası öyle hak veriyorum. Bende duygularıma pek engel olamıyorum. Bi de farklı problemleri vaar icime kurt düşüyor. Bi yandan da diyorum acaba beni sevmiyor mu hepsi blöf mü.
Benimkide iskoliktir. Gecen hafta 1 haftalik sehirdisina is icin gitti. Iletisim daha cok vasat tabi. Sehirden sehire magazalara geziyor. Ee ben durur muyum kavga show.Adam ne yapsın, çalışıyor işte diyeceğim ama ben de acayip ilgi canavarı bir insanım. İşkolik diye 10 numero bir adamı reddetmiştim
Bence sorun bizim gibilerde ama anlıyorum seni
Genelde mesaj atarim ben ozledim seni vs. Arayarak geri döner. Mesajlasma huyu hic yok. Bugun hic aramadi mesela en son dayanamadim 4 gibi ben aradim. Sanki boyle eksik bi seyler varmis gibi geliyor.E adam çalışıyorken nasıl ilgi göstersin? Gün içinde arıyormuş zaten.
Ha dersin arada fırsat bulunca aramayasanda mesaj at özlüyorum vs diye.
Sende işe başlamışsın biraz rahat bırakın birbirinizi, işe odaklanın başka hobi edinin çok boş zamanınız varsa kitap okuyun.
Sürekli haberleşmek sıkar, özlemek iyidir.
Güldüm istemsizce. Bu konulara biraz daha olgun bakmam gerekiyor.Yoookkk asla kabul etmeyin. Ne demek işi vardı da günde iki kere ancak arıyordu filan?Olur mu canım oyle..sizi gün içinde en az 10 kere aramalı
İş varsa var.hatta sabaha kadarda konuşun yazisin filan.sevgili olmak bunu gerektirir.
Kesinlikle..problemin ne olduğunu biliyorsun.kolay gelsin..Güldüm istemsizce. Bu konulara biraz daha olgun bakmam gerekiyor.
Evlerimizde cok yakın oldugu icin onun da vermis oldugu bi rahatlik var. En kotu hadi cik avmye bi cay icelim der. Is yogunluguna bagli aslinda bazen ust uste gorusuruz bazen 2 3 gunde bir. Boyle oluncada pek telefonsal iletişim olmuyor sanirim.Bu size göre değişen bir durum.
Sürekli veyahut sürekli olmasa da daha çok görüşmeyi seven isteyen biri iseniz bu senin açından elbette sorundur ki böyle açık açık yazmışsın ve de konuşmuşsun.
Sen çalışıyor musun, boşta mısın? Boşsan, onun yoğunluğunu algılaman biraz daha zor olabiliyor.
Bu sorunun cevabı bizde değil bence.
Edit: işe girmişsin pardon.
Evlerimizde cok yakın oldugu icin onun da vermis oldugu bi rahatlik var. En kotu hadi cik avmye bi cay icelim der. Is yogunluguna bagli aslinda bazen ust uste gorusuruz bazen 2 3 gunde bir. Boyle oluncada pek telefonsal iletişim olmuyor sanirim.
Iliskilerini oldum olasi yurutemiyormus beyfendi. Ben en cok ona takıldım. Beni sevdigini soyluyor ama ilişkimizi de yurutemiyor. Piskolojik sorunlari desen cabası. Zor bi adam sadece. 9 ay nasıl dayandım bilmiyorum.Ben aramayı da konuşmayı da seviyorum. Çünkü neden sevmeyeyim.
Her gün erkek arkadaşımla görüşmemize rağmen, ayriyetten telefonlaşırız da. Dediğim gibi bu sizin beklentinşze bağlı, sorun olup olmayışı yani. Ama keyfen bir durum söz konusu olmadığı için, sizin için sorunsa bile, sorun olmaktan çıkarmanızı öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?