Sevgili sevgilimle; yaşadığım durum sorun mudur?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Sevgili bdv'ci hatunlar;
Ayrıldıgım sevgilimle pazar günü barıştık. Kendi görüşmek istedi. Hayatında istemediğim şeyler vardı. Bunları bitirecegine dair söz verdi. Ciddi problemlerdi bunlar. Iliskimizi onun sosyal hayatını derinden etkileyen. Ben inanmak istemdim güvenmiyorum dedim. Annesiyle gorusturdu anneside evet dogru deyince az da olsa bi güven geldi.
Bizim sadece canim cicim aylari denilen zamanlarda ilişkimiz dolu dolu gecti diyebilirim.
Suan Isten fırsat buldukça 3 gunde bir görüşmeye çalışırız. Kendisi magazacilik sektöründe oldugu için çalışma saatleri pek normal degil. Herkes az çok gecesi gündüzü olmayan bir is oldugunu bilir.
Bunun yarisi gün içinde nerdeyse iletisimimiz sifir.
Ararsa tas catlasa gunde 2 kere. Baktim hic aramıyor bu sefer ben ariyorum. Oyle mesajlasalim bilmem ne vs de yok.
Bu yeni olan seyler değil tabi basindan beri boyleydi. Canim.cicim ayi hariç.
Bugun canima tak etti acik acik konustum. Beni aramiyorsun kendimi Cok degersiz hissediyorum dedim. Uzuluyorum dedim.
Bunda uzulecek bir sey yok biraz sen abartmiyorsun calisiyorum magazalari geziyorum full ben hep boyleydim bi alisamadin bu karakterime ben iliskiyi zor yuruten bir insanim sende fark etmen gerekiyor artik dedi.
Bütün sorumlulugu ben mi alicam yani bu mudur dedim. Oyle bi sey tabiki de yok ama ben senin bu duruma uzulup aglamalarina anlam veremiyorum dedi.
Objektif yorumlar istiyorum hanimlar. Her yorumu dikkate alicam. Gun icinde ki iletişim sıklığı azlığı problem midir ? Yoksa ben mi abartiyorum sahiden ?
Onun haricinde iyidir hoştur. Sevgisini yanyanayken cok belli eder. Ben belli edemem. Kendimi telefonda daha rahat hissederim.
Yeni ise başladım, 1hafta oldu. Çiçek göndermiş bana.
Dogum gunume 2 3 ay var simdiden onun heyecanı var sana ne alsam ne yapsam diye.
Annesini bilirim tanirim gayet mesafeli sekilde meraba merabayizdir.
Ilişkimin ozeti budur yorumlarinizi bekliyorum :)

Yurtta bi arkadasim vardi kiz part time calismasina ragmen gece 12de depoya mal indirmeye cagirmislardi. Magazalar cok acimasiz oluyor. Girdiginiz magazalarda hic elinde telefon olan calisan gordunuz mu? Bence hayir. Abartiyorsunuz bence.

Yurtta bi arkadasim vardi kiz part time calismasina ragmen gece 12de depoya mal indirmeye cagirmislardi. Magazalar cok acimasiz oluyor. Girdiginiz magazalarda hic elinde telefon olan calisan gordunuz mu? Bence hayir. Abartiyorsunuz bence.
Ya tabi orası öyle hak veriyorum. Bende duygularıma pek engel olamıyorum. Bi de farklı problemleri vaar icime kurt düşüyor. Bi yandan da diyorum acaba beni sevmiyor mu hepsi blöf mü.

Ben çalışırken telefonuma asla bakamiyordum. Eve gelince ölü balik gibiydim. Benimde iliskimde ayni seyler oldu. Ilgilenmiyorsun düşünmüyorsun. Sonra zamanla anladi deger vermedigim icin degil yorgunluktan öldugum icin oldugunu.

Adam ne yapsın, çalışıyor işte diyeceğim ama ben de acayip ilgi canavarı bir insanım. İşkolik diye 10 numero bir adamı reddetmiştim

Bence sorun bizim gibilerde ama anlıyorum seni

E adam çalışıyorken nasıl ilgi göstersin? Gün içinde arıyormuş zaten.
Ha dersin arada fırsat bulunca aramayasanda mesaj at özlüyorum vs diye.
Sende işe başlamışsın biraz rahat bırakın birbirinizi, işe odaklanın başka hobi edinin çok boş zamanınız varsa kitap okuyun.
Sürekli haberleşmek sıkar, özlemek iyidir.

Bu size göre değişen bir durum.
Sürekli veyahut sürekli olmasa da daha çok görüşmeyi seven isteyen biri iseniz bu senin açından elbette sorundur ki böyle açık açık yazmışsın ve de konuşmuşsun.

Sen çalışıyor musun, boşta mısın? Boşsan, onun yoğunluğunu algılaman biraz daha zor olabiliyor.

Bu sorunun cevabı bizde değil bence.

Edit: işe girmişsin pardon.

Ya tabi orası öyle hak veriyorum. Bende duygularıma pek engel olamıyorum. Bi de farklı problemleri vaar icime kurt düşüyor. Bi yandan da diyorum acaba beni sevmiyor mu hepsi blöf mü.
Canım orayı açmadığın için yorum yapamıcam :)
Ama iş konusunda gerçekten üstüne düşme, kendini zorunlu hissederse tadı kaçar, sen de müsait oldukça yazarsın hayatım diye, inan daha tatlış şeyler duyarsın

Son düzenleme:
Adam ne yapsın, çalışıyor işte diyeceğim ama ben de acayip ilgi canavarı bir insanım. İşkolik diye 10 numero bir adamı reddetmiştim

Bence sorun bizim gibilerde ama anlıyorum seni
Benimkide iskoliktir. Gecen hafta 1 haftalik sehirdisina is icin gitti. Iletisim daha cok vasat tabi. Sehirden sehire magazalara geziyor. Ee ben durur muyum kavga show.
Bu sefer de ben seni mutlu edemiyorum deyip iliski bitiyor. Yine dönüp dolasip birbirimizi buluyoruz.

Yoookkk asla kabul etmeyin. Ne demek işi vardı da günde iki kere ancak arıyordu filan?Olur mu canım oyle..sizi gün içinde en az 10 kere aramalı
İş varsa var.hatta sabaha kadarda konuşun yazisin filan.sevgili olmak bunu gerektirir.

Genelde mesaj atarim ben ozledim seni vs. Arayarak geri döner. Mesajlasma huyu hic yok. Bugun hic aramadi mesela en son dayanamadim 4 gibi ben aradim. Sanki boyle eksik bi seyler varmis gibi geliyor.
Bu eksikligide yuzyuzeyken kapatmaya calisiyor gibi. Cocuk sever gibi sever mesela. Laflariyla simartir da simartir.
Bugun beni cok zorluyosun bunaliyorum zaten piskolojim bozuk bir de sen boyle yapiyorsun iyice cildirasim geliyor dedi. İyi bende olmayayim o zaman dedim. Hayatimda ki en guzel seysin sen dedi. Bu laflarla mi kandirmaya çalışıyor diye paranoyak oldum. Ee bide bdv sagolsun. Neler okuyoruz

Bu kadar sıkboğaz etmeyin bence. Bilemiyorum bana normal geliyor çalışan insanın meşgul olması,elinde telefon bık bık mesajlaşmaması ki zaten günde iki kere telefonlaşıyormuşsunuz,abarttığınızı düşünüyorum.
Başka sorunlarinız varsa bilemem tabi.

Güldüm istemsizce. Bu konulara biraz daha olgun bakmam gerekiyor.

Calismasin aksama kadar konusunmu istiyosun.
Sadece magazacilikta degilki her sektorde boyledir bosuna dert ediniyosun kendine.
Ne guzel ise baslamissin sende islerinle ilgilen.
Gereksiz uzme kendinide sevgilinide

biz de 7-24 mesajlaşmıyoruz ki hiç bi zaman da mesajlaşmadık akşam veya sabh kalkınca konusuruz çalışırken maalesef telefona fazla bakılamıyor bence takma

Evlerimizde cok yakın oldugu icin onun da vermis oldugu bi rahatlik var. En kotu hadi cik avmye bi cay icelim der. Is yogunluguna bagli aslinda bazen ust uste gorusuruz bazen 2 3 gunde bir. Boyle oluncada pek telefonsal iletişim olmuyor sanirim.

Ben aramayı da konuşmayı da seviyorum. Çünkü neden sevmeyeyim.
Her gün erkek arkadaşımla görüşmemize rağmen, ayriyetten telefonlaşırız da. Dediğim gibi bu sizin beklentinşze bağlı, sorun olup olmayışı yani. Ama keyfen bir durum söz konusu olmadığı için, sizin için sorunsa bile, sorun olmaktan çıkarmanızı öneriyorum.

Iliskilerini oldum olasi yurutemiyormus beyfendi. Ben en cok ona takıldım. Beni sevdigini soyluyor ama ilişkimizi de yurutemiyor. Piskolojik sorunlari desen cabası. Zor bi adam sadece. 9 ay nasıl dayandım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…