• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili tişörtü hediye etmek istiyorum seçmeme yardım edin lütfen:)

kimberley

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
323
kızlar erkek arkadaşıma değişik bir süpriz yapmak istiyorum...yaz da geldi ya sevgili tişörtü alıp giyinip el ele yürüyelim istiyorum...sevgilimin yok giymem etmem gibi takıntıları yoktur ben aldıktan sonra herşeyi giyer :)) sizce hangisi daha iyi olur lütfen fikir verin :))

$5.webp$4.webp$3.webp$2.webp$1.webp

Ben sokakta böyle dolaşmak istemezdim şahsen ama romeo julietin tasarimini tencere kapağın esprisini digerlerine göre daha çok beğendim

Böyle dolaşan var mı ya dışarıda?Tuhaf bence:50:

valla bence de tuhaf ama ben bir süpriz yapmak istiyorum sevgilime... biraz deli yanım vardır benim hiç bakışları takmam giyerim walla :)) sevgilim de ben gibidir...etrafa aldırmadan giyeceğimizi düşnüyorum :))

-''This is my hero''
-''Estağfurullah'' olsa daha iyi olur:d:d
Rome-Juliet iyidir:)

Bizim tencere kapak tişörtümüz var :D
En güzelide o bence..

Dışarıda neredeyse herkes soruyo nerde yaptırdığımızı, çok güzel olduğunu çok yakıştığımızı falan söylüyolar. Bence çok güzel... bir piknikte, haftasonu sahilde dolaşmaya gidince neden giyilmesin :)

İşte bizim fotomuz :D

$DSC00411.webp

Bizim tencere kapak tişörtümüz var :D
En güzelide o bence..

Dışarıda neredeyse herkes soruyo nerde yaptırdığımızı, çok güzel olduğunu çok yakıştığımızı falan söylüyolar. Bence çok güzel... bir piknikte, haftasonu sahilde dolaşmaya gidince neden giyilmesin :)

İşte bizim fotomuz :D

Eki Görüntüle 413852

bence de çok tatlı gözüküyosunuz :)) size iyi tepkiler geldiğine göre bize de kötü tepkiler gelmeyeceğini umuyorum :))

Bir elmanın iki yarısıyız çok hoşuma gitti benim bende böyle bişey yaptırmayı düşünüyorum :)

romeo - juliet demode oldu gibi geliyor bana
tencere kapak esprisi daha hoş duruyor :34:

Tencere kapak olanı beğendim ben...Romeo juliet te güzel ama yan yana dolaşırken dikkat etmek lazım ok ne tarafı gösteriyor diye :9::9::9:

Back
X