Sevgili ve cocuk

derdimecare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
18
14
88
40
merhaba, öncelikle 6 aylik gayet ciddi ilerleyen bir iliskim vardi. hersey erkek arkadasimin itirafi ile bozuldu. Kendisi 35 yasinda, 20li yaslarinin basinda evlilik dişi bir cocuğa sahip olmus. Ozamanlar üniversite icin yurtdışında yaşıyordu. Cocugunun anneside yabanci bir kadin. Kesinlikle cocugu istemedigini, ilerdede görüsmeyecegini söylemis ozamanlar kadina. Söylediğine göre kadın bilerek hamile kalmış, kendine bağlamak icin, türkiyeye döneceğini biliyormuş çünkü. Kadin baskılara rağmen cocuğu yinede doğurmuş. Şimdi ise cocuğa maddi acıdan destek olduğunu ama kesinlikle görüşmek istemediğini söylüyor. Artık türkiyede yaşıyor. Kızlar bu konu beni cok rahatsız etti. En cokta ilgilenmemesi. Ben bu arada 30 yaşında hic evlenmrmis biriyim. Açıkcası cok soğudum. Sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında?

sonuçta onun çocuğu sorumluluk alması gerekirdi birşeyi yaparken sonucunu duşunmeyen zevkleri once gelen insan gıbı davranmış... yurtdışı tabiki turkıyeden farklı kadına guvenmiosa kendi tedbırlı olmalıydı...

Arkadaşım, biraz can sıkıcı bir durum bence. Kadın çocuğu bilerek doğurmuş da, kadın o çocuğu tek başına mı yapmış? Bence oldukça sorumsuz erkek arkadaşın. Bir çocuğun maddi yardım dışında manevi o kadar çok ihtiyacı var ki. Sanırım ben olsam ben de soğuyabilirdim. Ben iyi bir baba olabileceğini düşünmüyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

açıkçası bunu evlenmeden söylemesi de bir dürüstlük. istemediği bir kadından çocuk sahibi olmuş. kabul etmemesi normal, maddi anlamda babalık yapıyor sadece ve kadın bunu bile bile doğurdu büyük ihtimal. ama ileride çocuk için bir araya sık sık gelirse o zaman problem olabilir. iyi düşün karar ver eğer evleneceksen tabi

Evlat bambaşka birşey. Bir yerlerde evladı olduğunu bilipte görmek istemeyen birini aklım almıyor benim. Bu derece vicdansız duyarsız olabilen birinden herşeyi beklerim ben.

Bende sizin söylediklerinizi söyledim. Bana kızın kendisine korunduğunu söylediğini, acıkcası ama korunmamış olduğunu itiraf ettiğini söyledi.

Aynı olayı yaşayan bir komşum var, evlendiklerinin 3. yılında bir çocuk geldi bunlara çocuk aynı komşumuz yani, tip hareket, dedik kim bu, söylemediler ama sonra çıktı. Komşunun ünv'de sevgilisinden yaptığı çocukmuş.

Adam aşırı vurdum duymaz zaten, dünya yansa umru değil, herşeye karşı, çocuğunu umursamayan adam hiçbirşeyi umursamaz bence, anormal bir durum bu, sağlıklı bir birey davranışı değil, bir de kadına suç atmış şaka gibi. Tek başına mı yapmış kadın, sorumsuzluk başka şey olamaz.

kadın tek başına mı yapmış diyenler için; korunuyorum der korunmaz. pek tabi mümkün bu durum. olayı bi de karşı taraftan dinlemek gerek. ama yine de can sıkıcı yani biraz.

kadın tek başına mı yapmış diyenler için; korunuyorum der korunmaz. pek tabi mümkün bu durum. olayı bi de karşı taraftan dinlemek gerek. ama yine de can sıkıcı yani biraz.
Zaten öyle diyor. Ama kızı dinleyemediğim icin işin doğrusunu bilemicem. Ne yapcağımı da bilemiyorum

Çocuğunu üstlenmemesi bir yana, madem istemiyordu korunsaydı. Adam biraz vicdansız ve sorumsuz gibi geldi. Bence zaman kaybetme hiç.

birine yapan diğerine de yapar... yarın evlenseniz ayrılsanız çocuğunuz olsa demek ki umrunda olmıcak...

neolursa olsun kadın bilerekte hamile kalsa bilmeyerekte kalsa hatta aldırdım diyip aldırmasa bile o çovuk dünyaya gelmiş.

İstek dışı da olsa baba olmuş ben zamanında istemedim ona ceza veriyorum diyip görüşmemek neyin nesi ?

Yarın istediği çocukta olsa kadınla eşiyle ters düşüp o çocuğuda istemez.

Ben olsam kaçardım böyle adamdan

Back
X